İkinci evlilik yapanlar burada mı

Bnm eski kv ninde başında vardi bu durum kizi aldatilarak bosanmsti smdi bende aldatilarak bosaniyorum bana dedigi sey sen iyi bir "avrat" olamadin da bndan oldu hersey dedi bnde demekki snn kzinda oyleymis ondan aldatilip ayrilms dedim düşman oldular ates püskürdüler. Yani demem o ki sebep ayni sebep ama cuvaldizi kimse kendine batirmiyor. Tebrik ediyorum o aileyi zaten öyle bir aileden de öyle bir evlat çıkması normal degil mi.
Darisi benim ve benm gibilerin basina. Bizde esimle sozde severek evlendik ama sevememis beni
bende eski eşimle 6 yıl konuşup evlendim :)10. ayda boşandım..
şuan ki eşimle 6 ayda söz nişan düğün hepsi oldu :) yani demem o ki ne kadar tanımaya çalışsanda aynı eve girmeyince olmuyor. Benim 2. evliliğim değil ilk gibi aynı herşeyi yapıldı herşeyi 2 kere tattım hemde en güzeli ile. dilerim seninde karşına seni mutlu edecek birileri çıkar. Sabır..
Eşim ve ailesi benim bu hayatta ki mükafatım. Tek kelime ile bunu söyleyebilirim..
Ben eşimi tanıdıktan sonra Allahım iyi ki aldatılmışım da bu adamı tanımışım dedim :)

Rabbim kimsenin yuvasından huuzuru mutluluğu eksik etmesin

Amiin çok teşekkür ederim. Valla ben ilk eşimle evlendiğimde 19 yaşındaydım ve çocuktum şimdiki aklıma göre. Evlilikle ilgili tecrübe vermek bana düşmez elbette ki ama karşınızdaki kişinin yanında kendiniz gibi davranamıyorsanız o iş yürümüyo. Hani aman kavga çıkmasın susayım , aman şimdi beni yadırgar vs vs düşünceleriniz varsa o adam doğru kişi değil bence. Biz eşimle evet karı kocayız ama arkadaşızda aynı zamanda. Beraber gülüp eğlenebilmek , vakit geçirebilmek, önceliğimizin birbirimiz olması ... Bunlar bence çok önemli ve güzel şeyler.
Birbirimize saygı duyuyoruz. Önceden bana göre kıskanç erkek olması çok önemliydi. vaaooov süper , sevdiğini kıskanıyo belli ediyo falan diye düşünüyodum. Ama eşim bi gün bana şey dedi “ gereksiz yere neden kıskançlık yapayım, kıyafetlerne benden fazla dikkat ediyosun , önceliğinin ben olduğumu hissettiriyosun , ben seviyorum diye bana harika yemekler yapıyorsun. Neden seni aptalca kıskançlıklarımla boğayım ki ? Düşündüm , doğru söylüyo 😆😆
Ya da ilk eşim üzerimde o kadar baskı kurmuştu ki ben tek başıma ya da arkadaşlarımla bi cafeye ya da ne bileyim alışveriş merkezine hiç gidemezdim. Ama bu eşim bana benim bir birey olduğumu kendi kararlarımı verebileceğimi tekrar hatırlattı ( hatırlattı diyorum zaten ilk eşimle evlenmeden çok yüksek özgüvene sahip, rahat biriydim ) o işteyken bi yere mi gitmek istedim, sadece arayıp haber veririm, ordan bişey ister misin sen de derim.
Asla baskı kurmaz üzerimde. Ama alışveriş merkeziyse gideceğim yer istersen bekle birlikte gidelim der. Ya da sen git bende işten çıkınca yanına geleyim. Yani burda karşındaki adamda çok önemli. Anlat anlat bitmeyecek darlamayayım daha fazla 😂😂
Kesinlikle evlilikte birey olduğunu hissetmek, saygı görmek, kendin olabilmek ve her türlü sevildiğini hissetmek temel gerekliliklerden... diğer türlü yürümüyor..

