- 1 Mart 2021
- 541
- 916
- 31
Gayet normal bence. Kızı şimdi sorsa açıp gösterir. Çocuğun vaktinde iyi anlaşan ebeveynlerin çocuğu olduğunu bilmesi önemli.Kızlar selam herkese ; böyle bir konunun elle tutulur nasıl bir yanı var cozemedigimden yazıyorum sizlere. Kendi halime çıkamadım işin içinden.. 26 yaşındayım , dünyalar tatlısı bi oğlana sahip bi anneyim. İkinci evliliğim , daha çok taze 4 ay oldu , en güzel zamanlarımız olması gereken dönemlerdeyiz. Aramızda 11 yaş gibi bi ffark var , şimdiye kadar bu yaş farkının dezavantajiyla karsilasmadığımızı düşünürdüm. Geçtiğimiz günler de meRakıma yenilip beyzademizin bilgisayarını kurcalayana kadar. 7 yıl önce ayrılmış eşinden, 7 yıl önce bitmiş bir evlilik. Ancak bilgisayarında yıllar öncesine ait bi dünya fotoğraf , video. Kocamın eski eşiyle mutlu pozları.. aklimdan çıkmıyor.. fotoğrafların oluşu değil , böyle kolay ulaşılabilir bir yerde olması beni çıldırtan. Sordum , neden saklıyorsun hala dedim. Yalnızca kızım için, dedi. 8 yaşında bi prensesimiz var , sevdiğim adamın can parçası, benim de canim. Elbette evlatlarımız için bir çok şeyden fedakarlık edebiliyoruz . Ancak böyle bir durum çok saygısızca. Defalarca kez tartışmasını yaptım , silmesini istedim. Yok , hala duruyor. Ben n3 düşüneceğimi şaşırdım. Sevgisinden şüphem yok ancak böyle bir durumla ben baş edemiyorum , fikirlerinize ihtiyacım var .. şimdiden teşekkürler.
Elbet benim de bi geçmişim var ancak yalnızca benim ulaşabileceğim bir yerde , ne diye adamın gözüne sokarcasina ortada bırakayım ki.Gayet normal bence. Kızı şimdi sorsa açıp gösterir. Çocuğun vaktinde iyi anlaşan ebeveynlerin çocuğu olduğunu bilmesi önemli.
Sizin de çocuğunuz evliliğinizi sorunca göstereceğiniz resimler vardır.
Erkekler bu kadar ayrıntılı düşünmez ki. Bilgisayarda bir dosyada duruyor işte ne olacak diye düşünmüştürElbet benim de bi geçmişim var ancak yalnızca benim ulaşabileceğim bir yerde , ne diye adamın gözüne sokarcasina ortada bırakayım ki.
Geçmiş ve hatıralar her zaman saygıyı hakediyor buna diyecek sözüm yok ancak karşında ki buna sahit olmak istemiyorsa , bundan rahatsız oluyorsa bunu ortadan kaldırmak en doğrusu olmaz mıydı. Böyle durumlar da insan ne düşüneceğini şaşırıyor.Cevaplara çok şaşırdım. Kimse bu fotoğrafları atsın demiyor ama saklamanın daha saygılı yolları var. Ben bile bir sene önce ki fotoğrafları pc den silip depolama yapıyorum, birikmesn kalabalık yapmasın diye.8 sene önceye ait fotoğrafların ne işi var pc de Allah aşkına. Eski eşin 10 tane çocuk da olsa fotoğraflarının bu şekilde saklanması saygısızlık. Evlilik cüzdanı bile saklanmış. Burda eski sevgiliye ait kıyıda köşede kalmış kıytırık hatıralara bile insanlar nasıl tepki gösteriyor. Ortak çocuğun olmasıyla fotoğrafları bu şekile sergilemenin bağlantısı olduğunu düşünmüyorum. Aynı şeyi kadın yapsa ki onun da çocuğu varmış adamın tepkisinin anlayışlı olacağını hiç sanmıyorum.
