- 19 Mart 2021
- 32
- 6
- 28
Azıcık polyannacılık iyi gelebilir mi diyorsunuz :)Yani görsem benimde hoşuma gitmezdi ama şöyle düşünün. İyi bir adamla evlisiniz. :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Azıcık polyannacılık iyi gelebilir mi diyorsunuz :)Yani görsem benimde hoşuma gitmezdi ama şöyle düşünün. İyi bir adamla evlisiniz. :)
Bence polyanacılık olarak görmeyin :) O çocuk sizin çocuğunuz olsaydı babası sizin ile geçmişini yoksaydı ? Tabi azıcık polyanacılık da iyidir ya :)Azıcık polyannacılık iyi gelebilir mi diyorsunuz :)
Teşekkür ederim ilginiz için. Sahiden başka bi gözle bakmak benim icin çok önemli.. bu durumdan rahatsız olduğumu bi kaç kez dile getirdim , kaldırabileceğini dahi söyledi bana ancak hepsi yerli yerinde duruyor. Yazımda da bahsettiğim gibi , bana çok saygısızca geliyor bu durum. Kötü hissettiriyor .. dilerim aşabilirimKendinizce haklı olsanız da eşiniz de haklı. O fotoğrafları kızı için saklama konusunda hak verdim.
Empati yapıp dışardan bakan bir göz olarak düşünürseniz size de inanın mantıklı gelecek. Anne babası boşanmış olsa da her çocuk ailesinin geçmişini yada mutlu oldukları zamanların fotoğraflarını ilerde görmek saklamak ister. Sizden önce de onlar bir aileydi sonuçta.Sadece dediğiniz gibi kolay ulaşır yerde olmaması gerekirdi ama erkekler biraz düz mantıktır. Belki de sizin görüp incineceğinizi düşünememiştir. Eşinize haklı olduğunu ama görünce etkilendiğinizi söyleyin. En azından göz önünde olmayan bir dosyaya kaldırmasını rica edebilirsiniz ondan. Eşiniz şuan sizinle , sonuca bakın derim. Boşuna kendinizi üzüp eşinizle aranıza soğukluk sokmayın.
Yaşın çok genç ondan bu duygular, zamanla geçecek rahatsızlığın. Eşimin eski eşinin varlığı asla aklıma takılmadı, bitmiş gitmiş bir durum. Bununla birlikte ortak çocukları ve ortak anıları var, bunlara her zaman saygı duydum, adam gözünüze soksa hadi diyeceğim ama bilgisayarda duran resimler için sorun çıkarmak anlamsız. Eski eş bir şekilde hayatınıza dahil olacak bunu olgunlukla karşılamayı öğrenmelisiniz. Sizin de ikinci evliliğinizmiş, en iyi sizin anlamanız lazım bunuKızlar selam herkese ; böyle bir konunun elle tutulur nasıl bir yanı var cozemedigimden yazıyorum sizlere. Kendi halime çıkamadım işin içinden .. 26 yaşındayım , dünyalar tatlısı bi oğlana sahip bi anneyim. İkinci evliliğim , daha çok taze 4 ay oldu , en güzel zamanlarımız olması gereken dönemlerdeyiz. Aramızda 11 yaş gibi bi ffark var , şimdiye kadar bu yaş farkının dezavantajiyla karsilasmadığımızı düşünürdüm. Geçtiğimiz günler de meRakıma yenilip beyzademizin bilgisayarını kurcalayana kadar. 7 yıl önce ayrılmış eşinden, 7 yıl önce bitmiş bir evlilik. Ancak bilgisayarında yıllar öncesine ait bi dünya fotoğraf , video. Kocamın eski eşiyle mutlu pozları.. aklimdan çıkmıyor.. fotoğrafların oluşu değil , böyle kolay ulaşılabilir bir yerde olması beni çıldırtan. Sordum , neden saklıyorsun hala dedim. Yalnızca kızım için, dedi. 8 yaşında bi prensesimiz var , sevdiğim adamın can parçası, benim de canim. Elbette evlatlarımız için bir çok şeyden fedakarlık edebiliyoruz . Ancak böyle bir durum çok saygısızca. Defalarca kez tartışmasını yaptım , silmesini istedim. Yok , hala duruyor. Ben n3 düşüneceğimi şaşırdım. Sevgisinden şüphem yok ancak böyle bir durumla ben baş edemiyorum , fikirlerinize ihtiyacım var .. şimdiden teşekkürler.