Son düzenleme:
Kesinlikle evlilikte birey olduğunu hissetmek, saygı görmek, kendin olabilmek ve her türlü sevildiğini hissetmek temel gerekliliklerden... diğer türlü yürümüyor..
Kesinlikle katılıyorum. Bi de şu var sen evliliğim sürsün diye sustukça , sessiz , ne denirse yapan biri oldukça karşıdaki insan için herhangi bir önemin kalmıyo , kukla gibi görüyolar seni , daha daha köyü davranmaya başlıyorlar. Bu sadece eş ile ilişkide değil , arkadaşlık ve aile hayatında da böyle. Ben artık “ ben iyiysem herkes iyi , önce ben “ demeyi öğrendiğim için daha mutluyum belki de. Eşim bana “ senin her şeyi kabul eden , reddetmeyen , sorgulmayan biri olmanı asla istemezdim , o ne öyle çok vasat karakterli insanlar oluyo öyleleri “ der 😬😬

Bizim buralarda da yastik degisiyor ama kader degismiyor diyor ikinci evliligini yapanlar valla burayi okuyunca icimi mutluluk kaplıyor onlarında bu lafini dinleyince üzülüyorum valla bende henüz bosanma asamasindayim ama ikinci evliligi dogru insanla cok istiyorum çünkü eski evimi ne ev bildim esyalarimi eşya herseyde hevesim kaldi herseyde
Valla canim dedigin gibisi de vardir elbet. Ama boyle olan da cokmus. Allah gonlune fore versin. Guzel dusunn

Bnm eski kv ninde başında vardi bu durum kizi aldatilarak bosanmsti smdi bende aldatilarak bosaniyorum bana dedigi sey sen iyi bir "avrat" olamadin da bndan oldu hersey dedi bnde demekki snn kzinda oyleymis ondan aldatilip ayrilms dedim düşman oldular ates püskürdüler. Yani demem o ki sebep ayni sebep ama cuvaldizi kimse kendine batirmiyor. Tebrik ediyorum o aileyi zaten öyle bir aileden de öyle bir evlat çıkması normal degil mi.
Darisi benim ve benm gibilerin basina. Bizde esimle sozde severek evlendik ama sevememis beni
Ya bosanmis kadin neden dislanir aklimm assssla almiyor. Cok normal seyler bunlar. Dulll ne demek? E erkekler de bosaniyor. Apayni sey. Insanlar of nasil geri kafali. Herseyi biraz anliyorum ama dedigm gibi bosanmis kadina farkli bakmalarini anlamiyorum. Neye gore 0 kmymis neyi kiyasliyorlar. Cok ilginc ya

Kesinlikle katılıyorum. Bi de şu var sen evliliğim sürsün diye sustukça , sessiz , ne denirse yapan biri oldukça karşıdaki insan için herhangi bir önemin kalmıyo , kukla gibi görüyolar seni , daha daha köyü davranmaya başlıyorlar. Bu sadece eş ile ilişkide değil , arkadaşlık ve aile hayatında da böyle. Ben artık “ ben iyiysem herkes iyi , önce ben “ demeyi öğrendiğim için daha mutluyum belki de. Eşim bana “ senin her şeyi kabul eden , reddetmeyen , sorgulmayan biri olmanı asla istemezdim , o ne öyle çok vasat karakterli insanlar oluyo öyleleri “ der 😬😬
Aynen öyle. Hatta dönem dönem bunu diyenler bile sınayabiliyor karşıdakini. Bunca iyiliğimden sonra bakalım her istedğmi yapacak mı diye. Bilinçsiz yapıyorlar bunu . Sonra küçük bir taviz nice tavizler doğuruyor. Kararlarından ve kararlılığından vazgeçmemek gerekiyor bu yüzden. Yaşadıkça anlıyor insan.

İlk evliliğim 17 yıl sürdü ve sadakatsizlik yüzünden bitti. Boşandıktan sonra hiç acı çekmedim.

İkinci evliliğim 7.5 yıl sürdü ve sadakatsizlik yüzünden ayrılıyorum. 2 Kasımda mahkememiz var. İçimde büyük bir kırgınlık ve umutsuzluk var.

Sanırım ben bu evlilik işini başaramadım. Olmadı, olduramadım.

Dilerim siz evlenir ve mutlu olursunuz.

