İKİNCİ EVLİLİĞİM ÇOCUK YAPMALIMIYIM ???

Bu adamla da bosanirsan eger, bu cocugu kime birakacaksin?
Bu evlilik biterse ucuncu evliligi dusunuyor musun? Cunku bosaninca bekar yasamak zormus senin icin.
Ucuncu kez evlendiginde de evliligini taclandirmak icin o kisiden de cocuk yapar misin?

Herkeze merhaba,2.evliliğim 7 senedir sürmektedir,benim 1.evliliğimden 19 yaşında kızım var eşimin ise 1.evliliğinden 10 yaşında oğlu var çocuklarımız yanımızda değil annenne ve babanne tek oldugundan onların yanındalar.7 senedir gelgitler içerisindeyim yaşım 37 eşim benden 3 yaş küçük bazen çocuk olsun çok istiyorum lakin korkularım var iyi bir gelecek verebilirmiyiz özlük üveylik olurmu ,1.evliliğim çok sorunlu oldugu için ya başıma yine öyle şeyler gelirse (aldatma dayak sorumsuzluk)birtane daha çocuğu babasız büyütme gücünü kendimde görmüyorum 7 senedir eşimden tek şikayetim sinirlenince bağırması küfür etmesi başka bir sorun yaşamadım ama ya yaşarsam korkusu var hep içimde ve çocuk evde olursa bağırmalardan korkar psikolojısı bozulur diye düşünüyorum eşim çok istiyor o hep çocuk nasıbıyle dogar kafasında,kızıma haksızlık yaparmıyım acaba benim evlenmemi anlayışla karsıladı destek oldu ama içinden neler düşünür bilemiyorum kızım ben hep mutlu oluyum ister yeni bi çocuk fikrinide ben mutlu oluyum diyip kabul ederse onun omuzlarına çok ağır yükmü veririm ben özel bir firmada yönetici olarak çalışıyorum doğum yapıp işten çıkamam bu bizi maddi açıdan çok zora sokar gelgitlerim çok fazla lütfen fikirlerinizi benimle paylaşırmısınız

Kızınız kaç yıldır anneannede ?

Eşinizin oğlu , neden annesinde değil ? ( yaşıyorsa ) yaşamıyorsa neden babasında yani sizde değil ?

Özlük Üveyik de saçma düşünce olmamış mı , çünkü kızınızın üvey kardeşi var şuan zaten .

eşimin çocuğu 10 yaşında küçük okula gidiyor,kızımda annenneye bakmıyor annenne kızıma bakıyor biz eşimle çalıştığımızdan dolayı yanımıza almamız mümkün değil,kızım bu sene üniverseteye gidiyor şehirdışına ama lütfen yorum yaparken iyi okuyun 30 yaşında dul kaldım ve dul yaşamanın zorluklarının altında ezildim artık da evlendim bir nevi kurtuluş yolu oldu malum ülkemizde tek kadın olmak çok zor yaşadığım memleket mütasıp bir yer ben kızımı yanıma alsam yada eşim alsa ev hali bir bağrışmada anne babalara cephe alınacaktı sonuçta üvey oluyorsunuz yeni bir çocuk bize can katar diye düşünüyorum üzerime çok düşer eşim öyle böyle değil onunda tek kusuru kavga edince küfür etmek

37 yaşındayım diyorsunuz
7 yıldır evliyim diyorsunuz
30 yaşında dul ( bu kelimeden nefret ederim , siz dul dediğiniz için dul yazdım ) kaldım diyorsunuz
Aynı yaşta hem dul kalmış , hem dulluktan ezilmiş , hem bu kişiyle tanışmış , hem de bu kişiyle evlenmişsiniz

Ne ara boşanıp yeni biriyle tanıştınız ??
Ne ara dulluktan ezildiniz ?

Çocuk size can katacak olsaydınız , çocuklarınız başkalarının evinde değil sizin evinizde olurdu . Bakmayacağınız çocuğu doğurmayın . Anne sevgisi ve şefkatinden mahrum başka bir çocuk daha olmasın toplumumuzda

Bakın eğer bir tane bile hatta yarım acaban varsa bile yapma . Neden dersen zaten çok huzur dolu bir evlilik değil .Bebek dengeleri iyice sarsacaktır.

