İkinci eş olanlar var mı aranızda?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ya kızlar ikinci eş olupta hiç mi mutlu olan yok yahu belki adamlar yaptıkları hatalardan ders aldı ve bir daha yapmayacaklar ya nolurrr kızlar gözümüzü korkutmayin bu kadar

Bekaretini aldım ortada bırakmamak için evlendim diyen bir adam için
aaa ne dürüst kızı ortada bırakmamış diye düşünüp sevinemem ben de..

Çok dürüst bir adam evlilik öncesi bir kızın bekaretini almaz zaten.
Kendini de zorda bırakmaz..
Hele de sevmiyordum ne demek. Sevmediği bir kadınla birlikte olabilen adamlara da
ayrıca hoş gözle bakmıyorum..

Seviyorsun söyledikleri kulağına hoş geliyor olabilir, anlıyorum.
Ama ben aileni daha çok anlıyorum.
Korkmaları doğal. Ben de olsam hiç evlenmemiş kızım hiç evlenmemiş biri ile evlensin isterdim.
Boşanmış insanlar kötüdür demek değil bu asla.
Kimin evliliği garanti ki?
Sevgilin belki çok iyi biri ama eski eşini dinlemeden söylediklerine inanmak güç.
İşte bu yüzden korkutucu.
Hiç bir boşanan suç bendeydi demiyor ki :KK14:

Ayrıca dediğin gibi ilk heyecan, ilk evlilik, ilk evet,ilk imza bunları karşı taraf da ilk kendisiyle
yaşasın isteyebilir. Şahsen ben isterdim..
Ayrılmış olsaydım da kendim gibi evlenmiş ayrılmış biri ile karşılıklı
ikinci baharımızı yaşayalım isterdim.

Keşke ailenin kabullenmeyeceğini biliyorken en başta hiç başlamasaydın bu ilişkiye..
Şimdi hepiniz için çok zor..
Hakkında hayırlısı olsun.
Ben aileni anlıyorum.
Ve ailenin rızası olmadan sakın evlenme diyorum..
Unutma seni ailenden çok düşünen olamaz.
Boşa dememişler ağlarsa anam ağlar gerisi yalan ağlar diye..

Konu sahibi arkadasim bende esimin ilk esi degilim(ama esim benim ilk evliligim).
Ayrica aramizda 12 yas fark var..
Ailem evlenicem dedigim de karsi cikmadi ve esimin diger evliligini ailem disinda kimse bilmiyor gerekte yok.
Allahima sükürler olsun esimle aramizda hicbir problem yok büyük kavgalarimizda olmuyor..
Tek sorun benim yurt disina evlenmis olmam ve aileme asiri özlem duymam bazen dirdir ediyorum bu sebepten..
O da elinden geldigini yapmaya calisiyor..
Herkesin 2.3. evliligi kötü olacak diye bisey yok kader kismet isi bunlar..

Merhaba arkadaşım ben de aynı senin durumunda hatta daha da berbat durumdayım sevgilim benimle tanışmadan 1 sene önce boşanmış onu da severek almıştı ama kızın ailesinin kızını yanına istemesi üzerine(bu arada başka sehirdeler kızın ailesi)sevgilim işini bırakıp gitmek istememiş kızda boşanmak istemiş ve boşandılar da bizim ilişkimiz se 4 senedir devam ediyor ama ailem en başından beri istemiyo aramızda eğitim farkı var biraz brn kısmet olursa bu sene üniv mezunu olacam oda üniv terk benden 6 yaş büyük ve şoförlük yapuyo ailem hicbirsekilde olmaz diyorlar bizde bu sene düğün düşünüyoruz ama ailemin rızası olmadığı için de biraz içim buruk doğrusu galiba boşanmış kişilerle evlenmek herkes tarafindsn hoş karşılanmıyor galiba ama beni üzeceginden o kadar eminletki bazen benimde gözüm korkmuyor değil hani :KK43:

Nasil yani ya?

Adam 1 yil once bosanmis,
siz 4 Yildir birliktesiniz
ve adamin 5 yasinda cocugu var !

Yani seninle esini aldatmis

Bence de boyle bir adamdan gozun korksun!

Son düzenleme:
Konu sahibi arkadasim bir erkek sevmedigi bir insanla asla evlenmez
O kismi dupeduz yalan
Seni kaybetmemek icin boyle soyluyor belki de..

Dusunup tasinip karari verecek olan sensin

Ancak ailen istemiyorsa vardir bir bildikleri ...

Nasil yani ya?

Adam 1 yil once bosanmis,
siz 4 Yildir birliktesiniz
ve adamin 5 yasinda cocugu var !

Yani seninle esini aldatmis

Bence de boyle bir adamdan gozun korksun!

Cudanacım benimle tanışmadan bir sene önce boşanmış demiş arkadaş:26:

Ben de eşimin ikinci evliliğiyim. Aynı sorunları ailemle bende yaşadım ama kabul ettiremedim ve evlendim. Ailem bu sebep yüzünden benimle görüşmüyor ama eşimle mutluyum.