Nasip belki üçüncü de her şey çok güzel olur. :KK53:

Evliliğe şiddetle karşıyım şu an. :KK43:
Basta annem olmak üzere şu gereksiz yorum yapanlara kızıyorum.size de diyenler olmuştur şöyle davranmasaydın yok şunu yaptın yok şutun yetersiz yemekten başka ne işe yarıyor dedikleri acaba üstelik bu kişiler iyiliğin için söylüyorum derken.
Bir insanı doğru sevmek mı sorun bilmiyorum.dogru sevdikleriniz ya yanlış insan oldu yada yanlış insana dönüştü. Ben bunu anladım.ama bilen bilmeyen sen kötüsün der

Aynen öyle. Hatta dönem dönem bunu diyenler bile sınayabiliyor karşıdakini. Bunca iyiliğimden sonra bakalım her istedğmi yapacak mı diye. Bilinçsiz yapıyorlar bunu . Sonra küçük bir taviz nice tavizler doğuruyor. Kararlarından ve kararlılığından vazgeçmemek gerekiyor bu yüzden. Yaşadıkça anlıyor insan.
Kesinlikle bende bilinçli yaptıklarını düşünmüyorum. Bilinçaltlarına “ çantada keklik “ olduğumuzu biz yerleştiriyoruz. Sonra da bizi vuruyolar.
Dolayısıyla karakterimiz ne ise öyle davranmak en güzeli. Tabi ki fedakarlık etmemiz gerektiğinde edeceğiz. Ama bu karşılıklı haldeyse yapılması gereken bir davranış. Yoksa ben çaba harcayayım , karşımdaki bana hart hurt davransın , aman kocamdır evimin direğidir mantığı olmamalı.

Hanımlar boşanmanın acısı geçiyor mu nasıl atlattınız ikinci evliliğinizi nasıl güvenip te yaptınız nasıl tanıştınız şimdi mutlu musunuz hayatlarınız nasıl gidiyor
Geçmez olur mu :)
İkinci evliliğim
Eşim beni ortak arkadaş sayfasında gördü beğendi
Mutluyuz
Bebeğimiz oldu

Basta annem olmak üzere şu gereksiz yorum yapanlara kızıyorum.size de diyenler olmuştur şöyle davranmasaydın yok şunu yaptın yok şutun yetersiz yemekten başka ne işe yarıyor dedikleri acaba üstelik bu kişiler iyiliğin için söylüyorum derken.
Bir insanı doğru sevmek mı sorun bilmiyorum.dogru sevdikleriniz ya yanlış insan oldu yada yanlış insana dönüştü. Ben bunu anladım.ama bilen bilmeyen sen kötüsün der
İnsanların ne dediğinin bir önemi kalmıyor bir dereceden sonra. Herkes kendi yaşadığını kendisi biliyor çünkü. Bana kötüsün diyen olmadı hiç. Kaybettiler senin gibi bir kadını dediler hep. Yine de ben kendime öz eleştiri yapıyorum vr hatalarımı farkediyorum.

İnsanların ne dediğinin bir önemi kalmıyor bir dereceden sonra. Herkes kendi yaşadığını kendisi biliyor çünkü. Bana kötüsün diyen olmadı hiç. Kaybettiler senin gibi bir kadını dediler hep. Yine de ben kendime öz eleştiri yapıyorum vr hatalarımı farkediyorum.
Bana bastan kaybettiler deyip spnra suçlama yapıyorlar.kendi akrabalarım özellikle benim sıkıntılarımı küçümsediler.şimdi bi tanesi yıllar sonra bile evliliğinde sıkıntı yaşıyorlar

Bana bastan kaybettiler deyip spnra suçlama yapıyorlar.kendi akrabalarım özellikle benim sıkıntılarımı küçümsediler.şimdi bi tanesi yıllar sonra bile evliliğinde sıkıntı yaşıyorlar
Özel hayatıma dahil ettiğim hiç akrabam yok. Siz kendinizi biliyorsunuz nihayetinde kimseyi ilgilendirmez deyip geçin.

Merhaba 2 aylık evliyken nasıl boşandınız? Mahkeme yenievlilerde süreci uzatıyor diye biliyordum.
Yeni gördüm mesajınızı kusura bakmayın.
Cinsel problemler, yatak odasındaki anlaşmazlıklar, ten uyumsuzluğu diye açık davayı. Avukatım çok iyiydi kesinlikle onun etkisi çok büyük oldu. Cinsel sebepler öne sürüldüğünde şahit, delil, süre vs aranmıyor.

