- 9 Mart 2011
- 11.683
- 8.861
- Konu Sahibi Melek04140
bunu yaşamayana anlatamazsın maalesefUzaktan konuşunca böyle oluyor. Ama sizin anlattığınız hikayede telef olmuş çocuk yok. Yük olmuş gibi görünen kv var. Öz babası olanların bile kv yanlarında gidip gelmek istiyor. Ama şöyle bir ayrıntı var artık. Kadın 65 yaşına kadar çalışıyor. Bir arkadaş çevresi olur konu komşusu olur. Ben de 2 çocuğumla birlikte yaşıyorum. Baba piyasa da yok. Oğlum 11 yaşında. Ona evleneceğim diye söyleyemem bile. İçinde be fırtınalar kopar. Bir gün ev taşıyordum okuldaydı oğlum. Kızım da kreşte. Oplum geç kalabilirim. Eğer geç kalırsam güvenlik ablanla dur dedim. Güvenliğe de söyledim. Neyse taşımacılar evi yükledi diğer eve boşaltırken güvenlik aradı ağlıyor dedi. Evi adamlara bırakıp çıktım. 45 dakika beklemiş oldu. Ben de onu terk ettim diye düşünmüş anladım. Tembihleyip anlatmama rağmen böyle düşündü. Yani dünyaya çocuk getiriyorsak ona göre yaşamalıyız. Allah korusun 15 yaşında kız evden kaçsa yanlış arkadaşlıklara bulaşsa anneye ders olsun diye telef olup gitse nolacak? Önemli olan evdeki koca mı olacak? Empati yaparak düşündüm ama yok yani önemli olan canım çocuklarım. Allah elimden almasın inş. Çok da koca istiyorduysa da 3-4 yıla üniversiteye gidince kız evlenebilirdi
inşallah da kimse yaşamasın
kızımın üniversitede üçüncü senesi çocuğu evden zor gönderiyorum
anne ben hep dönebilir miyim eve
anne istediğim zaman gelebilir miyim eve
anne sen hep burdasın dimi diye soruyor 21 yaşındaki insan
üstelik ben 6 aylıkken kaşığı eline vermiş ömür boyu onu öne itmiş asla bağımlı yetiştirmemiş bir insanım
öncesinde erkek travması da yok 20 yıldır erkek sinekle bile muhatap değilim
kızım istemiyor diye değil bu üstelik kendi seçimim ona rağmen korkuyor