- 9 Aralık 2009
- 17.086
- 54.296
- Konu Sahibi kymetgenc12
Ben de merak ettim branşınız ne?Kesin sen 40 yaşında falansın
Bir tek sen akıllısın demi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben de merak ettim branşınız ne?Kesin sen 40 yaşında falansın
Benim görücüm 1 tane değil ki
Sanane sen kesin
Branşını soruyorum ama hanımefendi söylemiyor.Bu arkadaş öğretmen ise kesin ben değilimNerde cahil varsa öğretmenim diyor...yazıları görünce kafayı yiyorum yalan söylemeyin bari
40 yasinda olunca ne oluyor?Kesin sen 40 yaşında falansın
Nerde cahil varsa öğretmenim diyor...yazıları görünce kafayı yiyorum yalan söylemeyin bari
Kesin sen 40 yaşında falansın
Beni mi olgun bulmadın şaşırtıcı
Kadın doğum çocuğun zor olur dedi polistik over
Ben kesin ne? Benim hic gorucum olmadi biliyormusun ben konuyu sevdim ya :)
Sevdiğiniz biri yok ki, görücü usulü gelen bir adam, hadi adamı zamanla sevdiniz cocuğu sevme ihtimaliniz de o kadar kesin olmayacak.
Artı illaki ölen eşi düşüneceksiniz onun çocuğuna ben bakıyorum diye düşüneceksiniz.
Nolmuş yani bebeğe ölmüş mü yoksaSevdin de konu sahibi uçtu :)
Son olarak üvey anne ile ilgili biri anlattı onu anlatayım size sonra yatayım ben,
Köylerinde bi adamın karısı doğumda ölmüş, adamı evlendirmişler hemen gelen kadın da ‘ başkasının p. çine ben mi bakacağım’ demiş ve bebeği ağlaya ağlaya ölüme terketmiş,
İmam ve köylü bebeğin altının pimpis olduğunu ve gözlerinin şiştiğini gördüğü halde kadına hiç kimse laf etmemiş çünkü bi daha bu adamı zor evlendiririz diye.
Allah hiç bir bebeği üvey annenin eline düşürmesin
Nolmuş yani bebeğe ölmüş mü yoksa
Yazmayacaktim ama yorumlarınız çok naif konu sahibi bu iyi niyeti haketmiyor benceAl işte bak çok üstüne gittiniz Merve hocamın
Sevdin de konu sahibi uçtu :)
Son olarak üvey anne ile ilgili biri anlattı onu anlatayım size sonra yatayım ben,
Köylerinde bi adamın karısı doğumda ölmüş, adamı evlendirmişler hemen gelen kadın da ‘ başkasının p. çine ben mi bakacağım’ demiş ve bebeği ağlaya ağlaya ölüme terketmiş,
İmam ve köylü bebeğin naaşının altının pimpis olduğunu ve gözlerinin şiştiğini gördüğü halde kadına hiç kimse laf etmemiş çünkü bi daha bu adamı zor evlendiririz diye.
Allah hiç bir bebeği üvey annenin eline düşürmesin
Bence olmaz. Bir kere evlenip daha evliliğe, eşinize alışmadan 2 yaşındaki çocuğa annelik etmek zorunda kalacaksınız. Sizin de çocuğunuz olsa olabilir derdim. Bir de buradaki cevaplardan gördüğüm kadarıyla tepkisel ve fevri bir kişiliğiniz var. Çocuğa da ileride böyle davranırsanız eşinizle aranız kesin bozulur. Ne kadar benimseseniz de çocuk öz çocuğunuz olmayacak. Ekstra dikkatli olmak gerekecek. Ergenlikte güzellikle bir şey açıklasanız bile bana karışma sen benim öz annem değilsin vs diye cevap alabilirsiniz.Bu sizi üzer. Bir de yaş 26. İlla ki çocuk isteyeceksiniz. Kendi çocuğunuz olduğunda ayrım yapmadan tamamen eşit büyütmek çok ciddi olgunluk ve adalet ister.Bir de niye bu kadar acele ediyorsunuz ki? Benim çevremde genelde 26 yaşında 4 -5 yaşında çocuğu olan yok. Olsa da 1 veya 2 tane kişi ancadir. Artık genelde çoğu kişi 26, 27 yaşında veya 30'larda en erken evlilik düşünüyor. Kendinize baskı yapıp aceleyle karar vermeyin. Evliliği görmüşsünüz. Evlilik acele karar verilecek bir mesele değil. İyice ölçün tartın. Tepkisel yönleriniz çok fazla olduğu için sizin çocuklu biriyle evliliğe uygun olduğunuzu düşünmüyorum.Merhabalar beni birisi istemeye geldi çocuk hoş iyi ama eski eşi kovitten vefat etmis bir oğlu var 2 yaşında falan biliyorum çok büyük sorumluluk ama benim kadınsal problemlerim var çocuğum olur mu malum bilmiyorum kabul etmelimiyim tek çocuk zaten. Eleştirmeden uygun dille yardımcı olacak var mı
Kız sen nereye gittin kötü bir şey yazmamıştı sankiYazmayacaktim ama yorumlarınız çok naif konu sahibi bu iyi niyeti haketmiyor bence
Siz evlatlık alıp bakamadınız da mı yorum yaptınız. Bir çocuğun belkide onu seven bşr annesi olcak siz niye buna engel olmaya çalışıyorsunuzYaşamadığınız şey hakkında nasıl bu kadar keskin yorum yapıp bir de konu sahibine gaz veriyorsunuz hiç anlamadım.
Kısıtla yorum yapmasını istemedikleriniBir defol istersen