IKINCI EŞ.. KIZLAR YARDIM :(

"Beni sevmese ne diye benle evlensin "
Demişsin ya," sorumsuz, çalışmayan, birsürü borcu olan adamı kimse almadığından " olabilir.
Adam iş bulmak yerine seni kürtaj ettiriyor, kendi çocuğunu görme lüzumu hissetmiyor,ama senin derdin eski eş..
Yeminle pes !!!!
Gerçekten bu kadar saf mısın, dalga mı geçiyorsun anlamadım.
Kadın çocuğu sadece evde görebilirsin dedi eşin o yüzden gidiyormuş, sen buna inandın mı?
Boşanmalarda velayet bir tarafa verilir, diğer ebeveynin de belli günler görme izni vardır.
Yanına bir avukat, polis alıp gitsin eşin o zaman çocuğu almak için, yiyorsa o zamanda vermesin çocuğu.

ben de öyle düşünüyorum ama sıkıntım şu kadın
anlayamıyorum.......

UOTE="parkon, post: 36615043, member: 148111"]"Beni sevmese ne diye benle evlensin "
Demişsin ya," sorumsuz, çalışmayan, birsürü borcu olan adamı kimse almadığından " olabilir.
Adam iş bulmak yerine seni kürtaj ettiriyor, kendi çocuğunu görme lüzumu hissetmiyor,ama senin derdin eski eş..
Yeminle pes !!!!
Gerçekten bu kadar saf mısın, dalga mı geçiyorsun anlamadım.
Kadın çocuğu sadece evde görebilirsin dedi eşin o yüzden gidiyormuş, sen buna inandın mı?
Boşanmalarda velayet bir tarafa verilir, diğer ebeveynin de belli günler görme izni vardır.
Yanına bir avukat, polis alıp gitsin eşin o zaman çocuğu almak için, yiyorsa o zamanda vermesin çocuğu.[/QUOTE]
canım 6 aydır nafaka veremediği için kadına gebeliği var. e şimdi bu kadının derdi çocuk olsa verir mahkemeye içeri attirir vermiyor nafakayi diye. öyle birşey de yapmıyor.

Ve kendi öz çocuğunu bu kadar kaale almayan adamdan, ikinci çocuğu iş bulmamak için aldırtan adamdan çocuk yapmak istiyorsunuz.

Yapın yapın.

Ya seninki nasıl bir zihniyet arkadaşım, off off... Söylenenden anlasan denecek çok şey var ama...

HAVE YOU GOT INTELLIGENCE ...error myself'de

Bu
Şaka gibi..

anlıyorum da işime gelmiyor galiba.
hamile filan değil ya yok artık ay Hayır öyle demedim yanlış anlamışsınız

Sen sakamisin kocan calismadigi icin o yavruya kiydin tamm heeseyi goze alarak geldim diyorsun sonuclarina katlan o zmn canim cunku sen kendi agzinla diyorsun herseye katlanark dondum yazik....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…