Evet haklısınız, o bu konuda çok daha olgun ve kendini geri çekmeyi biliyor. Aramizda ki yaş farkının etkilerini en çok burada görüyoruz. Kendimle çözmem gereken bi konu bu sanırım.Yaşın çok genç ondan bu duygular, zamanla geçecek rahatsızlığın. Eşimin eski eşinin varlığı asla aklıma takılmadı, bitmiş gitmiş bir durum. Bununla birlikte ortak çocukları ve ortak anıları var, bunlara her zaman saygı duydum, adam gözünüze soksa hadi diyeceğim ama bilgisayarda duran resimler için sorun çıkarmak anlamsız. Eski eş bir şekilde hayatınıza dahil olacak bunu olgunlukla karşılamayı öğrenmelisiniz. Sizin de ikinci evliliğinizmiş, en iyi sizin anlamanız lazım bunu
Silmesini isTemek belki hoş olmaya bilir ancak yeni bir hayata başlamışken geçmişin rafa kaldırılması gerekmez mi ? Yalnızca fotoğraf da değil aslen mevzu , evlilik cuzdanindsn kızının ultrason hatirlarina kadar geçti elime ve daha nicesi. En azından toparlanilabilirdi , bilmiyorum.Sonuçta bir geçmiş var, ve bir cocuk. Fotografları neden silsin anlamadim neden bu kıskançlık? Ayrıca ileride kızı geçmiş fotoğraflara bakmak isteyebilir eşiniz çok mantıklı düşünmüş. 7 yıl olmuş biteli, zaten tekrar olabilecek olsalardı sizinle evlenmezdi.
Kendinize dert arıyorsunuz resmen
Kız annesiyle, iletişimi amca sağlıyor, benimle ilgili bi durum değil , 7 yıldır böyle devam ediyormuş. Sorunlu bi bitiş olmuş. Fotografları silmesini istemenin doğru olmadığını biliyorum. En azından daha saklı bi yerde korunabilir , ilerde kızına vermek için. En azından hayatında ki insana saygı için bu gerekmez mi sizce ?Kızı kimde kalıyor? Gidip gelirken nasıl iletişim kuruyorlar?
Fotoğrafları basıp kızına albüm yapsa ve bilgisayardan böylece silse, sizin için yine sıkıntı olur mu?
Kızının ultrason fotoğrafını saklayabilir, bir insanla evlenirken geçmişi silmesini istemek bana haksızlık gibi geliyor. Sonuçta bosanmista olsa bir çocukları var.Silmesini isTemek belki hoş olmaya bilir ancak yeni bir hayata başlamışken geçmişin rafa kaldırılması gerekmez mi ? Yalnızca fotoğraf da değil aslen mevzu , evlilik cuzdanindsn kızının ultrason hatirlarina kadar geçti elime ve daha nicesi. En azından toparlanilabilirdi , bilmiyorum.
Şifreli olarak saklasa , bu sefer de sizden gzlediğini düşünebilirdiniz. Bu sizi daha da huzursuz ederdi gibime geliyorKötü bir bitiş olmuş, çok seviyormuş eşini vaktinde , bunları biliyor olmak beni düşündürüyor. Evet belki takıntı olarak görünüyor olabilir ancak kızına saklıyor madem bir yerde şifreli olarak saklaması daha doğru olmaz mıydı, iki tıkla bütün fotoğraflar önümüzde, bilmiyorum , çok mu abartıyorum, teşekkürler ilginiz için..