Sevgili arkadaşlarım benimle tanışmadan 1 yıl önce kusura o zaman 1 yaşındaymış boşandığında yani toplamda 5 sene önce boşandılar

Benim dayım da ikinci evliliğini yaptı ve karısından 8yaş büyük.Onun da çocuğu yoktu zaten ilk evliliği bir yıl kadar sürmüş şimdiki eşinden iki çocuğu oldu,13yıldır evliler.Valla sevgilini bilemem ama bizimki karısına maşallah(!) dünyada başkası yokmuşçasına bağlı.Karısı olan saygısızlığı yapar anneannem önüne hizmet eder ama tek bir kötü imada hemen kocası alır onu savunur bizi siler gider.Bak sinirim depreşti yine...:KK47: neyse burası konudan alakasız zaten.İç dünyalarında mutlular ama...
Hatta ikinci hatun olamadık ki el üstünde tutulalım tarzı bi söz vardır.
Bu olumlu bi örnektir senin için ama ailenin rızası herseyden önde gelir.bir yanlış görüp de karşı olma ihtimalleri daha yüksek.
Kimse için ana gibi anayı baba gibi babayı üzmeye değmez:nazar::KK42:

Bi mutlu çift örnek verdiğin için çok saol canım biraz olsun içim açıldı evet onları silmem söz konusu değil ama mutluluğu bulmuşken de onu kaybetmek istemiyom hemde bunca senenin ardından

Bunun egomu şişirmek için olduğunu düşünmüyorum öyle olsa önceki kadına deliler gibi aşık olmuş olduğunu da itiraf etmezdi ki? değil mi? sevmeden de olsa kaldıramıyorum aklıma geldikçe bu konum benim için önemli, bunu nasıl aşabilirim hala bir fikir vermedi kimse :KK43: ikinci eş olan bayanları da bekliyorum topiğe :KK43:
Bu düşüncelerle devam edersen aşamazsın tabi.

Ya kızlar ikinci eş olupta hiç mi mutlu olan yok yahu belki adamlar yaptıkları hatalardan ders aldı ve bir daha yapmayacaklar ya nolurrr kızlar gözümüzü korkutmayin bu kadar

ben varım eşimin ikinci eşiyim ve aramızda 10 yaş fark var :) ama ben eşimle evlenmeden önce çok uzun bir süre tanıma evresinden geçtim tavsiyem de bu çok iyi tanıyın tanışın öyle çıkın bu yola

Bir an başlığı görünce nasıl yani dedim :KK53: oldum.
Kuma gibi algılamıişım..Tövbe..

2. eş olmak mesele değil.
Bu konuda gelen/gelecek tepkiler çok yersiz.

İki insan anlaşamaz yollarını ayırır, hani acaba bu adam neden yürütemedi evliliği diye bir paranoyaklık yapmanın da manası yok.

Lakin bir erkek , bir zamanlar aşık olduğu, aynı yastığa baş koyduğu kadın hakkında ileri geri konuşuyorsa o erkekten uzak durun derim.
Zira günün birinde, 3. aşık olduğu kadınla da sizin kulaklarınızı çınlatabilir.

Son düzenleme:
Bir an başlığı görünce nasıl yani dedim :KK53: oldum.
Kuma gibi algılamıişım..Tövbe..

2. eş olmak mesele değil.
Bu konuda gelen/gelecek tepkiler çok yersiz.

İki insan anlaşamaz yollarını ayırır, hani acaba bu adam neden yürütemedi evliliği diye bir paranoyaklık yapmanın da manası yok.

Lakin bir erkek , bir zamanlar aşık olduğu, aynı yastığa baş koyduğu kadın hakkında ileri geri konuşuyorsa o erkekten uzak durun derim.
Zira günün birinde, 3. aşık olduğu kadınla da sizin kulaklarınızı çınlatabilir.

ben de başta öyle sandım kuma sandım :)

kesinlikle bir erkek eski karısına verip veriştiriyorsa kesinlikle hedef saptırmak dikkat dağıtmak içindir. karşısındaki kadının dikkatini eski eşe yöneltip aradan sıvışmak içindir böyle erkekler de genelde sabıkalıdır

bence de bir erkeğin evlenip boşandığı kadın hakkında " zaten sevmiyordum" diye konuşması hoş bir şey değil..
ben inanmam, ha doğruysa bile sevmediğin halde bir insanın hayalleriyle niye oynuyorsun? ne umutlarla kuruluyor bir yuva..
hele ki şu bekaretini bozdum, ortada bırakamazdım ayakları.. kimseye kimseye muhtaç değil arkadaşım..

ama genel itibariyle 2. evliliğinde mutlu olunmaz diye düşünmüyorum, doğru insanı bulduktan sonraa
güzel örnekler var etrafımızda..

ben de başta öyle sandım kuma sandım :)

kesinlikle bir erkek eski karısına verip veriştiriyorsa kesinlikle hedef saptırmak dikkat dağıtmak içindir. karşısındaki kadının dikkatini eski eşe yöneltip aradan sıvışmak içindir böyle erkekler de genelde sabıkalıdır

Aynen canım.
Konu sahibesinin yerinde ben olsam sustururdum büyük ihtimal, en hazetmediğim şeydir bir erkeğin bir kadının arkasından konuşması:KK19:

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X