İkinci Evlilik

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Evleneceği zaman sapur supur öpüyormus dötünü yerim diye seviyormuş kadın hoplata hoplata bir buçuk yaşında bebek daha yavrum bir kaç ay sonra istemiyorum demelere başlamis ablasını abisini sürekli babaanneye gönderiyor falan çok zor gerçekten

Kafama yatanları okuyorum eleştirenleri değil

elestirilerniz benim için önem arz etmiyor hanım efendi
Siz yaparsınız,edersiniz yorumlarını görüp gaza gelmek için mi açtınız konuyu yani?
Sırf öğretmen kimliğinizden yola çıkıp teorik bilginize dayanarak her şeyi hallederim modunda olmanız tuhaf geldi bana.

Çocugu öz çocuğunuz gibi benimseyecekseniz evlenin.

Benim yaşındakilerin 4 /5 yaşında çocuğu var
Siz gerçekten öğretmen misiniz? Bu kadar saçma bir kıyas olabilir mi? Coook mantıksız birisiniz kusura bakmayın. Zaten 1 kere evlenip ayrılmışsınız, kırk kere dusuneceginiz yerde fantezi peşinde koşuyorsunuz resmen...

Haklılar.Annemi 27 yaşımda kaybettim bunu birde bebek açısından düşünün.Annesizlik çok zor.

Adam aynı felan değil diğer mesele baya karışıktı ben istemedim sonradan bunlar bizim oraya yeni taşındılar

Herkes aynı karakterde mi ben bir öğretmenim merhamet nedir en iyi ben bilirim

2 farklı adam; 2 sinin de eşleri vefat etmiş ve geride 2 yaşında minicik bebekleri kalmış. Bu tesadüf biraz fazla değil mi ?

Öğretmen olmanız, merhametli olacağınız anlamına gelmiyor yalnız. Mesleklerle merhametin ne ilgisi var ?

Adam aynı felan değil diğer mesele baya karışıktı ben istemedim sonradan bunlar bizim oraya yeni taşındılar

Herkes aynı karakterde mi ben bir öğretmenim merhamet nedir en iyi ben bilirim
O nasıl bir genelleme neden merhamet nedir en iyi öğretmenler bilsin ki meslekle bir ilgisi yok merhametsiz çok öğretmen tanıyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…