İKİNCİ EVLİLİĞİM ÇOCUK YAPMALIMIYIM ???

30 yasinda dul kaldim demissiniz kizinizi da alip bir hayat kursaydiniz.kendi rahatiniz icin kizinizi tek birakmis keyfinize bakmissiniz yazik diyorum.ben de bosandim evlatlarimla hayat kurdum 44 yasindayim evlilik dusunmuyorum evlatlarim yuvasini kurana kadar.once onlar gelir cunku..
30 yasinda dul kalmış, 7 senelik evli, 37 yasinda.
Sanirim dul kaldiginin ertesi gunu evlenmis.

eşimin çocuğu 10 yaşında küçük okula gidiyor,kızımda annenneye bakmıyor annenne kızıma bakıyor biz eşimle çalıştığımızdan dolayı yanımıza almamız mümkün değil,kızım bu sene üniverseteye gidiyor şehirdışına ama lütfen yorum yaparken iyi okuyun 30 yaşında dul kaldım ve dul yaşamanın zorluklarının altında ezildim artık da evlendim bir nevi kurtuluş yolu oldu malum ülkemizde tek kadın olmak çok zor yaşadığım memleket mütasıp bir yer ben kızımı yanıma alsam yada eşim alsa ev hali bir bağrışmada anne babalara cephe alınacaktı sonuçta üvey oluyorsunuz yeni bir çocuk bize can katar diye düşünüyorum üzerime çok düşer eşim öyle böyle değil onunda tek kusuru kavga edince küfür etmek
Sizin gibi insanlar anne olmamalı.
Yeni bir çocuk can katarmış haha, 2 çocuğa layığıyla bakabildiniz mi ki?
Atmışsınız ninelerin eline çocuklar allaha emanet büyümüşler, bir de bencillik yapıp yeni bir bebek istiyorsunuz.
Ayrıca çalışınca ne oluyor? Bizde boşanmış anne babanın çocuklarıyız annemiz evlenmek yerine çalıştı, çalışınca ne oluyor çocuğa bakılmıyor mu? 12 yaşındaki çocuk evde tek durabilirdi, biz daha küçükken durduk. Saçma kılıflar uydurmayın. Atmışsınız çocuğu, çocuk orada sığıntı gibi nineye bakarak büyümüş hala kendinizi haklı görüyorsunuz. Ne ala memleket yapıp yapıp verin anneanne babaanne baksın.

30 yaşında boşanıp hemen evlendiniz mi 7 senelik evli ve 37 yaşında olduğunuza göre?
Şöyle yapın madem korkularınız var. Bir kaç sene daha bekleyin kızınız üni bitirsin işe girsin öyle yapın çocuğu kocasız kalırsanız kızınıza verirsiniz ona da o bakar anneniz yaşlanmıştır iyice.

eşimin çocuğu 10 yaşında küçük okula gidiyor,kızımda annenneye bakmıyor annenne kızıma bakıyor biz eşimle çalıştığımızdan dolayı yanımıza almamız mümkün değil,kızım bu sene üniverseteye gidiyor şehirdışına ama lütfen yorum yaparken iyi okuyun 30 yaşında dul kaldım ve dul yaşamanın zorluklarının altında ezildim artık da evlendim bir nevi kurtuluş yolu oldu malum ülkemizde tek kadın olmak çok zor yaşadığım memleket mütasıp bir yer ben kızımı yanıma alsam yada eşim alsa ev hali bir bağrışmada anne babalara cephe alınacaktı sonuçta üvey oluyorsunuz yeni bir çocuk bize can katar diye düşünüyorum üzerime çok düşer eşim öyle böyle değil onunda tek kusuru kavga edince küfür etmek
Bence siz kocanızı kızınızdan kıskanıyorsunuz , bu yüzden yanınıza alamıyorsunuz. Zira 19 yaşındaki kız çocuğunun bakıma ihtiyacı olmaz. 3 çocukla ayrıldım eşimden ve onlara bakmaktan hiç gocunmuyorum. Evliliği asla düşünmem cünkü çocuklarım evlilikten önce gelir.
İkinci çocuğa gelince Bencede yapmayın. Kızınız kendisini dışlanmış hissedebilir .