Uyarildiktan sonra düşünmeleri gerekmez mi en azından?Erkekler bu kadar ayrıntılı düşünmez ki. Bilgisayarda bir dosyada duruyor işte ne olacak diye düşünmüştür
Bunu denedim. Bu sefer daha iyi bir tavırla yeniden deneyeceğim. Çünkü öteki türlü ters tepiyor benim acımdan. Çünkü sahiden hiç hoş değil, çok rahatsız oluyorum bu durumdanSifreli saklasa ben daha cok kafaya takardim benim gormemi istemiyo gizleyip saklayip sifrelemis o kadar ozel demekki gormemi istemiyo bi tek o girip bakabilsin istiyo demekki falan derdim. Bence en iyisi dedigim gibi guzel dille flasha atip saklamaniz adamin hala eskide kafasi kaldiysa pcden sizin icin silse kafasindan nasil sileceksiniz o daha kotu
Öneriniz var mi ?Asla kabul etmezdim atsin flash bellegin icine kizi icin saklasin elinin altinda her an ne alaka? Resimleri saklamanin baska yolu yok sanki bana samimi gelmedi
Belki ozellikle saklamamistir, bazi insanlar resim varmis yokmus takmaz (mesela Ben)Kızlar selam herkese ; böyle bir konunun elle tutulur nasıl bir yanı var cozemedigimden yazıyorum sizlere. Kendi halime çıkamadım işin içinden.. 26 yaşındayım , dünyalar tatlısı bi oğlana sahip bi anneyim. İkinci evliliğim , daha çok taze 4 ay oldu , en güzel zamanlarımız olması gereken dönemlerdeyiz. Aramızda 11 yaş gibi bi ffark var , şimdiye kadar bu yaş farkının dezavantajiyla karsilasmadığımızı düşünürdüm. Geçtiğimiz günler de meRakıma yenilip beyzademizin bilgisayarını kurcalayana kadar. 7 yıl önce ayrılmış eşinden, 7 yıl önce bitmiş bir evlilik. Ancak bilgisayarında yıllar öncesine ait bi dünya fotoğraf , video. Kocamın eski eşiyle mutlu pozları.. aklimdan çıkmıyor.. fotoğrafların oluşu değil , böyle kolay ulaşılabilir bir yerde olması beni çıldırtan. Sordum , neden saklıyorsun hala dedim. Yalnızca kızım için, dedi. 8 yaşında bi prensesimiz var , sevdiğim adamın can parçası, benim de canim. Elbette evlatlarımız için bir çok şeyden fedakarlık edebiliyoruz . Ancak böyle bir durum çok saygısızca. Defalarca kez tartışmasını yaptım , silmesini istedim. Yok , hala duruyor. Ben n3 düşüneceğimi şaşırdım. Sevgisinden şüphem yok ancak böyle bir durumla ben baş edemiyorum , fikirlerinize ihtiyacım var .. şimdiden teşekkürler.
Normal mi karşılamalıyım yani?Bence de silmesini istemeyin.Kendisine değil ama kızına hatıra.Büyüyüp kendi bilgisayarı olduğunda onunkine aktarılır ve sizinkinden silinir.Üzerinde durmayın.
Kıskanç biri değilim ama bunun kıskançlıkla da ilgisi yok. Hatıralara saygı böyle birşey değil. Canlı yaşayan eşe saygısızlığa evet ama hatıralara saygı öyle mi? Doğruysa eşin de rahatsızlık duyuyor, onun hatrı yok mu, at bir usb ye sakla. Kızın o yaşa gelince eline ver. Hatta kızın odasına koy bir çerçeve misal annesiyle fotoğrafını. Ama poz poz pc de saklamak nedir yani.Geçmiş ve hatıralar her zaman saygıyı hakediyor buna diyecek sözüm yok ancak karşında ki buna sahit olmak istemiyorsa , bundan rahatsız oluyorsa bunu ortadan kaldırmak en doğrusu olmaz mıydı. Böyle durumlar da insan ne düşüneceğini şaşırıyor.
Sahiden böyle bir durum sizin için birsey ifade etmez miydi ?Belki ozellikle saklamamistir, bazi insanlar resim varmis yokmus takmaz (mesela Ben)
Bu arada Ben olsam kendim temizlerim o resimleriBelki ozellikle saklamamistir, bazi insanlar resim varmis yokmus takmaz (mesela Ben)
Bi usb ye aktarıp kızına vermesini söyledim. Küçük değil 8 yaşında ve sorumluluk bilinci olan bi çocuk. Annesine verip kızı için o saklayabilirdi. Onu da geçtim, daha ulaşılmaz bir yerd3 olabilirdi.. Bi yanlış kaÇ doğruyu silmeli ?Kıskanç biri değilim ama bunun kıskançlıkla da ilgisi yok. Hatıralara saygı böyle birşey değil. Canlı yaşayan eşe saygısızlığa evet ama hatıralara saygı öyle mi? Doğruysa eşin de rahatsızlık duyuyor, onun hatrı yok mu, at bir usb ye sakla. Kızın o yaşa gelince eline ver. Hatta kızın odasına koy bir çerçeve misal annesiyle fotoğrafını. Ama poz poz pc de saklamak nedir yani.
Ben yapmam asla. O bana kıymet verip yapmadiktan sonra ben ne diye elimi süreceğim.Bu arada Ben olsam kendim temizlerim o resimlerikizi ile olanlar haric