- 10 Temmuz 2013
- 3.629
- 5.606
- Konu Sahibi esen_ruzgar
Hey maşallah. Ne analar var be!Kızına baktırmayı düşünüyor sanırım. Onun omuzlarına ağır yük mü veririm diye yazmış.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hey maşallah. Ne analar var be!Kızına baktırmayı düşünüyor sanırım. Onun omuzlarına ağır yük mü veririm diye yazmış.
Herkeze merhaba,2.evliliğim 7 senedir sürmektedir,benim 1.evliliğimden 19 yaşında kızım var eşimin ise 1.evliliğinden 10 yaşında oğlu var çocuklarımız yanımızda değil annenne ve babanne tek oldugundan onların yanındalar.7 senedir gelgitler içerisindeyim yaşım 37 eşim benden 3 yaş küçük bazen çocuk olsun çok istiyorum lakin korkularım var iyi bir gelecek verebilirmiyiz özlük üveylik olurmu ,1.evliliğim çok sorunlu oldugu için ya başıma yine öyle şeyler gelirse (aldatma dayak sorumsuzluk)birtane daha çocuğu babasız büyütme gücünü kendimde görmüyorum 7 senedir eşimden tek şikayetim sinirlenince bağırması küfür etmesi başka bir sorun yaşamadım ama ya yaşarsam korkusu var hep içimde ve çocuk evde olursa bağırmalardan korkar psikolojısı bozulur diye düşünüyorum eşim çok istiyor o hep çocuk nasıbıyle dogar kafasında,kızıma haksızlık yaparmıyım acaba benim evlenmemi anlayışla karsıladı destek oldu ama içinden neler düşünür bilemiyorum kızım ben hep mutlu oluyum ister yeni bi çocuk fikrinide ben mutlu oluyum diyip kabul ederse onun omuzlarına çok ağır yükmü veririm ben özel bir firmada yönetici olarak çalışıyorum doğum yapıp işten çıkamam bu bizi maddi açıdan çok zora sokar gelgitlerim çok fazla lütfen fikirlerinizi benimle paylaşırmısınız
Bu saatten öncede keyfine bakıyormuş analık mı yapmış ki yıpransınKarar sizin tabi de. Anneligi yasamissiniz, bu saatten sonra keyfinize bakin. Ufak cocuk buyutmenin yipraticiligi malum.
Sadece kızını değil adamın oğlunu daYeni doğacak çocuğuda işe gireceğim diyerek büyüklere verirseniz yapın tabi. İlk çocuk annane yanında kalırken ikinci çocuğu yapıp eşinizle büyütmek adil mi sizde?
10 yaşında evde tek kaldım annem işe giderken. ne olursa olsun Öncelkle kızınızı yanınıza almalısınız.
Şimdii farkettm onada yazdm dayanamadm pes yaSadece kızını değil adamın oğlunu da
Biri üç yaşından beri anasız babasız yaşıyor diğeri oniki yaşından beriŞimdii farkettm onada yazdm dayanamadm pes ya
Ne kadar üzücü hala daha 1 tane daha yapsammı. Yani yapma yapılan evlatlara çok bakılmış sanki buna bakılacak ne güzel evlen sıfır hayat sıfır sorumluluk geçmiş yok gibi evlat yokk gibiBiri üç yaşından beri anasız babasız yaşıyor diğeri oniki yaşından beri
Vah evladım anan baban öldüde nenenlemi yaşıyorsun yok hayattalar sadece beni istemiyorlar başka çocuk istiyorlar
Çocuk isteme sebebide evliliğe can katsın koca üstüne titresinNe kadar üzücü hala daha 1 tane daha yapsammı. Yani yapma yapılan evlatlara çok bakılmış sanki buna bakılacak ne güzel evlen sıfır hayat sıfır sorumluluk geçmiş yok gibi evlat yokk gibi
Sorma ikisinin ortak bağı olsun mantığı.Çocuk isteme sebebide evliliğe can katsın koca üstüne titresin
Rahmetli babaannem gökten taş yağsa hakediyoruz derdi, doğru
Bence anne vefat etmiş olabilir yoksa 3 yaşında çocuğu hakim bile babaya bırakmaz , daha da vahim oğlanın durumuKizinizin babasi, esinizin cocugunun annesi nerde. Onlar nasil buna musade ettiler ve çocuklarını almadılar. Onlarda sizler kadar suçlu digeri anne olucak 3 yasinda cocugu bırakmış. Bu cocuklari bosanir boşanmaz vermişsiniz ayni anda hem annesiz hem babasiz kalmışlar. Kim bilir ne psikolojik sorunları olustu kiyamam ya. 3 yaşındaki kuzucugu düşünemiyorum bile ne aglamistir anne baba diye.
