- 30 Eylül 2022
- 2.413
- 3.288
-
- Konu Sahibi kymetgenc12
Evleneceği zaman sapur supur öpüyormus dötünü yerim diye seviyormuş kadın hoplata hoplata bir buçuk yaşında bebek daha yavrum bir kaç ay sonra istemiyorum demelere başlamis ablasını abisini sürekli babaanneye gönderiyor falan çok zor gerçektenÖyle çocuğa başta kabul eder gibi görünüp, sonrasında sorun çıkarınların yaptıkları vicdansızlık. El kadar çocuğa merhametsizlik yapıyorlar. Allah kimseyi annesiz bırakmasın çok zor çocuklar için.
Beni çok alakadar eder.Bu sizi alakadar etmez
Siz yaparsınız,edersiniz yorumlarını görüp gaza gelmek için mi açtınız konuyu yani?Kafama yatanları okuyorum eleştirenleri değil
elestirilerniz benim için önem arz etmiyor hanım efendi
Çocugu öz çocuğunuz gibi benimseyecekseniz evlenin.Merhabalar beni birisi istemeye geldi çocuk hoş iyi ama eski eşi kovitten vefat etmis bir oğlu var 2 yaşında falan biliyorum çok büyük sorumluluk ama benim kadınsal problemlerim var çocuğum olur mu malum bilmiyorum kabul etmelimiyim tek çocuk zaten. Eleştirmeden uygun dille yardımcı olacak var mı
Benim yaşındakilerin 4 /5 yaşında çocuğu var
Komiksiniz o yası çoktan geçtimBeni çok alakadar eder.
Burası olumlu yorum, ılımlı yorum yeri değil
Kimsede sana istediğin seyi yazmayacak
evlenince zırlayarak konu açınca görüşürüz
Siz gerçekten öğretmen misiniz? Bu kadar saçma bir kıyas olabilir mi? Coook mantıksız birisiniz kusura bakmayın. Zaten 1 kere evlenip ayrılmışsınız, kırk kere dusuneceginiz yerde fantezi peşinde koşuyorsunuz resmen...Benim yaşındakilerin 4 /5 yaşında çocuğu var
SananeSiz gerçekten öğretmen misiniz? Bu kadar saçma bir kıyas olabilir mi? Coook mantıksız birisiniz kusura bakmayın. Zaten 1 kere evlenip ayrılmışsınız, kırk kere dusuneceginiz yerde fantezi peşinde koşuyorsunuz resmen...
Benim görücüm 1 tane değil kiBu adamın iki çocuğu yok muydu biri 4 biri 2 yaşında
Haklılar.Annemi 27 yaşımda kaybettim bunu birde bebek açısından düşünün.Annesizlik çok zor.Küçük çocuğu olanlar senesi dolmadan evleniyor bebeğe kim bakacak çocuklar ne olacak diye ailede bir kadın 27 yaşında vefat etti 3.bebegi 1 buçuk yaşındaydı eşi 8. Ayda evlendi 3 çocuk var anne yaşlı adam çalışıyor çocuğa kim bakacak dedi evlendiği kadın kabul etti aradan bir süre geçti ben istemiyorum çocukları diye olay çıkarıyormus şimdi çok iyi düşünülmesi gereken bir konu bu çok büyük sorumluluk
Camgülüne katılıyorum. burda zaman kaybetme. Çık git nikah dairesineKomiksiniz o yası çoktan geçtim
Adam aynı felan değil diğer mesele baya karışıktı ben istemedim sonradan bunlar bizim oraya yeni taşındılar
Herkes aynı karakterde mi ben bir öğretmenim merhamet nedir en iyi ben bilirim
Çokta terbiyesinizsiniz ayrıcaSanane
Hemen giderim oscarCamgülüne katılıyorum. burda zaman kaybetme. Çık git nikah dairesine
O nasıl bir genelleme neden merhamet nedir en iyi öğretmenler bilsin ki meslekle bir ilgisi yok merhametsiz çok öğretmen tanıyorumAdam aynı felan değil diğer mesele baya karışıktı ben istemedim sonradan bunlar bizim oraya yeni taşındılar
Herkes aynı karakterde mi ben bir öğretmenim merhamet nedir en iyi ben bilirim
Ahahah karakter analizi mi yaptın ?Çokta terbiyesinizsiniz ayrıcainşallah adam sizi almaz, karakteriniz çok çiğ
Ee öğretmensiniz,gençsiniz çok vardır ama kanınızın kaynamadığı birine yönelmeyin.Benim görücüm 1 tane değil ki
Kıskandın mı şimdi bir şey derdim deÇokta terbiyesinizsiniz ayrıcainşallah adam sizi almaz, karakteriniz çok çiğ
Benim yaşındakilerin 4 /5 yaşında çocuğu var