30 yaşında boşanıp hemen evlendiniz mi 7 senelik evli ve 37 yaşında olduğunuza göre?
Şöyle yapın madem korkularınız var. Bir kaç sene daha bekleyin kızınız üni bitirsin işe girsin öyle yapın çocuğu kocasız kalırsanız kızınıza verirsiniz ona da o bakar anneniz yaşlanmıştır iyice.
Töbe töbe 🤣🤣

Kızınızı işimizden dolayı yanınıza almanız mümkün değilse , tekrar çocuk yapıp kime bırakcaksınız ozaman?

Herkeze merhaba,2.evliliğim 7 senedir sürmektedir,benim 1.evliliğimden 19 yaşında kızım var eşimin ise 1.evliliğinden 10 yaşında oğlu var çocuklarımız yanımızda değil annenne ve babanne tek oldugundan onların yanındalar.7 senedir gelgitler içerisindeyim yaşım 37 eşim benden 3 yaş küçük bazen çocuk olsun çok istiyorum lakin korkularım var iyi bir gelecek verebilirmiyiz özlük üveylik olurmu ,1.evliliğim çok sorunlu oldugu için ya başıma yine öyle şeyler gelirse (aldatma dayak sorumsuzluk)birtane daha çocuğu babasız büyütme gücünü kendimde görmüyorum 7 senedir eşimden tek şikayetim sinirlenince bağırması küfür etmesi başka bir sorun yaşamadım ama ya yaşarsam korkusu var hep içimde ve çocuk evde olursa bağırmalardan korkar psikolojısı bozulur diye düşünüyorum eşim çok istiyor o hep çocuk nasıbıyle dogar kafasında,kızıma haksızlık yaparmıyım acaba benim evlenmemi anlayışla karsıladı destek oldu ama içinden neler düşünür bilemiyorum kızım ben hep mutlu oluyum ister yeni bi çocuk fikrinide ben mutlu oluyum diyip kabul ederse onun omuzlarına çok ağır yükmü veririm ben özel bir firmada yönetici olarak çalışıyorum doğum yapıp işten çıkamam bu bizi maddi açıdan çok zora sokar gelgitlerim çok fazla lütfen fikirlerinizi benimle paylaşırmısınız
İkinci çocuğu ikinci evliliğe can katsın diye istiyorsunuz. Sanırım birinciyi de evlilik kurtulsun diye yaptınız kurtulamayınca da çocuğu anneanneye verdiniz. Bence kadınlar kulübüne değil annenize sorun ikinci toruna bakmaya hazır mı olası bir ayrılık durumunda!

Can katarmış bu nasıl arsızlık ya. Allah umarım nasip etmez size çocuk falan. O bıraktığınız çocuklara sahip çıksaydınız kızınız da hayatını kurunca yüzünüze bakmaz umarım. Arsızlık ya deli olcam çalışıyormuş hanfendi başka çalışan kimsenin çocuğu yok bu ülkede çünkü.

Sizin gibi insanlar anne olmamalı.
Yeni bir çocuk can katarmış haha, 2 çocuğa layığıyla bakabildiniz mi ki?
Atmışsınız ninelerin eline çocuklar allaha emanet büyümüşler, bir de bencillik yapıp yeni bir bebek istiyorsunuz.
Ayrıca çalışınca ne oluyor? Bizde boşanmış anne babanın çocuklarıyız annemiz evlenmek yerine çalıştı, çalışınca ne oluyor çocuğa bakılmıyor mu? 12 yaşındaki çocuk evde tek durabilirdi, biz daha küçükken durduk. Saçma kılıflar uydurmayın. Atmışsınız çocuğu, çocuk orada sığıntı gibi nineye bakarak büyümüş hala kendinizi haklı görüyorsunuz. Ne ala memleket yapıp yapıp verin anneanne babaanne baksın.
Kadın kocayı daha mutlu etme peşinde biz ne anlatıyoruz ki istediği annelik duygusu bile değil ' evliliğimize can katar, kocam daha çok üstüme düşer öyle böyle değil' bunun derdinde :ıslık:
Böyleleri de ya aldatılır, ya da değer görmez. Sonu hayırlı olan daha görmedim...

Yaklaşık bir yıl önce benzer bir konu açmıştım. Ama size net yapmayın derim.
Çocuklar sizinle olsa ayrı, fikir sizin olurdu ama bu durumda iki çocuk kendisini her zaman daha fazla eksik ve degersiZ hissedecekler.

X