Benim oğlum 6 yasinda bensiz uyumaz, annem gelene kadar bekliycem der,disardaysam ben gelince sarılır uyuyakalır. Ben düşünemiyorum 3 yasinda cocugu bırakmaya hic mi vicdanınız sizlamadi
Obur cocuklara bakabildinizmi de 2. Cocugu dusunuyorsunuz?Herkeze merhaba,2.evliliğim 7 senedir sürmektedir,benim 1.evliliğimden 19 yaşında kızım var eşimin ise 1.evliliğinden 10 yaşında oğlu var çocuklarımız yanımızda değil annenne ve babanne tek oldugundan onların yanındalar.7 senedir gelgitler içerisindeyim yaşım 37 eşim benden 3 yaş küçük bazen çocuk olsun çok istiyorum lakin korkularım var iyi bir gelecek verebilirmiyiz özlük üveylik olurmu ,1.evliliğim çok sorunlu oldugu için ya başıma yine öyle şeyler gelirse (aldatma dayak sorumsuzluk)birtane daha çocuğu babasız büyütme gücünü kendimde görmüyorum 7 senedir eşimden tek şikayetim sinirlenince bağırması küfür etmesi başka bir sorun yaşamadım ama ya yaşarsam korkusu var hep içimde ve çocuk evde olursa bağırmalardan korkar psikolojısı bozulur diye düşünüyorum eşim çok istiyor o hep çocuk nasıbıyle dogar kafasında,kızıma haksızlık yaparmıyım acaba benim evlenmemi anlayışla karsıladı destek oldu ama içinden neler düşünür bilemiyorum kızım ben hep mutlu oluyum ister yeni bi çocuk fikrinide ben mutlu oluyum diyip kabul ederse onun omuzlarına çok ağır yükmü veririm ben özel bir firmada yönetici olarak çalışıyorum doğum yapıp işten çıkamam bu bizi maddi açıdan çok zora sokar gelgitlerim çok fazla lütfen fikirlerinizi benimle paylaşırmısınız
Anne cocugu istemezsede veriyorlar babaya, Cok üzüldüm vallahi ya yazık kıyamam kendi oglumu düşünüyorum 3 yasinda annesiz babasız, düşüncesine tahammülüm yok.Bence anne vefat etmiş olabilir yoksa 3 yaşında çocuğu hakim bile babaya bırakmaz , daha da vahim oğlanın durumu
Belki anne de başka bir adamla evlendi ise çocuğu istememiş olabilir. O kadar sene uğraştım çocuğum olmadı. Böylelerinin çocuk sahibi olduğunu duyunca hayat ne adaletsiz diyorum. Ben de kendimi avutuyorum her işte bir hayır vardır diye. Böyle insanların çocuk sahibi olmasında ne hayır var anlamadım.Anne cocugu istemezsede veriyorlar babaya, Cok üzüldüm vallahi ya yazık kıyamam kendi oglumu düşünüyorum 3 yasinda annesiz babasız, düşüncesine tahammülüm yok.
kavga edince sana küfür eden adamdan çocuk yapıp ne yapacaksın ?eşimin çocuğu 10 yaşında küçük okula gidiyor,kızımda annenneye bakmıyor annenne kızıma bakıyor biz eşimle çalıştığımızdan dolayı yanımıza almamız mümkün değil,kızım bu sene üniverseteye gidiyor şehirdışına ama lütfen yorum yaparken iyi okuyun 30 yaşında dul kaldım ve dul yaşamanın zorluklarının altında ezildim artık da evlendim bir nevi kurtuluş yolu oldu malum ülkemizde tek kadın olmak çok zor yaşadığım memleket mütasıp bir yer ben kızımı yanıma alsam yada eşim alsa ev hali bir bağrışmada anne babalara cephe alınacaktı sonuçta üvey oluyorsunuz yeni bir çocuk bize can katar diye düşünüyorum üzerime çok düşer eşim öyle böyle değil onunda tek kusuru kavga edince küfür etmek