- 15 Eylül 2022
- 4.011
- 16.898
-
- Konu Sahibi kymetgenc12
Ne olayı çarpıtması? Evleneceğiniz adamın çocuğunu evlat olarak görmeyecek misiniz? Büyük yetişkin biri değil, 2 yaşındaki bebekten bahsediyoruz. Üvey anne olacaksınız, öz evladınız değil ama evladınız gibi olacak. Annesi de yok çocuğun. Aynı evde yaşadığınız zaman isteseniz de istemeseniz de çocuğun bakımına karışmış olacaksınız. Onun hayatında etkiniz olacak. Yeri gelecek kusacak, ishal olacak, ateşlenecek, huysuzluk yapacak. Hepsini kaldırabilecek misiniz?Evlatlıkla bunun ne alakası var olayları çarpıtıyorsunuz
Kendi çocugundan bile yılıyo insan. Kafayı sıyırıyor. Merhamet yeterli değilAdam aynı felan değil diğer mesele baya karışıktı ben istemedim sonradan bunlar bizim oraya yeni taşındılar
Herkes aynı karakterde mi ben bir öğretmenim merhamet nedir en iyi ben bilirim
Ben neden anne olamayım ki öğretmenim ben gelişim görevlerini biliyorum o yavrucaga sahip olurum gözüm gibi bakarımKreşe vermekle sorumluluk bitmiyor. Sürekli hasta oluyor çocuklar okul ortamında. Ateşi , ishali, kusması. Küçük çocuk inadı, isteği, sendromu hiç bitmiyor. Annelik yapamayıp iki gün sonra babaanneye filan yollayacaksaniz evlenmeyin. Bence öncelik o çocuk olmalı.
Kendi çocuğum olacak neden kaldırmayımNe olayı çarpıtması? Evleneceğiniz adamın çocuğunu evlat olarak görmeyecek misiniz? Büyük yetişkin biri değil, 2 yaşındaki bebekten bahsediyoruz. Üvey anne olacaksınız, öz evladınız değil ama evladınız gibi olacak. Annesi de yok çocuğun. Aynı evde yaşadığınız zaman isteseniz de istemeseniz de çocuğun bakımına karışmış olacaksınız. Onun hayatında etkiniz olacak. Yeri gelecek kusacak, ishal olacak, ateşlenecek, huysuzluk yapacak. Hepsini kaldırabilecek misiniz?
Küçük çocuğu olanlar senesi dolmadan evleniyor bebeğe kim bakacak çocuklar ne olacak diye ailede bir kadın 27 yaşında vefat etti 3.bebegi 1 buçuk yaşındaydı eşi 8. Ayda evlendi 3 çocuk var anne yaşlı adam çalışıyor çocuğa kim bakacak dedi evlendiği kadın kabul etti aradan bir süre geçti ben istemiyorum çocukları diye olay çıkarıyormus şimdi çok iyi düşünülmesi gereken bir konu bu çok büyük sorumlulukannesi vefat etmiş sizi annesi bilecek bu sorun yok ama eşini çok yeni kaybetmiş ben enaz bi 5 yıl süre tanımalı diye düşünüyorum
Kafama yatarsa evlenirim sizin olumsuz düşünceniz benim için önemli değilKendi çocugundan bile yılıyo insan. Kafayı sıyırıyor. Merhamet yeterli değil
E o zaman neden konu açtınız? Cidden merak ettimKafama yatarsa evlenirim sizin olumsuz düşünceniz benim için önemli değil
Benim yaşındakilerin 4 /5 yaşında çocuğu varKendi adıma böyle toplara girmezdim. Çocuğunuz yok sizin gibi çocuksuz birisi ile evlenseniz daha güzel olabilir.
Ben neden anne olamayım ki öğretmenim ben gelişim görevlerini biliyorum o yavrucaga sahip olurum gözüm gibi bakarım
Kendi çocuğum olacak neden kaldırmayım
Eski eşinize göre daha iyiyse degerlendirinMerhabalar beni birisi istemeye geldi çocuk hoş iyi ama eski eşi kovitten vefat etmis bir oğlu var 2 yaşında falan biliyorum çok büyük sorumluluk ama benim kadınsal problemlerim var çocuğum olur mu malum bilmiyorum kabul etmelimiyim tek çocuk zaten. Eleştirmeden uygun dille yardımcı olacak var mı
Ben neden anne olamayım ki öğretmenim ben gelişim görevlerini biliyorum o yavrucaga sahip olurum gözüm gibi bakarım
Kafama yatanları okuyorum eleştirenleri değilE o zaman neden konu açtınız? Cidden merak ettim
elestirilerniz benim için önem arz etmiyor hanım efendiÖğretmenlikle anneliğin aynı şey olduğunu mu sanıyorsunuz? Her çocuğun gelişimi karakteri birbirinden farklı, öyle günde 4-5 saat sınıftaki öğrenci ile evdeki bebe aynı değil. Sümüğünü, ishalini, kusmuğunu, altını ıslarmasını bokunu çişini iğrenmeden görüp, temizleyebilecek misiniz? Ergenliği olacak. Belki kendi çocuğunuz olacak, o zaman daha da dikkat edeceksiniz ikisi arasında hak yememek için. Baya zor bir süreç bu kolay değil öyle.
Küçük çocuğu olanlar senesi dolmadan evleniyor bebeğe kim bakacak çocuklar ne olacak diye ailede bir kadın 27 yaşında vefat etti 3.bebegi 1 buçuk yaşındaydı eşi 8. Ayda evlendi 3 çocuk var anne yaşlı adam çalışıyor çocuğa kim bakacak dedi evlendiği kadın kabul etti aradan bir süre geçti ben istemiyorum çocukları diye olay çıkarıyormus şimdi çok iyi düşünülmesi gereken bir konu bu çok büyük sorumluluk
Öyle çocuğa başta kabul eder gibi görünüp, sonrasında sorun çıkarınların yaptıkları vicdansızlık. El kadar çocuğa merhametsizlik yapıyorlar. Allah kimseyi annesiz bırakmasın çok zor çocuklar için.
O zmn konu açma süper zekaKafama yatarsa evlenirim sizin olumsuz düşünceniz benim için önemli değil
Bu sizi alakadar etmezO zmn konu açma süper zeka
Üstte başka yorumum da var. Bakın bakalım, zatıalinizin hoşuna gidecek miKafama yatanları okuyorum eleştirenleri değil
elestirilerniz benim için önem arz etmiyor hanım efendi
Kafama yatarsa evlenirim sizin olumsuz düşünceniz benim için önemli değil