- 16 Haziran 2011
- 14.711
- 60.687
-
- Konu Sahibi kymetgenc12
Evleneceği zaman sapur supur öpüyormus dötünü yerim diye seviyormuş kadın hoplata hoplata bir buçuk yaşında bebek daha yavrum bir kaç ay sonra istemiyorum demelere başlamis ablasını abisini sürekli babaanneye gönderiyor falan çok zor gerçekten
Tamam ben bekar kalayım 30 a yaklaştım zaten şurda ne kaldıKadınsal problemleriniz için doktora gitmiyor musunuz? O söylemedi mi size çocuğunuz olur olmaz? Maksat çocuğunuzun olmasıysa çocuk evlat edinin. Allah rahmet eylesin o çocuğun zaten bir annesi var. İşler düşündüğünüz gibi gitmezse ne yapacaksınız? Kocaya dair çok az bilgi vermişsiniz aynı yatağa girecek, bir ömür birlikte yaşayacaksanız bu adamla. Pazardan domates alır gibi evlenilmez
ENGELYoo gayet eğleniyorum ve yorum yapma hakkını kullanıyorum. Göz ardı edebilirsiniz, çoğu şeyi gözardi ediyorsunuz zaten
Önce bi cevap verin. Adamın 2 çocuğu mu var bir mi? Adam okulda müdür yardımcısı mı askeriye de tekniker mi? Açtığınız iki konu arasında tek ortak nokta kadının Kovid den vefat etmesi.Merhabalar beni birisi istemeye geldi çocuk hoş iyi ama eski eşi kovitten vefat etmis bir oğlu var 2 yaşında falan biliyorum çok büyük sorumluluk ama benim kadınsal problemlerim var çocuğum olur mu malum bilmiyorum kabul etmelimiyim tek çocuk zaten. Eleştirmeden uygun dille yardımcı olacak var mı
Belli
Tamam ben bekar kalayım 30 a yaklaştım zaten şurda ne kaldı
Bir defol istersen
Belli
Tamam ben bekar kalayım 30 a yaklaştım zaten şurda ne kaldı
SizÖnce bi cevap verin. Adamın 2 çocuğu mu var bir mi? Adam okulda müdür yardımcısı mı askeriye de tekniker mi? Açtığınız iki konu arasında tek ortak nokta kadının Kovid den vefat etmesi.
Ayrıca üyelere yazdığınız cevaplara bakınca da siz bana pek sağlıklı gelmediniz. Agresif bir tavrınız var. Bu evliliği kaldıracağınızı pek sanmıyorum.
Neden tahammül edeyim sevdiğim insanlara sabır ederim benAnnelik sabır işidir, hele de başka birinin çocuğuna annelik etmek sabır to sabır işidir,
Sizin burda işinize gelmeyen yorumlara verdiğiniz cevaplardan bile ne kadar tahammülsüz olduğunuz belli,
Evlenirseniz döversiniz o cocuğu kesin.
Zaten adam da çocuğuna bakıcı olsun diye evlenmek istiyor.
Benim görücüm 1 tane değil ki
Hanımefendi öğretmenim diyorsunuz ya branşınız ne?Aynen siz çok dört dortluksunuz
Sanane sen kesinSizin bir gozunuz topraga bakmaya baslamis artikkim denk gelirse evlenin gitsin ortmenim
Neden tahammül edeyim sevdiğim insanlara sabır ederim ben
Nerde cahil varsa öğretmenim diyor...yazıları görünce kafayı yiyorum yalan söylemeyin bari
Bir tek sen akıllısın demiNerde cahil varsa öğretmenim diyor...yazıları görünce kafayı yiyorum yalan söylemeyin bari
Beni mi olgun bulmadın şaşırtıcı
Kadın doğum çocuğun zor olur dedi polistik over