- 19 Ocak 2011
- 13.028
- 12.865
- 298
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Cnm sen birpisikologa git.bunlari anlat.esindedegil hatayi sende bulurlar...bu onun suçu burda hemfikiriz. Diğer anlattıklarım ?
nasıl bir akıl istersin yaptığın hatadan döner gibi yapıp yine aileni ikinci kez üzdüğünle kalmışsın..yaşıtın bekar adam mı yoktu bu hayatta diyecemde olmayacak anlamayacaksın..geçmiş olsun.Merhaba 21 yaşındayım. 6 aylık evliyim. Ailem istemediği için kaçarak evlendim Çünkü eşimin (32) ikinci evliliği ve bir çocuğu var 6 yaşında. Ben kabul ettim ve çok sevdiğim için evlendim. Maddi sıkıntılar o günden beri bitmedi. Sonra farkında olmadan hamile kaldım. Eşim hiçbir çaba göstermedi yani işe girmek için. Mecburen diyorum ağlaya aģlaya kürtaj oldum. Acısı hala geçmedi. Sonra ailemle barıştım fakat eşimi hala istemiyorlardı. bu süre zarfında eşim hiç çocuğunu aramadı görmedi. defalarca ara dedim. 2 ay önce dayısı ve yengesiyle eski eşinin evine gitti çocuğu görmeye. Ben de git dedim Özledin gör dedim ama 4 5 saat o evde kaldı iki gün geçti kadın aradı evine çağırdı özel konuşacakmış bana geldiler.Benimle gideceksin dedim kadın aradiben açtım onu koynundan almasını bilirim dedi. Sonrada daha geçen gün herşeyi bırakıp gidelimmi diye ağzımı yokladın dedi eşime. sinir krizi geçirdim hastanelik oldum. Eşim bana o günden beri öyle kötü davranıyor ki benimle uyumuyordu bile. Ama sorduğumda bunlar yalan yuva yikmak icin yapıyor dedi. ispatla dedim o zaman gidip onu aramış benden gizli. Bende duydum hepten geldiler evi terk edip anneme gittim. Dava açacaktm beni kabul etti ailem çok iyi davrandılar. Ama hala eşimi çok seviyordum.Herşeyi göze alıp tekrar geldim evime ailemi bırakıp. Şimdi hatları değiştirdik artık sorun olmayacak dedi ama kadın lanet. ya napayım ben allah aşkına hangi birine yanayım gelinlik bile giyemedim yavruma kıydım ailem yok napiyim okuduysanız lütfen bir akıl verin çıldırıcam
Cidden inanamadım.Hayır o kadının yaptığını düşünüyorum. Kızlar ben zaten okudum inanmazsınız ben hemşireyim. biyerimde bi eksik de yok yani. herkes neden diyor ama bilmiyorum sevdiğim için bunun açıklaması bu işte. .
Hayır o kadının yaptığını düşünüyorum. Kızlar ben zaten okudum inanmazsınız ben hemşireyim. biyerimde bi eksik de yok yani. herkes neden diyor ama bilmiyorum sevdiğim için bunun açıklaması bu işte. .
haklısın ama burası benim evim çok benimsedim ilk defa evlilik yaşıyorum alışkanlık oldu ne biliyim 10 gün annemde kaldım zulüm geldi. napayım büyüye inanır mısınız[/QUOTE][Qustholdmetight, post: 36614877, member: 459681"]bilerek yapıyor işte. sence ne değişti o eve gittikten sonrasında? önceden çocuğunu aramayan sormayan adam bir anda iyi aile babası mı oldu? yapma gözünü seviyim ya. aklama şu adamı
Hayır kesinlikle istemedi ama sonradan sefalet çekmesindense hiç doğmasın dedim ve ağlaya ağlaya gittim geldim hala geceleri aklıma gelir mektup bile yazmıştım ona doğmamış bebeğe
kesin büyüden yoksa eşinin ultra kaliteli bir insan olmasıyla alakası yok.
yalansa yalan de ama..Birazdan kürtaj karşıtlarının kamçı şaklatmalarını duyacağız, hayırlısı
yalansa yalan de ama..
ben yavrumu kalbi durduğu içinb kaybederken
bir çok arkadaş bir yavru için yıllarca acı çekerken
sen git çocuklu adamla evlen adam eski karısıyla da fingirdesin üstelik yaptığı eziyetle git sağlıklı bebeği ÖLDÜR
adaletin bu mu dünya
:) :) :) Şuan aynen bunu yapıyorkesin büyüden yoksa eşinin ultra kaliteli bir insan olmasıyla alakası yok.
mantığı ve bilmi fazla yazdın insanı üstün kılan özelliği akıl ama .........işte....adam çocuğa bakamıyor diye aldırmış yav ve üstüne bir daha çocuk istiyorum diyor bundan
şaşkınım yani
mantık var, akıl var, bilim var çok ilginç
kızlar size özet geçtim bu adam ne babalığı yaşayabilmiş ne evliliği 6 senede 1 sene bir arada kalmışlar. 6 tane ev değiştirmişler. çocuğu alıp gitmiş anasına kadın. büyüdüğünü görmemiş bile. ama tabi böyle kötü bir örnek varken çocuk istememeliyim ama en azından sevdiğim adamdan yaptım derim. ilerde ayrılsak da ondan bir parça kalır bana ona tutunurum
kızlar size özet geçtim bu adam ne babalığı yaşayabilmiş ne evliliği 6 senede 1 sene bir arada kalmışlar. 6 tane ev değiştirmişler. çocuğu alıp gitmiş anasına kadın. büyüdüğünü görmemiş bile. ama tabi böyle kötü bir örnek varken çocuk istememeliyim ama en azından sevdiğim adamdan yaptım derim. ilerde ayrılsak da ondan bir parça kalır bana ona tutunurum
sevdiğin adamdan bir parça...bir hastane ameliyathanesinin çöp bidonunda git bak orda duruyorsa..kızlar size özet geçtim bu adam ne babalığı yaşayabilmiş ne evliliği 6 senede 1 sene bir arada kalmışlar. 6 tane ev değiştirmişler. çocuğu alıp gitmiş anasına kadın. büyüdüğünü görmemiş bile. ama tabi böyle kötü bir örnek varken çocuk istememeliyim ama en azından sevdiğim adamdan yaptım derim. ilerde ayrılsak da ondan bir parça kalır bana ona tutunurum