Ausenciacigim aynen bende senin gibi düşünüyorum ayrıldılar diye illede dünyanın en kötü adamı olacak değil ya elbet içinde iyileri vardır iyice tanıdıktan sonra sevip sevildikten sonra ha ilk ha ikinci olduğunu bile hissetmezsin arkadaşında gayet iyi cesaret etmiş valla hem yaş farkı hem 3. Evlilik biz ikide bu kadar düşünüyoruz o sevgisinin peşinden gitmiş helal olsun valla
Sevgili arkadaşlarım benimle tanışmadan 1 yıl önce kusura o zaman 1 yaşındaymış boşandığında yani toplamda 5 sene önce boşandılar
Bir an başlığı görünce nasıl yani dedimoldum.
Kuma gibi algılamıişım..Tövbe..
2. eş olmak mesele değil.
Bu konuda gelen/gelecek tepkiler çok yersiz.
İki insan anlaşamaz yollarını ayırır, hani acaba bu adam neden yürütemedi evliliği diye bir paranoyaklık yapmanın da manası yok.
Lakin bir erkek , bir zamanlar aşık olduğu, aynı yastığa baş koyduğu kadın hakkında ileri geri konuşuyorsa o erkekten uzak durun derim.
Zira günün birinde, 3. aşık olduğu kadınla da sizin kulaklarınızı çınlatabilir.
siz kaç yaşındasınız
25..........................
Konu sahibi arkadasim bende esimin ilk esi degilim(ama esim benim ilk evliligim).
Ayrica aramizda 12 yas fark var..
Ailem evlenicem dedigim de karsi cikmadi ve esimin diger evliligini ailem disinda kimse bilmiyor gerekte yok.
Allahima sükürler olsun esimle aramizda hicbir problem yok büyük kavgalarimizda olmuyor..
Tek sorun benim yurt disina evlenmis olmam ve aileme asiri özlem duymam bazen dirdir ediyorum bu sebepten..
O da elinden geldigini yapmaya calisiyor..
Herkesin 2.3. evliligi kötü olacak diye bisey yok kader kismet isi bunlar..
Özelden msj attım tatlım, okudun mu??
okudum canım da geri cevap atamıyorum ki sana 100 mesajım yok
Anladım...
Atabildiğin zaman yazarsın, istersen!!