Komşum da kocası da çocukları atmış yeni çocuk yapmış bide ben çok iyi anneyim okul çantası aldım bilmem ne diyodu niye almıyorsun dedim evliliği çocuğundan daha önemliymiş öyle demişti çocuk için yuvanın huzurunu bozamazmis iyi olmuş aslında belki böyle annedense anane daha çok anne olmuştur. Sizde yapın bı çocuk daha cok iyi anne babasıniz ya percinlensin

İlk cocuklara siz bakmazken şimdi ortak yapacagınız cocuga bakacak olmanız büyük haksızlık.. Ayrıca bir çok anne çalışıyor çalışmak ile anneanne / babannede kalması arasında baglantı kuramadım.
Sizin hayatınız arkadasımın annesini hatırlattı.. Arkadasımı dogurmus bosnaınca vermiş anneanneye. Bir daha evlenmiş onuda vermiş. Şimdi 3. Evliliginden dogurduklarına kendi bakıyor.. Boşanırsa yine verir 🤷‍♀️ Üzgünüm ama aranızda bir fark göremedim.. Büyük konusmaksa konusayım yani boşansam ben nereye cocuklarım oraya. Sıgınma eviyse sıgınma evi.. Kaldı ki sizin anneniz kabul etmiş onca kadının ailesi kabul etmıyor bosanınca.. Kabul ettigi halde yine üzgünüm ki kocanız için cocugunuzdan vazgecmıssınız 😲 Ama pardon kocasız durulur mu hiç 🤨

Yok artik. İlk cocuklariniza baktiniz bu mu eksik kaldi? Herkes calisiyor, bosanan bir suru insan var. Yeni dogana da bahane bulunur nasilsa. Anneanne, babanne ölürse ne olacak? Devlet mi bakacak o zamanda? Yazik ya diyecek sozum yok.

İlk cocuklara siz bakmazken şimdi ortak yapacagınız cocuga bakacak olmanız büyük haksızlık.. Ayrıca bir çok anne çalışıyor çalışmak ile anneanne / babannede kalması arasında baglantı kuramadım.
Sizin hayatınız arkadasımın annesini hatırlattı.. Arkadasımı dogurmus bosnaınca vermiş anneanneye. Bir daha evlenmiş onuda vermiş. Şimdi 3. Evliliginden dogurduklarına kendi bakıyor.. Boşanırsa yine verir 🤷‍♀️ Üzgünüm ama aranızda bir fark göremedim.. Büyük konusmaksa konusayım yani boşansam ben nereye cocuklarım oraya. Sıgınma eviyse sıgınma evi.. Kaldı ki sizin anneniz kabul etmiş onca kadının ailesi kabul etmıyor bosanınca.. Kabul ettigi halde yine üzgünüm ki kocanız için cocugunuzdan vazgecmıssınız 😲 Ama pardon kocasız durulur mu hiç 🤨
Aaa koca çok kıymetli canım !

Bir de iyi bir gelecek verebilecek miyim, babası bağırırsa psikolojisi kötü etkilenir mi diyor. Şaka mısınız ya siz ? Psikolojisi kötü etkilenmiş, anne baba yanında büyümekten mahrum bırakılmış 2 çocuk var hali hazırda. Düşünseniz onu düşünürdünüz. Evlenir evlenmez verdiyseniz 12 yaşında küçük çocukta 3 yaşındaymış, ne istediniz ya yavrulardan

Kizinizin babasi, esinizin cocugunun annesi nerde. Onlar nasil buna musade ettiler ve çocuklarını almadılar. Onlarda sizler kadar suçlu digeri anne olucak 3 yasinda cocugu bırakmış. Bu cocuklari bosanir boşanmaz vermişsiniz ayni anda hem annesiz hem babasiz kalmışlar. Kim bilir ne psikolojik sorunları olustu kiyamam ya. 3 yaşındaki kuzucugu düşünemiyorum bile ne aglamistir anne baba diye.
Benim oğlum 6 yasinda bensiz uyumaz, annem gelene kadar bekliycem der,disardaysam ben gelince sarılır uyuyakalır. Ben düşünemiyorum 3 yasinda cocugu bırakmaya hic mi vicdanınız sizlamadi
4 yaşında ilk kez bir ay bırakıp eğitime gittim hani gelicem diyip gelmiyorsun diyodu beni gördü şok oldu aldı battaniye yastık dizime yattı kalkmadı kaynanam oğlum geldi işte bırak annen çay içsin diyodu yok ayrilmiyodu gidicek diye kuzum hava alanına geldik yapıştı bırakmıyor bindi kucağıma gel öpelim seni diyip agliyo dedesi nenesi istemiyorum diyo bindik uçağa rahat etti ohhh kaçtık dimi aldın beni dimi anne dedi bir ay ya bir ay dayanamadı o çocuklar ne çaresiz kimsesiz hissetmiştir kendini

