Eşimin eski erkek arkadaşı ve kız arkadaşı

Geçmiş geçmişte kalır. Sorgulamak doğru değil. Biz burada kadınlara geçmişini soran ve bunu sonra başa kakan erkeklere kızıyoruz. Kimse anlatmak zorunda değil geçmişini. Eşiniz durumdan utandığı için anlatmak istememiş. Arkadaşı "biz ayrıldık sen takıl" demiş eşiniz de öyle yapmış, siz de yokmuşsunuz o zaman. Asıl sorun siz bu arkadaşı ve kızla görüşüyor, bir araya geliyor musunuz? Yani öyle bir durum varsa sıkıntı. Öyle bir durumda size mutlaka söylemeliydi. Hem nasıl eşinizin eskiden birlikte olduğu kadınla (ve de arkadaşının nişanlısı) birlikte vakit geçirip aynı masaya oturacaksınız? Bence bu sorun biraz...

Merhabalar. Uzun zamandır takipteyim ama üye olup konu açma fikri yeni oluştu.
31 yaşında ikinci evliliğini yapmış bir kadınım. Yaklaşık 2 sene oldu ikinci evliliğimi yapalı.
Uzatmadan direkt konuya giriyorum. Eşimle evlenmeden önce eski ilişkilerimizden bahsettik kapattık konuyu flört aşamasında. Bu arada benden 7 yaş büyük. Benden önce 3 insanla görüşmüş ama biz tanışmadan seneler önce olmuş son ilişkisi böyle anlattı hep bir garip gelmişti. İçimi nedense bir kaç gündür bir his kapladı eskiye dair konuşmak istediğimi söyledim sordum benden ne kadar önce biriyle oldun diye bi kaç sene önce dedi. Adı nedir dedim hatırlamıyorum flört ettik sadece dedi kestirdi attı.
Dün akşam tekrar konuşurken sordum hatırlaya bildin mi diye.sana bir şey anlatacağım ama çok utanıyorum dedi başladı anlatmaya
Bşz tanışmadan bir ay önce Yaşanmış bir olaymış.Arkadaşının kız arkadaşı yabancı uyruklu bir hanımmış ve arkadaşı, eşim,kız arkadaşı sürekli beraber takılırlarmış hatta arkadaşının kız arkadaşı eşime birkaç tane flört ayarlamış ama uyuşamamışlar görüşmemişler buraya kadar her şey normal. Sonrasında arkadaşı kız arkadaşıyla ayrılıyor ve eşime yazmaya başlıyor arkadaşı da eşime diyor ki ya sana yürüyorsa sen de yürü benimle işi bitti şöyle böyle bir kız diye söylüyor.Eşime bunla görüşmeye başlıyor bir yemek yiyolar sonra kız evine davet ediyor birlikte oluyorlar sonra eşimde arkadaşını arayıp olanları anlatıyor ve takma kafana falan diyor arkadaşı sonra bu olaydan bir ay sonra eşim arkadaşını arıyor tekrar telefonu açmıyor sonra öğreniyor ki bu kızla nişanlanmış Arkadaşı ve bir ay sonra evlenmiş ben. Yaptığının yanlış olduğunun farkında ama eşime dün akşamdan farklı gözle bakıyordum ister istemez tedirgin oluyorum daha fazla utandırmak istemediğim için konuyu uzatmadım ama içim içimi yemiyor değil evet benden öncesi geçmiş Ama bunu bana evlenmeden önce anlatsaydı şu anki pozisyonda olmazdık benim için büyük bir şey. gizlemesini hoş karşılamadım ama olayda çıkarmadım nasıl bir yol izlemeliyim sizce bana anlattıktan sonra soğudun mu benden diye sordu hayır ama anlatsaydın şuna ki pozisyonda olmazdık ister istemez aynı ortama girdiği insanlarla yersiz düşünceler kapladı beynimi. Sonuçta en yakın arkadaşıymış. İster küserler ister ayrılırlar bakılmaz yapılmaz dedim ama erkekler ya da benim denk geldiğim erkekler biraz mideleri geniş sanırım. Sizce çok mu büyütüyorum?
Bu kurguda karşı taraf eksik, ben ikna olmadım. Belki de kadınla gizlice beraber oldu. Sonra irtibatı kestirdi kadın kim bilir

X