- 19 Mart 2019
- 8.469
- 29.050
- Konu Sahibi girlpower12
bende eski eşimle 6 yıl konuşup evlendim :)10. ayda boşandım..Bnm eski kv ninde başında vardi bu durum kizi aldatilarak bosanmsti smdi bende aldatilarak bosaniyorum bana dedigi sey sen iyi bir "avrat" olamadin da bndan oldu hersey dedi bnde demekki snn kzinda oyleymis ondan aldatilip ayrilms dedim düşman oldular ates püskürdüler. Yani demem o ki sebep ayni sebep ama cuvaldizi kimse kendine batirmiyor. Tebrik ediyorum o aileyi zaten öyle bir aileden de öyle bir evlat çıkması normal degil mi.
Darisi benim ve benm gibilerin basina. Bizde esimle sozde severek evlendik ama sevememis beni
şuan ki eşimle 6 ayda söz nişan düğün hepsi oldu :) yani demem o ki ne kadar tanımaya çalışsanda aynı eve girmeyince olmuyor. Benim 2. evliliğim değil ilk gibi aynı herşeyi yapıldı herşeyi 2 kere tattım hemde en güzeli ile. dilerim seninde karşına seni mutlu edecek birileri çıkar. Sabır..
Eşim ve ailesi benim bu hayatta ki mükafatım. Tek kelime ile bunu söyleyebilirim..
Ben eşimi tanıdıktan sonra Allahım iyi ki aldatılmışım da bu adamı tanımışım dedim :)
Rabbim kimsenin yuvasından huuzuru mutluluğu eksik etmesin