İkinci Evlilik

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Evlatlıkla bunun ne alakası var olayları çarpıtıyorsunuz
Ne olayı çarpıtması? Evleneceğiniz adamın çocuğunu evlat olarak görmeyecek misiniz? Büyük yetişkin biri değil, 2 yaşındaki bebekten bahsediyoruz. Üvey anne olacaksınız, öz evladınız değil ama evladınız gibi olacak. Annesi de yok çocuğun. Aynı evde yaşadığınız zaman isteseniz de istemeseniz de çocuğun bakımına karışmış olacaksınız. Onun hayatında etkiniz olacak. Yeri gelecek kusacak, ishal olacak, ateşlenecek, huysuzluk yapacak. Hepsini kaldırabilecek misiniz?

Adam aynı felan değil diğer mesele baya karışıktı ben istemedim sonradan bunlar bizim oraya yeni taşındılar

Herkes aynı karakterde mi ben bir öğretmenim merhamet nedir en iyi ben bilirim
Kendi çocugundan bile yılıyo insan. Kafayı sıyırıyor. Merhamet yeterli değil

Kreşe vermekle sorumluluk bitmiyor. Sürekli hasta oluyor çocuklar okul ortamında. Ateşi , ishali, kusması. Küçük çocuk inadı, isteği, sendromu hiç bitmiyor. Annelik yapamayıp iki gün sonra babaanneye filan yollayacaksaniz evlenmeyin. Bence öncelik o çocuk olmalı.
Ben neden anne olamayım ki öğretmenim ben gelişim görevlerini biliyorum o yavrucaga sahip olurum gözüm gibi bakarım

Ne olayı çarpıtması? Evleneceğiniz adamın çocuğunu evlat olarak görmeyecek misiniz? Büyük yetişkin biri değil, 2 yaşındaki bebekten bahsediyoruz. Üvey anne olacaksınız, öz evladınız değil ama evladınız gibi olacak. Annesi de yok çocuğun. Aynı evde yaşadığınız zaman isteseniz de istemeseniz de çocuğun bakımına karışmış olacaksınız. Onun hayatında etkiniz olacak. Yeri gelecek kusacak, ishal olacak, ateşlenecek, huysuzluk yapacak. Hepsini kaldırabilecek misiniz?
Kendi çocuğum olacak neden kaldırmayım

annesi vefat etmiş sizi annesi bilecek bu sorun yok ama eşini çok yeni kaybetmiş ben enaz bi 5 yıl süre tanımalı diye düşünüyorum
Küçük çocuğu olanlar senesi dolmadan evleniyor bebeğe kim bakacak çocuklar ne olacak diye ailede bir kadın 27 yaşında vefat etti 3.bebegi 1 buçuk yaşındaydı eşi 8. Ayda evlendi 3 çocuk var anne yaşlı adam çalışıyor çocuğa kim bakacak dedi evlendiği kadın kabul etti aradan bir süre geçti ben istemiyorum çocukları diye olay çıkarıyormus şimdi çok iyi düşünülmesi gereken bir konu bu çok büyük sorumluluk

Ben neden anne olamayım ki öğretmenim ben gelişim görevlerini biliyorum o yavrucaga sahip olurum gözüm gibi bakarım

Kendi çocuğum olacak neden kaldırmayım

Öğretmenlikle anneliğin aynı şey olduğunu mu sanıyorsunuz? Her çocuğun gelişimi karakteri birbirinden farklı, öyle günde 4-5 saat sınıftaki öğrenci ile evdeki bebe aynı değil. Sümüğünü, ishalini, kusmuğunu, altını ıslarmasını bokunu çişini iğrenmeden görüp, temizleyebilecek misiniz? Ergenliği olacak. Belki kendi çocuğunuz olacak, o zaman daha da dikkat edeceksiniz ikisi arasında hak yememek için. Baya zor bir süreç bu kolay değil öyle.

Merhabalar beni birisi istemeye geldi çocuk hoş iyi ama eski eşi kovitten vefat etmis bir oğlu var 2 yaşında falan biliyorum çok büyük sorumluluk ama benim kadınsal problemlerim var çocuğum olur mu malum bilmiyorum kabul etmelimiyim tek çocuk zaten. Eleştirmeden uygun dille yardımcı olacak var mı
Eski eşinize göre daha iyiyse degerlendirin

Ben size anne olamazsınız demedim ki. Burada kaç tane konu oldu. Kocamın çocuklarını istemiyorum diye. onlara istinaden söyledim.

Üstelik öğretmenlik ve annelik farklı. İyi bir öğretmen olabilirsiniz ama bu iyi bir anne olacağınız anlamına gelmiyor. O çocuğa sahip çıkabilceğinize inanıyorsanız mutluklar dilerim. 😁

Hem kendinizden çok emin olsanız konu açmaz evet derdiniz. Bende anne olarak düşüncemi yazdım. Amacım sizi eleştirmek değil 😃

E o zaman neden konu açtınız? Cidden merak ettim
Kafama yatanları okuyorum eleştirenleri değil
Öğretmenlikle anneliğin aynı şey olduğunu mu sanıyorsunuz? Her çocuğun gelişimi karakteri birbirinden farklı, öyle günde 4-5 saat sınıftaki öğrenci ile evdeki bebe aynı değil. Sümüğünü, ishalini, kusmuğunu, altını ıslarmasını bokunu çişini iğrenmeden görüp, temizleyebilecek misiniz? Ergenliği olacak. Belki kendi çocuğunuz olacak, o zaman daha da dikkat edeceksiniz ikisi arasında hak yememek için. Baya zor bir süreç bu kolay değil öyle.
elestirilerniz benim için önem arz etmiyor hanım efendi

Küçük çocuğu olanlar senesi dolmadan evleniyor bebeğe kim bakacak çocuklar ne olacak diye ailede bir kadın 27 yaşında vefat etti 3.bebegi 1 buçuk yaşındaydı eşi 8. Ayda evlendi 3 çocuk var anne yaşlı adam çalışıyor çocuğa kim bakacak dedi evlendiği kadın kabul etti aradan bir süre geçti ben istemiyorum çocukları diye olay çıkarıyormus şimdi çok iyi düşünülmesi gereken bir konu bu çok büyük sorumluluk

Öyle çocuğa başta kabul eder gibi görünüp, sonrasında sorun çıkarınların yaptıkları vicdansızlık. El kadar çocuğa merhametsizlik yapıyorlar. Allah kimseyi annesiz bırakmasın çok zor çocuklar için.

Kafama yatarsa evlenirim sizin olumsuz düşünceniz benim için önemli değil

Madem ki boyle dusunuyorsunuz o zaman konunun amaci ne ben anlamadim. Siz belli ki kararinizi vermissiniz. Biz size kiminle evleneceksiniz? Gelin konu acin deseydik bu cevaplariniz yerinde olurdu ama konu acip, fikir isteyip ben soyle yaparim, sizin fikriniz onemli degil diyorsunuz.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X