Öncelikle yaşınız çok genç neden bu evlilik aşkı arşa çıkmış? Daha önce bir tecrübe edinmişsiniz biraz yavaş gitseniz keşke . Evlenmek çokta matah birşey değil 31 yaşındayım sizin gibi evlilik aşkıyla yanıp tutuşmuyorrum. İkinci olarak öğretmenim demişsiniz bu üslupla nasıl eğitimcilik yapabiliyorsunuz? Kuzenimde öğretmen asla bu üslupla konuşması yoktur birde çocuk eğitiyorsunuz hiç yakıştıramadım ama gerçekten öğretmenseniz. Bence siz bu adamla evliliği boşverin yazık adamın çocuğuda bu üslupla büyüyecek birde bence asla yapamazsınız 25 yaşında biri bana göre daha olgunlaşmamış demektir ki konuşma şeklinden görüyoruz. Şurada üyeler size hakaret etmemiş her yorumda hakaret ediyorsunuz çok yanlış eleştirinin iyisini kötüsünü kabul etmek zorundasınız herkesin düşüncesi farklıdır çünkü. Birde yok yaşımdakilerin şu kadar çocugu var demişsiniz bence istisnai olarak mutlu olan vardır o yaşta evlenmiş çocugu olan insanların. Yahu hayatınızı yaşamak varken nedir bu evlenmek evlenmek bence siz evlilik müessesinin ciddiyetinide bilmiyorsunuzdur boşverin çocuklu birini kimse başkasından olan çocuga katlanmaz katlananda çok çok nadirdir hanımefendi. Birde kreşe verecek ama çocuk gelecek eve sonuçta yeri geliyor insan kendi çocuğuna bile sabredemiyor iyi misiniz siz acaba. Son olarak eğitimciyseniz gerçekten biraz üslubunuza dikkat edin gerekirse bu konuda eğitim alın kimseye hakaret etmeye hakkınız yok...