Başlığa cevap vereyim. Burdayım 😬 Ben ilk eşimden çok fazla psikolojik şiddet görmeme rağmen boşanmak istememiştim. Adam benim değersiz olduğuma o kadar inandırmıştı ki beni sanki başka erkek yok , o beni sevmezse kimse sevmez gibi hissediyordum. Ama baktım artık ittir kaktır gitmiyo vazgeçtim. Ayrıldık. İlk zamanlarım çok kötüydü. Acıysa dibine kadar yaşadım. Sonra baktım işin içinden çıkamıyorum, psikolojik destek almaya başladım. 6 7 ay gibi bi sürede de toparlanmaya başladım. Sonra hayatıma giren insanlar oldu , yanlış insanlardı ve onlarla olmadı. Şimdi iyi ki olmadı diyorum. Çünkü olsaydı eşimle tanışamayacaktım. 1.5 sene oldu eşimle evleneli. Ve elhamdulillah onunla evliyim. Hatta o da ben de hep şey deriz. İyi ki ilk evliliklerimizde mutsuz olmuş o acıları çekmiş ve ayrılmışız. Yoksa birbirimizi bulamayacaktık. Eşinin ilk eşim olmasını ister miydin diye sorarsan. Bazen evet genç yaşta başlamak daha iyi olurdu diye düşünüyorum. Ama genel olarak düşüncem şu ki , biz ilk evliliklerimizi yapmasak , o acıları vs yaşamasak birbirimizin kıymetini şu an bildiğimiz kadar bilemeyecektik. Tecrübe edindik ve ikimizde aynı hatalardan kaçınıyoruz.
Demem o ki hayatta alışılmayacak hiçbir durum yok. Allah kalbi kalbinize denk insanlar çıkarsın karşınıza 🥰🥰
maşallah ne kadar şanslısınız.Allahım iniallah bir gün bende bunları yaşayabilirim ama şuna bana o kadar uzak ki bunlar.ömür boyu kimseyi sevemeyecek asla güvenemeyecek ve yalnız kalacak ve en en en acısı hiç bir zaman anne olmayacakmışım gibi hissediyorum.
biiliyorum çok cahilce ama 2.evliliği olan bir kadını bir erkek ne kadar sevebilir sonuçta ben ilk onun olmayacağım diyorum kendimi iğrenç kirli ve bitmiş hissdiyorum :KK43:

İlk başta zor geliyor ama sonra öyle güzelleşiyor ki hayat . Ben çok şükrediyorum boşanabildiğim için. İş güç kariyer yolunda ilerlerken eşimle tanıştım ve uzun süre sevgili olarak kaldık. Şimdi evliyiz ve ilk evliliğimin tam tersi, tam istediğim gibi bir evliliğim var çok şükür. Her şey sizin elinizde çıkmak isterseniz çıkarsınız, batmak isterseniz batarsınız bu süreçte... En kısa zamanda boşanmış bekar olmanın tadını anlarsınız umarım ☺
biraz bize akıl versen keşke yardım etsen kendimi bitik mahvolmuş hissediyorum.hiç uudum yok hayattan.

maşallah ne kadar şanslısınız.Allahım iniallah bir gün bende bunları yaşayabilirim ama şuna bana o kadar uzak ki bunlar.ömür boyu kimseyi sevemeyecek asla güvenemeyecek ve yalnız kalacak ve en en en acısı hiç bir zaman anne olmayacakmışım gibi hissediyorum.
biiliyorum çok cahilce ama 2.evliliği olan bir kadını bir erkek ne kadar sevebilir sonuçta ben ilk onun olmayacağım diyorum kendimi iğrenç kirli ve bitmiş hissdiyorum :KK43:
Bu anlayıştan çıkmalısınız bir an önce. Böyle düşünürseniz karşınızdaki size hak verir ve kötğ davranır. Ama adam gibi adamlar takılmaz akıllarına bile gelmez. Eşim bana istersen 5 kişiden boşansaydın ben yine severdim seni dedi geçen. Eski kafam olsa böyle düşünen adamı bile tam tersine çevirirdim eminim ki...

X