- Konu Sahibi kymetgenc12
Sanane
Siz evlenecek olgunlukta degilsiniz.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sanane
Bence kendi evladın değilse bakamazsın yprunlarını boşver kişi kendinden bilir işi. Ben simdi evlatlık alsam oğlumdan ayırmam. Evladım gibi görürüm. İş o çocuğa ne gözle baktığınıza bağlıBen neden anne olamayım ki öğretmenim ben gelişim görevlerini biliyorum o yavrucaga sahip olurum gözüm gibi bakarım
Siz evlenecek olgunlukta değilsiniz
Kadın doğum çocuğun zor olur dedi polistik overYavrum benim annesini çok minikken kaybetti belli ki çok üzüldüm eş adayınızın çocuğuna ben..
Sizin kadınsal sorun tam olarak nasıl yani mesela tüp bebek vs.ile de mi çocuk sahibi olma durumunuz yok. Olaya mantıksal yaklaşmaya çalışacağım da o yüzden soruyorum yanlış anlamayın
Yaşamadığınız şey hakkında nasıl bu kadar keskin yorum yapıp bir de konu sahibine gaz veriyorsunuz hiç anlamadım.Bence kendi evladın değilse bakamazsın yprunlarını boşver kişi kendinden bilir işi. Ben simdi evlatlık alsam oğlumdan ayırmam. Evladım gibi görürüm. İş o çocuğa ne gözle baktığınıza bağlı
Polikistik ile hamile kaldım ben.. kısır değilsin olur çocuğun..Beni mi olgun bulmadın şaşırtıcı
Kadın doğum çocuğun zor olur dedi polistik over
Fena değilimdir bu konularda, analizlerime yalancılık vs de eklerim ama ban yememek için yemin ettim. Koronadan karısı olenlerde merhametli öğretmen hanımda teselli arıyor nedense. Her iki adamda farklı sözde! Ama ortada 2 yaşında bir çocuk varAhahah karakter analizi mi yaptın ?
Çoğu kadında var bu durum ve tedavisi mümkün bir şey Allah in izniyle yani siz de evlat sahibi olabilirsiniz ben sizin hiç olma ihtimali yoksa karşı tarafın en azından bir tane var mantığı ile yaklaşacaktım.Beni mi olgun bulmadın şaşırtıcı
Kadın doğum çocuğun zor olur dedi polistik over
Milletinde başını yakacak yeminleSiz evlenecek olgunlukta degilsiniz.
Sen yakmadaMilletinde başını yakacak yeminle
Bir defol istersenFena değilimdir bu konularda, analizlerime yalancılık vs de eklerim ama ban yememek için yemin ettim. Koronadan karısı olenlerde merhametli öğretmen hanımda teselli arıyor nedense. Her iki adamda farklı sözde! Ama ortada 2 yaşında bir çocuk var
Kıskandın mı şimdi bir şey derdim de
Neden bu konu ilginizi baya çekti
Ben senin gibi her topa girmem, aklım başımda çok şükürSen yakmada
BELLİNBen senin gibi her topa girmem, aklım başımda çok şükür
Yoo gayet eğleniyorum ve yorum yapma hakkını kullanıyorum. Göz ardı edebilirsiniz, çoğu şeyi gözardi ediyorsunuz zatenBir defol istersen