Herkeze merhaba,2.evliliğim 7 senedir sürmektedir,benim 1.evliliğimden 19 yaşında kızım var eşimin ise 1.evliliğinden 10 yaşında oğlu var çocuklarımız yanımızda değil annenne ve babanne tek oldugundan onların yanındalar.7 senedir gelgitler içerisindeyim yaşım 37 eşim benden 3 yaş küçük bazen çocuk olsun çok istiyorum lakin korkularım var iyi bir gelecek verebilirmiyiz özlük üveylik olurmu ,1.evliliğim çok sorunlu oldugu için ya başıma yine öyle şeyler gelirse (aldatma dayak sorumsuzluk)birtane daha çocuğu babasız büyütme gücünü kendimde görmüyorum 7 senedir eşimden tek şikayetim sinirlenince bağırması küfür etmesi başka bir sorun yaşamadım ama ya yaşarsam korkusu var hep içimde ve çocuk evde olursa bağırmalardan korkar psikolojısı bozulur diye düşünüyorum eşim çok istiyor o hep çocuk nasıbıyle dogar kafasında,kızıma haksızlık yaparmıyım acaba benim evlenmemi anlayışla karsıladı destek oldu ama içinden neler düşünür bilemiyorum kızım ben hep mutlu oluyum ister yeni bi çocuk fikrinide ben mutlu oluyum diyip kabul ederse onun omuzlarına çok ağır yükmü veririm ben özel bir firmada yönetici olarak çalışıyorum doğum yapıp işten çıkamam bu bizi maddi açıdan çok zora sokar gelgitlerim çok fazla lütfen fikirlerinizi benimle paylaşırmısınız
daha kızınıza kendiniz bakmıyorken 2. çocuğu düşünmeniz doğru gelmedi bana
sırf eş istiyor sırf çocuğum olsun diye yapacaksanız yapmayın çocuk

Ben kızınızın yerinde olsam size çok darılırdım.
Annem benim yanında yaşamamı istemiyor ama bir çocuk daha düşünüyor…
Yapmalı mısınız yoksa yapmamalı mı onu ben bilemem ama, bu cocugunuzla aranızı açıcak bunu söyleyebilirim. Çünkü neden? Çifte standart ve bariz ayrımcılık olacak çok belli.

Ben kızınızın yerinde olsam size çok darılırdım.
Annem benim yanında yaşamamı istemiyor ama bir çocuk daha düşünüyor…
Yapmalı mısınız yoksa yapmamalı mı onu ben bilemem ama, bu cocugunuzla aranızı açıcak bunu söyleyebilirim. Çünkü neden? Çifte standart ve bariz ayrımcılık olacak çok belli.
sizce konu sahibinin umurunda mı kızının ne hissettiği :KK43:

4 yaşında ilk kez bir ay bırakıp eğitime gittim hani gelicem diyip gelmiyorsun diyodu beni gördü şok oldu aldı battaniye yastık dizime yattı kalkmadı kaynanam oğlum geldi işte bırak annen çay içsin diyodu yok ayrilmiyodu gidicek diye kuzum hava alanına geldik yapıştı bırakmıyor bindi kucağıma gel öpelim seni diyip agliyo dedesi nenesi istemiyorum diyo bindik uçağa rahat etti ohhh kaçtık dimi aldın beni dimi anne dedi bir ay ya bir ay dayanamadı o çocuklar ne çaresiz kimsesiz hissetmiştir kendini
Kiyamam ya iyi durmuş. Benimki anne yada baba yoksa asla uyumuyor. Bırakacaksınız sanmis kaçtık dimi demiş 🤗

Kiyamam ya iyi durmuş. Benimki anne yada baba yoksa asla uyumuyor. Bırakacaksınız sanmis kaçtık dimi demiş 🤗
Babanne dede de okadar güzel bakıyor ki yine de anne işte şimdi 8 yaşında duruyo bu yaz tek durdu gelmek istemedi çünkü artık biliyo ki annesi bırakmaz sıkılınca donucek küçükken çok yazik ya

Babanne dede de okadar güzel bakıyor ki yine de anne işte şimdi 8 yaşında duruyo bu yaz tek durdu gelmek istemedi çünkü artık biliyo ki annesi bırakmaz sıkılınca donucek küçükken çok yazik ya
Benimki aslinda anneannesi, dedesiyle büyüdü. Ben doğduğunda bosandim, ben isteyken onlar baktılar. Genelde eve gitmedik orda kaldık ama yinede tek kalmıyor. Bana cok düşkün. Normalde sabaha kadar uyanmaz, daha ufakken 1 2 kere uyutup ciktim ben yaninda yoksam surekli uyaniyormus, çığlık çığlığa tel geliyor, susmuyor diye. Camda bekliyor sonrada.

X