- 12 Haziran 2022
- 479
- -115
- 20
-
- Konu Sahibi kymetgenc12
Ben evlenip ayrıldımEşi vefat edeli çok kısa bir zaman olmuş... önce bunu düşünmeli ve hiç evlenmemiş yada çocuğu olmayan biri malesef evliliği yürümüyor.
Neden olumsuz bakıyorsunuzEşi vefat edeli çok kısa bir zaman olmuş... önce bunu düşünmeli ve hiç evlenmemiş yada çocuğu olmayan biri malesef evliliği yürümüyor.
Merhabalar beni birisi istemeye geldi çocuk hoş iyi ama eski eşi kovitten vefat etmis bir oğlu var 2 yaşında falan biliyorum çok büyük sorumluluk ama benim kadınsal problemlerim var çocuğum olur mu malum bilmiyorum kabul etmelimiyim tek çocuk zaten. Eleştirmeden uygun dille yardımcı olacak var mı
Kabul ederim neden olmasınBebek sizi anne bilecek bu durumu kabul edebilen kişiler olabilir. Eğer anne olmak istiyorsanız sorunlar varsa düşünebilirsiniz.
Tamamen sizin yetiştirdiğiniz bir çocuk olacak annesi yok çünkü..
kac çocuk var bu ayrı bir konuSiz bu konuyu daha önce açmıştınız, profilinize baktım evet benzer şekilde açmışsınız. Eğer bunca zamandır endişeniz geçmediyse, evlenmeyin. Çocuklar sizinle beraber yaşayacaktır, daha 2 yaşındaki bebeğe ne ara kardeş yapacaksınız? 2 yaşındaki çocuğa sabır gerekir. Eğer böyle çocuklarla zaman geçiren, küçük kuzeni olmayan biriyseniz baya zorlanırsınız.
3 yaşından sonra kreşe vereceğini söylüyor askeri bir iş yerinde tekniker sanırımEş adayını değerlendirin huyu suyu nedir iyice tanıyın. çocuk sorun olacağını sanmam siz büyüteceksiniz sonucta
Kabul ederim neden olmasın
kac çocuk var bu ayrı bir konu
Evlatlıkla bunun ne alakası var olayları çarpıtıyorsunuz2.Evlilik sorunsalı
2.evlilik yapmayı düşünüyorum ilk evliliğimden çocuğum yok birisinin vasitasiyla biriyle tanıştım adamın karısı üç yıl önce kovitten vefat etmiş adam okulda müdür yardımcısı durumu iyi iki evladı var biri 2 diğeri 4 yaşında 25 yaşındayım tavsiyelerinizi bana verebilirmisiniz rica etsem ne gibi...www.kadinlarkulubu.com
Ayrı konu da, adam aynı işte. Neyse, yani öyle 2 yaşındaki çocuğa emanet bakmak kolay değil. Kreşe de gitse, bunun banyosu var, tuvalet eğitimi, ergenliği her şeyi var. Evlat edindiğinizi düşünün. Yine her koşulda her bakımına etkiniz olacak.
Hayır etmemelisin. Kendi çocugun olmadıgı için herseyi batacakMerhabalar beni birisi istemeye geldi çocuk hoş iyi ama eski eşi kovitten vefat etmis bir oğlu var 2 yaşında falan biliyorum çok büyük sorumluluk ama benim kadınsal problemlerim var çocuğum olur mu malum bilmiyorum kabul etmelimiyim tek çocuk zaten. Eleştirmeden uygun dille yardımcı olacak var mı
Merhabalar beni birisi istemeye geldi çocuk hoş iyi ama eski eşi kovitten vefat etmis bir oğlu var 2 yaşında falan biliyorum çok büyük sorumluluk ama benim kadınsal problemlerim var çocuğum olur mu malum bilmiyorum kabul etmelimiyim tek çocuk zaten. Eleştirmeden uygun dille yardımcı olacak var mı
Adam aynı felan değil diğer mesele baya karışıktı ben istemedim sonradan bunlar bizim oraya yeni taşındılar2.Evlilik sorunsalı
2.evlilik yapmayı düşünüyorum ilk evliliğimden çocuğum yok birisinin vasitasiyla biriyle tanıştım adamın karısı üç yıl önce kovitten vefat etmiş adam okulda müdür yardımcısı durumu iyi iki evladı var biri 2 diğeri 4 yaşında 25 yaşındayım tavsiyelerinizi bana verebilirmisiniz rica etsem ne gibi...www.kadinlarkulubu.com
Ayrı konu da, adam aynı işte. Neyse, yani öyle 2 yaşındaki çocuğa emanet bakmak kolay değil. Kreşe de gitse, bunun banyosu var, tuvalet eğitimi, ergenliği her şeyi var. Evlat edindiğinizi düşünün. Yine her koşulda her bakımına etkiniz olacak.
Herkes aynı karakterde mi ben bir öğretmenim merhamet nedir en iyi ben bilirimHayır etmemelisin. Kendi çocugun olmadıgı için herseyi batacak
3 yaşından sonra kreşe vereceğini söylüyor askeri bir iş yerinde tekniker sanırım