Yok kimseye alınmadım tabii ki yorumları da okuyorum yazanlar için teşekkür ederim. Ben dün daha derinlemesine konuştum kendisiyle. Zaten sürekli dalgın oluşumdan anladı bir derdim olduğunu. Anlatmak istemedim ama ısrar edince döktüm içimdekileri. Söylediklerinizi de söyledim ikna etmek için ya da kötülemek için söylemiyorsun değil mi de dedim.
Neden ikna edeyim kötüleyeyim anlatıyorum olduğu gibi ikimiz de birbirimiz için büyük hataydık. Heyecanlı olmak ne demek hayatımın en kötü en zorlama günleriydi. Tek mutsuz olan da ben değilim bence ikimiz de birbirimize göre hataydık. Bir gün olsun alyans takmadım, alyansımız bile olmadı sen ne mutluluğu ne heyecanı diyorsun. Herkesle evlendiğim kadınla bile tek başıma mücadele ediyordum ailemle onun ailesiyle bana neden bunları hatırlatıyorsun anlattırıyorsun ki sürekli biz mutluyuz. Sen heyecanın ne demek olduğunu bilmiyorsun ben sana sarıldığımda, öptüğümde kalbimin nasıl attığını biliyorsun işte heyecan o demek. Seninle evlenirken mi heyecanlanmayacağım dedi.
Sanırım birbirleri için zorlama olmuşlar biraz. Yani ikisi de mutsuzmuş.
Genç arkadaşım,ısrarla söylediklerimizi anlamak istemiyorsun.Sana emek verip o kadar uzun uzun yazmış insanlar çevrelerindeki
olayları ,yaşadıklarını,tanık olduklarını.Sadece olumlu yorum yapanların yorumunu beğenmişsin.Gerçekler acı canım.Ne yani adam
sana '' tabii ki severek isteyerek evlendim,o zaman da heyecanlıydım,sırf seni kaybetmeyim diye böyle konuşup,dereyi geçene kadar
iyi davranıyorum.bu yüzden normal şartlarda birlikte olsak affetmeyeceğim şeyleri affeder gibi görünüyorum'' mu diyecekti.
Evlilik neden her ikisi için de zorlama olmuş olsun ki? Bu adam evlenmeden birlikte olduğu için,bekaret yüzünden evlendiğini
söylemiyor mu? Kadın adamı ,adam da kadını sevmiyorsa,aralarında bir ilişki yoksa bu durumda senin erkek arkadaşın kadını yolda
görüp tecavüz mü etti?Hiç mi aralarında duygusal bir şey olmamış? Nasıl inanabiliyorsun buna aklım almıyor.
Adam belki eski kazık yediği sevgilisine inat bu kadınla birlikte oldu,nereden bilebilirsin?Hiç mümkün değil kusura bakma,yok anlık
bir hisle birlikte olmuşlar da,kadı ortada kalmasın diye evlenmiş de.
Aynı benim eski nişanlım,eski eşini hiç sevmiyormuş da başka birine aşıkmıs aslında da,o kadın benimki uzaktayken onu
aldatmıs,baskasıyla olmus da,evliliğinin ilk günü bıle kadını otelde bırakmıs cıkmıs da da da da...Yalan bunlar.Tabii ki çok büyük bir
aşk olmasa bile severek isteyerek evlendiler.Sen göz göre göre kendini kandırıyorsun ve bu adam da seni kandırıyor.O şimdi affettiği
şeylerin hesabını da evlendikten sonra fazlasıyla soracaktır sana emin ol.
Bu arada kimse 2. ,3. evliliklere, boşanmalara,boşanmış erkeklere ya da kadınlara karşı değil.Karşı olunan şey , eski ilişkilerin
kötülenmesi,zorlama vs denilerek yalan söylenmesi,senin gibi yaşı küçük olanları erkeklerin bu şekilde uyutmaya çalışması.O kadar
açıkgörülüyor ki bunlar.Dese ki adam ''Evlendik ,tabii ki iyi sürsün isterdik,ama olmadı beceremedik,ikimizn de hataları
olmustur,ama gecti ,geçmişte kaldı ben yeni bir hayata senınle baslamak ıstıyorum'' amenna.O zaman derdik ki düzgün bir adama
benziyor.Çok istiyorsan aileni ikna etmeye çalış falan derdik.Ama bu şekilde olmaz bu işler,olsa da bir çok mesajda yazıldıgı gibi gelir
devamı hüsrana ugrarsın.Hakkında hayırlısı olsun.