İkinci Evlilik

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ben neden anne olamayım ki öğretmenim ben gelişim görevlerini biliyorum o yavrucaga sahip olurum gözüm gibi bakarım
Bence kendi evladın değilse bakamazsın yprunlarını boşver kişi kendinden bilir işi. Ben simdi evlatlık alsam oğlumdan ayırmam. Evladım gibi görürüm. İş o çocuğa ne gözle baktığınıza bağlı

Yavrum benim annesini çok minikken kaybetti belli ki çok üzüldüm eş adayınızın çocuğuna ben..
Sizin kadınsal sorun tam olarak nasıl yani mesela tüp bebek vs.ile de mi çocuk sahibi olma durumunuz yok. Olaya mantıksal yaklaşmaya çalışacağım da o yüzden soruyorum yanlış anlamayın

Beni mi olgun bulmadın şaşırtıcı
Yavrum benim annesini çok minikken kaybetti belli ki çok üzüldüm eş adayınızın çocuğuna ben..
Sizin kadınsal sorun tam olarak nasıl yani mesela tüp bebek vs.ile de mi çocuk sahibi olma durumunuz yok. Olaya mantıksal yaklaşmaya çalışacağım da o yüzden soruyorum yanlış anlamayın
Kadın doğum çocuğun zor olur dedi polistik over

Bence kendi evladın değilse bakamazsın yprunlarını boşver kişi kendinden bilir işi. Ben simdi evlatlık alsam oğlumdan ayırmam. Evladım gibi görürüm. İş o çocuğa ne gözle baktığınıza bağlı
Yaşamadığınız şey hakkında nasıl bu kadar keskin yorum yapıp bir de konu sahibine gaz veriyorsunuz hiç anlamadım.

Polikistik ile hamile kaldım ben.. kısır değilsin olur çocuğun..
Çok anaç biri değilsen bu topa girme derim yine de..
Çünkü senin öz çocuğun da olacaktır muhtemelen , yapım çok anaç çok sahiplenirim dersen o ayrı ama asla evladından ayırmamalısın

Ahahah karakter analizi mi yaptın ?
Fena değilimdir bu konularda, analizlerime yalancılık vs de eklerim ama ban yememek için yemin ettim. 😅 Koronadan karısı olenlerde merhametli öğretmen hanımda teselli arıyor nedense. Her iki adamda farklı sözde! Ama ortada 2 yaşında bir çocuk var 🤣

Çoğu kadında var bu durum ve tedavisi mümkün bir şey Allah in izniyle yani siz de evlat sahibi olabilirsiniz ben sizin hiç olma ihtimali yoksa karşı tarafın en azından bir tane var mantığı ile yaklaşacaktım.

Bir müddet birbirinizi tanıyın acele etmeyin karar vermek için yani. Şu an kim bakıyor o çocuğa mesela babası çalışıyorken vs. Babaannesi mi ?

Fena değilimdir bu konularda, analizlerime yalancılık vs de eklerim ama ban yememek için yemin ettim. 😅 Koronadan karısı olenlerde merhametli öğretmen hanımda teselli arıyor nedense. Her iki adamda farklı sözde! Ama ortada 2 yaşında bir çocuk var 🤣
Bir defol istersen

Kadınsal problemleriniz için doktora gitmiyor musunuz? O söylemedi mi size çocuğunuz olur olmaz? Maksat çocuğunuzun olmasıysa çocuk evlat edinin. Allah rahmet eylesin o çocuğun zaten bir annesi var. İşler düşündüğünüz gibi gitmezse ne yapacaksınız? Kocaya dair çok az bilgi vermişsiniz aynı yatağa girecek, bir ömür birlikte yaşayacaksanız bu adamla. Pazardan domates alır gibi evlenilmez

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X