Sadece bu yorumu midenizi bulandırmeye yetmiş :) Bir gecede 4 farklı erkek ile aralıksız sex yaptım, yazmıştı. Şok olmuştum. Sex ile kafayı bozmuş durumda. Yorumları ve açtığı konular tamamen sex üzerine. Profilinden eski mesajlarına bakabilirsiniz. Herhangi bir eğitimi, hobisi, hayat meşgalesi yok bunu kendisi de defalarca yazdı şu hayatta tek umursadığım şey SEX diye yazmıştı.
39 yaş bitti gitti .. ile başlayan cümlede kahkahalara boğuldum. Kendisi 36-37 yaşında ama berbat ötesi bir hayatı var.
Ailesi yok, anne babası ile görüşmüyor, bence kendisini sildiler böylesine korkunç bir yaşam tarzı olduğu için. Memur olduğunu iddia etse de böyle birini memurluktan atarlar. Ailemin yarısından çoğu devlet görevlisi memur. Hele bir de küçük yerlerde doğu illerinde oluru yok yani.
Şizofreni olduğunu tahmin ediyorum ya da başka yollardan geçimini sağladığı için artık neyin doğru neyin yanlış olduğunun ayrımına varamayacak kadar bilincini kaybetmiş. Kullandığı psikiyatrik ilaçlar çok ağır ve halüsilasyonlar görmesine sebep oluyor.
Yorumlarının çoğunda evlilik kurumunu ve anneliği küçümsüyor, aşağılıyor. Aradan 2-3 hafta geçiyor, bu defa evlilik ile ilgili açılan konularda evlenilecek adam bulamıyorum, çok yalnızım, neden seçilmiyorum, artık sevişecek adam da bulamıyorum diye dert yanıyor konu açıyor.
Çocuk sahibi olmayı iğrenç bir üslupla aşağılıyor bir süre sonra acaba hamile kalabilecek miyim diye rastgale önüme gelen adamla korunmadan seviştim ha ha ha diye cevap yazıyor.
Evli kadınlara çirkin olduklarını söyleyip duruyor. Kendisinin çok güzel harika bir kadın olduğunu , güzellerin şansının olmadığını, Allah ın kendisine çirkin şansı vermesini dilediğini yazıp duruyor.
Evli ve çocuklu kadınları inanılmaz kıskanıyor. En azından sen evlisin kocan var bak bana yapayalnızım yazmış geçen hafta gördüm. Git gelleri çok fazla ve kesinlikle toplum içerisine sokulmaması gereken biri.
Van'da yaşadığını iddia ediyor. Teyzemin kızı ve eniştem Van'da görev yapıyor polisler. Diğer eniştem zaten savcı. Bu üyenin yorumlarını üçüne de okuttum. Bu tarz durumların o bölgede yaşanması ve bu kişinin memur olmasının imkansız olduğunu ısrarla yinelediler. Ayrıca memur vakarına yakışmayan tutum ve davranışlarda bulunmayanlara 657 kanun 125.maddesi gereği disiplin cezası verilir dedi eniştem.
Bu üyenin yorumlarını göz ardı et seçeneğine bastığım halde nasıl karşıma çıkabiliyor cidden anlayamıyorum bu sitenin formatını.
Konu sahibi misler gibi kızını büyütmüş 15 yıl beklemiş, karşısına kendisini seven güzel bir adam çıkmış, yuvasını tekrar kurmuş 2.kez evlenmiş ya çok kıskanmış. 2. evliliğini 3.evliliğini yapan kadınlara çemkiriyor sürekli '' ben bir kere bile evlenemedim siz çirkinsiniz erkekleri kandırıyorsunuz sitenin en güzel kadını benim '' şaka gibi kaale alınmayacak bir üye.