- 10 Nisan 2020
- 1.447
- 5.681
Niye geçmiş rafa kaldırılsın?Silmesini isTemek belki hoş olmaya bilir ancak yeni bir hayata başlamışken geçmişin rafa kaldırılması gerekmez mi ? Yalnızca fotoğraf da değil aslen mevzu , evlilik cuzdanindsn kızının ultrason hatirlarina kadar geçti elime ve daha nicesi. En azından toparlanilabilirdi , bilmiyorum.
Erkekler biz kadinlar kadar dikkatli değiller kolay ulaşılabilir veya degil o bunun farkında bile değildir. Silmek asla doğru değil ısrar etmek onu soğutur gerer. Kıskanmaktan haklısınız insan kıskanır ama mantıklı değil. Kendiniz içinizde aşın bir durumu bence . Resimlerine kendiniz göz önünde olmayacak şekilde dosyaların . Eşinizede bilgi verin bu konuda. Gercekten altında birsey aranacak durum yoktur ortada boşuna yipranmayinKızlar selam herkese ; böyle bir konunun elle tutulur nasıl bir yanı var cozemedigimden yazıyorum sizlere. Kendi halime çıkamadım işin içinden.. 26 yaşındayım , dünyalar tatlısı bi oğlana sahip bi anneyim. İkinci evliliğim , daha çok taze 4 ay oldu , en güzel zamanlarımız olması gereken dönemlerdeyiz. Aramızda 11 yaş gibi bi ffark var , şimdiye kadar bu yaş farkının dezavantajiyla karsilasmadığımızı düşünürdüm. Geçtiğimiz günler de meRakıma yenilip beyzademizin bilgisayarını kurcalayana kadar. 7 yıl önce ayrılmış eşinden, 7 yıl önce bitmiş bir evlilik. Ancak bilgisayarında yıllar öncesine ait bi dünya fotoğraf , video. Kocamın eski eşiyle mutlu pozları.. aklimdan çıkmıyor.. fotoğrafların oluşu değil , böyle kolay ulaşılabilir bir yerde olması beni çıldırtan. Sordum , neden saklıyorsun hala dedim. Yalnızca kızım için, dedi. 8 yaşında bi prensesimiz var , sevdiğim adamın can parçası, benim de canim. Elbette evlatlarımız için bir çok şeyden fedakarlık edebiliyoruz . Ancak böyle bir durum çok saygısızca. Defalarca kez tartışmasını yaptım , silmesini istedim. Yok , hala duruyor. Ben n3 düşüneceğimi şaşırdım. Sevgisinden şüphem yok ancak böyle bir durumla ben baş edemiyorum , fikirlerinize ihtiyacım var .. şimdiden teşekkürler.
Ben bunu bilmiyordum. Nasıl bakabilirim son kapatılan dosyaya ? Bunu öğrenirsem içim rahat olur belkiSiz bir kere rahatsızlıgınızı dile getirip başka yere aktar demişsiniz zaten. Yapmamış. Bu durumda tekrar tekrar söylemeniz, olayı sizin zararınıza çevirebilir. Bir daha mevzusunu açmayın. Çünkü erkekler kıskanan, bunaltan kadınları sevmiyor, çok çabuk soğuyorlar. Bir de eşeğin aklına karpuz kabuğu düşürmek gibi olur ki, bu laf da erkeklere pek uygunSonuçta dosyayı açıp açıp bakmıyorsa, elleşme dursun. Zaten pc de son açılan dosyalara bakabiliyorsun. Ordan görebilirsin adamın dosyayı açıp bakıp bakmadıgını.
Ne yalan söyleyeyim. İkinci eş olmak çok zor. Hele de eşinizin bir çocuğu varsa...Kız annesiyle, iletişimi amca sağlıyor, benimle ilgili bi durum değil , 7 yıldır böyle devam ediyormuş. Sorunlu bi bitiş olmuş. Fotografları silmesini istemenin doğru olmadığını biliyorum. En azından daha saklı bi yerde korunabilir , ilerde kızına vermek için. En azından hayatında ki insana saygı için bu gerekmez mi sizce ?
Silmesini istemek yerine ortak kullandığınız alandan kaldırıp başka belleğe aktarmasını isteyin.Kızlar selam herkese ; böyle bir konunun elle tutulur nasıl bir yanı var cozemedigimden yazıyorum sizlere. Kendi halime çıkamadım işin içinden.. 26 yaşındayım , dünyalar tatlısı bi oğlana sahip bi anneyim. İkinci evliliğim , daha çok taze 4 ay oldu , en güzel zamanlarımız olması gereken dönemlerdeyiz. Aramızda 11 yaş gibi bi ffark var , şimdiye kadar bu yaş farkının dezavantajiyla karsilasmadığımızı düşünürdüm. Geçtiğimiz günler de meRakıma yenilip beyzademizin bilgisayarını kurcalayana kadar. 7 yıl önce ayrılmış eşinden, 7 yıl önce bitmiş bir evlilik. Ancak bilgisayarında yıllar öncesine ait bi dünya fotoğraf , video. Kocamın eski eşiyle mutlu pozları.. aklimdan çıkmıyor.. fotoğrafların oluşu değil , böyle kolay ulaşılabilir bir yerde olması beni çıldırtan. Sordum , neden saklıyorsun hala dedim. Yalnızca kızım için, dedi. 8 yaşında bi prensesimiz var , sevdiğim adamın can parçası, benim de canim. Elbette evlatlarımız için bir çok şeyden fedakarlık edebiliyoruz . Ancak böyle bir durum çok saygısızca. Defalarca kez tartışmasını yaptım , silmesini istedim. Yok , hala duruyor. Ben n3 düşüneceğimi şaşırdım. Sevgisinden şüphem yok ancak böyle bir durumla ben baş edemiyorum , fikirlerinize ihtiyacım var .. şimdiden teşekkürler.
Silah zoruyla mi evlendiniz?Ne yalan söyleyeyim. İkinci eş olmak çok zor. Hele de eşinizin bir çocuğu varsa...Bu ve bunun gibi bir sürü şeyler çıkıyor önünüze. Ne kadar saygılı, anlayışlı olmaya çalışsanız da illaki bir şeyler batıcak gözünüze. Ya hiç görmeyecek yolunuza devam edeceksiniz ya da her olay da üzüleceksiniz.
Ben bu konudan çok çektim ve çekmeye de devam ediyorum. Artık nereye kadar gidiyorsa...
İnsanların ne yasadığını bilmeden. Bu yorumu yazmanız ilginç?Silah zoruyla mi evlendiniz?