Siz de onun bilgisayarını izinsiz kurcalamışsınız yalnız..Kızlar selam herkese ; böyle bir konunun elle tutulur nasıl bir yanı var cozemedigimden yazıyorum sizlere. Kendi halime çıkamadım işin içinden .. 26 yaşındayım , dünyalar tatlısı bi oğlana sahip bi anneyim. İkinci evliliğim , daha çok taze 4 ay oldu , en güzel zamanlarımız olması gereken dönemlerdeyiz. Aramızda 11 yaş gibi bi ffark var , şimdiye kadar bu yaş farkının dezavantajiyla karsilasmadığımızı düşünürdüm. Geçtiğimiz günler de meRakıma yenilip beyzademizin bilgisayarını kurcalayana kadar. 7 yıl önce ayrılmış eşinden, 7 yıl önce bitmiş bir evlilik. Ancak bilgisayarında yıllar öncesine ait bi dünya fotoğraf , video. Kocamın eski eşiyle mutlu pozları.. aklimdan çıkmıyor.. fotoğrafların oluşu değil , böyle kolay ulaşılabilir bir yerde olması beni çıldırtan. Sordum , neden saklıyorsun hala dedim. Yalnızca kızım için, dedi. 8 yaşında bi prensesimiz var , sevdiğim adamın can parçası, benim de canim. Elbette evlatlarımız için bir çok şeyden fedakarlık edebiliyoruz . Ancak böyle bir durum çok saygısızca. Defalarca kez tartışmasını yaptım , silmesini istedim. Yok , hala duruyor. Ben n3 düşüneceğimi şaşırdım. Sevgisinden şüphem yok ancak böyle bir durumla ben baş edemiyorum , fikirlerinize ihtiyacım var .. şimdiden teşekkürler.
Elbet herkesin geçmişi kendine , anısı kendine ancak daha derli toplu, daha ulaşılmaz olması daha doğru bana göre. Bir de şeytan işi gibi ne zaman bi temizliğe kalkışsam elime baska birşey geçiyor, bu da beni incitiyor. Bu kadar hassas davranmamalıyım belki de..Kızının ultrason fotoğrafını saklayabilir, bir insanla evlenirken geçmişi silmesini istemek bana haksızlık gibi geliyor. Sonuçta bosanmista olsa bir çocukları var.
Eski es ile fotoğraflarını çıkartıp duvar asmak istese haklısınız ama masumane bilgisayarda duruyor daha ne yapabilir ki.
Görümcemin boşanmasının üzerinden 10 yıl geçmiş, 2. Evliliğini yaptı ama nefret ettiği eski eşiyle fotoğrafları hala annesinin evinde duruyor hatta evlilik cuzdani bile. Eski eşini unutamadıgindan değil anılar hatıralar var
Evet , çünkü yeni adımlar atıldığında geçmiş rafa kaldırılmalı. Kimsenin geçmişi kimseyi ilgilendirmediği gibi o geçmişi görmek zorunda da değil.. bundan bahsediyorum aslında. Teşekkürler ilginiz için, sevgilerKolay ulaşılabilir yerde olmayabilirdi bence
Çocuk için saklasa dahi ayrı bir flashbellek tutabilirdi.bilgisayari açınca pat diye gözüme çarpsa hoşlanmazdim bende açıkçası.
Herksin geçmişinde birileri olabiliyor sevgililik evlilik...
Kimse kimsenin geçmişini kıskanma yada sorgulama durumu olamaz.
Ama yinede evlilik yapacak kişiler eski eşlerin birlikte oldukları kişilerle çok mutlu anlarını görmek istemeyebilir bu da çok insanı bence.
Bilgisayar onun evet ama bazen benim de işlerim oluyor , bunda sakınca yok . Dosyasını açtım sadece. Kurcalamak sayılmaz sahiden çok ulaşılabilir bir yerde idi.. sizin böyle bi durumda tepkiniz ne olurdu ?Siz de onun bilgisayarını izinsiz kurcalamışsınız yalnız..