Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Merhaba arkadaşım ben de aynı senin durumunda hatta daha da berbat durumdayım sevgilim benimle tanışmadan 1 sene önce boşanmış onu da severek almıştı ama kızın ailesinin kızını yanına istemesi üzerine(bu arada başka sehirdeler kızın ailesi)sevgilim işini bırakıp gitmek istememiş kızda boşanmak istemiş ve boşandılar da bizim ilişkimiz se 4 senedir devam ediyor ama ailem en başından beri istemiyo aramızda eğitim farkı var biraz brn kısmet olursa bu sene üniv mezunu olacam oda üniv terk benden 6 yaş büyük ve şoförlük yapuyo ailem hicbirsekilde olmaz diyorlar bizde bu sene düğün düşünüyoruz ama ailemin rızası olmadığı için de biraz içim buruk doğrusu galiba boşanmış kişilerle evlenmek herkes tarafindsn hoş karşılanmıyor galiba ama beni üzeceginden o kadar eminletki bazen benimde gözüm korkmuyor değil hani
Nasil yani ya?
Adam 1 yil once bosanmis,
siz 4 Yildir birliktesiniz
ve adamin 5 yasinda cocugu var !
Yani seninle esini aldatmis
Bence de boyle bir adamdan gozun korksun!
Cudanacım benimle tanışmadan bir sene önce boşanmış demiş arkadaş:26:
Ama adamin 5 yasinda kizi var 4 yildir birlikteler
Mantik hatasi yok mu?
Cocuk 1 yasindayken bosandilarsa bilemem
Nasil yani ya?
Adam 1 yil once bosanmis,
siz 4 Yildir birliktesiniz
ve adamin 5 yasinda cocugu var !
Yani seninle esini aldatmis
Bence de boyle bir adamdan gozun korksun!
Ama adamin 5 yasinda kizi var 4 yildir birlikteler
Mantik hatasi yok mu?
Cocuk 1 yasindayken bosandilarsa bilemem
Bu düşüncelerle devam edersen aşamazsın tabi.Bunun egomu şişirmek için olduğunu düşünmüyorum öyle olsa önceki kadına deliler gibi aşık olmuş olduğunu da itiraf etmezdi ki? değil mi? sevmeden de olsa kaldıramıyorum aklıma geldikçe bu konum benim için önemli, bunu nasıl aşabilirim hala bir fikir vermedi kimse ikinci eş olan bayanları da bekliyorum topiğe
Ya kızlar ikinci eş olupta hiç mi mutlu olan yok yahu belki adamlar yaptıkları hatalardan ders aldı ve bir daha yapmayacaklar ya nolurrr kızlar gözümüzü korkutmayin bu kadar
Bir an başlığı görünce nasıl yani dedim oldum.
Kuma gibi algılamıişım..Tövbe..
2. eş olmak mesele değil.
Bu konuda gelen/gelecek tepkiler çok yersiz.
İki insan anlaşamaz yollarını ayırır, hani acaba bu adam neden yürütemedi evliliği diye bir paranoyaklık yapmanın da manası yok.
Lakin bir erkek , bir zamanlar aşık olduğu, aynı yastığa baş koyduğu kadın hakkında ileri geri konuşuyorsa o erkekten uzak durun derim.
Zira günün birinde, 3. aşık olduğu kadınla da sizin kulaklarınızı çınlatabilir.
ben de başta öyle sandım kuma sandım :)
kesinlikle bir erkek eski karısına verip veriştiriyorsa kesinlikle hedef saptırmak dikkat dağıtmak içindir. karşısındaki kadının dikkatini eski eşe yöneltip aradan sıvışmak içindir böyle erkekler de genelde sabıkalıdır