How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

IKINCI EŞ.. KIZLAR YARDIM :(

başka bir konu aç orada tartışırız onu da ben sizin için dedim banlanmayın diye :KK65:

aslında biraz sakinleşince kabul etti bak suçlu olduklarını

O konuyu pek konuşmak istemiyorum artık. Gerçekten sinirlerim alt üst oluyor. Nasip kısmet bazı şeyler canım. Allah hayırlısını versin. Amin. :)

Şuan ikimizin de işe girip evimizi adam akıllı eksiksiz tamamlamak. sonra düğün ama annemler gelmeyeceği için akrabalarım da gelmeyecek. bu durumda düğün bir hayal olarak kalacak. bi süre eşimi izleyip sonra çocuk konusunu düşünebilirim. diyorum
esin cocuklarini gorsun veya eski esiyle gorussun diye buna izin vermek suc degildir...
gider kapidan gorur konusur geri doner.
eve dondugunde ayri yatan o....

aksine ozlemle yanina gelmesi gerekmez miydi?

ve hala cocuk yapmaktan bahsediyorsun...
eski ese cocuklar yuzunden gitti, cocuk yaparsam bana da baglanir diye mi dusunuyorsun?
o dogmamis yavrucaga da yazik degil mi? annesinin mutsuzlugunu gorecek hergun...

dahacoook gencsin...bunlari dusunmek yerine ayrilip sana deger veren ve evin sorumlulugnu alabilecek birini cocugunun babasi yapsan daha mantikli degil mi?

madem iararcisin tamam bu adami gozlemle, fajat sakin cocuk dusunme...
en azindan evliligniz otursun1-2yil bekle.

canım aynen bu dediklerini dedim aynısını hemde. iş için bir hamle yaptı bir kaç güne başlayacak. o evde göremezsin dedim doğru olmaz zaten dedi. ama nasıl göreceğim diyor. Kadın da buna telefonda göreceksen bu eve geleceksin karın olmadan demiş. oda bu şekilde gelemem o zaman göremezsin demiş. eşim de görmem o zaman demiş yuvayı yıkmamak için. eşimden yana sıkıntı yok şuan hattını değiştirdi sosyal hesaplar kapattı hiçbir şekilde onun bizi görmesini engelledi. ama bunun dayısı yengesi anası şuan o kadınla kırk yıllık ahbap gibi. ki bu insanlar vaktinde kanlı bıçaklı kavgalılarmış. Eşim le bu akşam konuştum bunlar seni o kadının koynuna sokmaya çalışıyor galiba biraz tarafsız bak ve cevap ver dedim. galiba öyle yapmaya çalışıyorlar dedi ailesine de anlam veremiyorum ben ve eşim yani. Şimdi kesti irtibatını onunla görüşen akrabaları ile annesiyle bile görüşmüyor

işe başlaması güzel bir adım.
ama çocuğundan vazgeçerse ileride seni suçlayabilir çocuk da eşin de aramızı açtın diyebilir (öyle bir niyetin yok biliyorum)
eşinle aran iyiyse dayısı yengesi umrunda olmasın. muhtemelen senle takışınca onla iyi geçinmeye başlamışlardır.

bir de kocanla o şekilde konuşmamanı tavsiye ederim aklına sokuyor gibi olur. yani "seni onun koynuna sokmaya çalışıyorlar" demek yerine "ben o kadınla evde görüşmenden hoşlanmıyorum" demen daha doğru olur. hem senin netliğini ifade eder hem de başkalarını değil kendi görüşlerini değerlendirerek yaşadığını gösterir kocana. dik duran kadın kazanır her zaman.

bir de benim kızdığım şey
-

ben onun yanında uyumaya alıştım
ben gelinlik giymek istiyorum
ben bebek istiyorum

-

bunları söylemen. yani adam tutup seni yarın aldatsa ben uyumaya alıştım diyerek bırakmayacak mısın. kendini bu kadar değersiz görme. birçok insanın yanında uyuyabilirsin. başka bir insanın yanında uyumak da alışkanlık yapabilir. başka bir insan da sana gelinlik giydirebilir. ama mühim olan bunu hak eden insanla yaşamak.

diyelim seni aldattı ve sen ayrıldın 5 yıl acı çektin ama 26nde çok mükemmel bir adamla tanıştın.
hayatının geri kalanında eşinle acı çekmeyi mi yoksa 5 yıl acı çekip geri kalanında ayakları üzerinde duran sağlam bir adamla olmayı mı istersin

hesap ederken çok fazla şeyi göz önünde bulundurmalısın

[OTE="athenenoctua, post: 36615480, member: 523060"]esin cocuklarini gorsun veya eski esiyle gorussun diye buna izin vermek suc degildir...
gider kapidan gorur konusur geri doner.
eve dondugunde ayri yatan o....

aksine ozlemle yanina gelmesi gerekmez miydi?

ve hala cocuk yapmaktan bahsediyorsun...
eski ese cocuklar yuzunden gitti, cocuk yaparsam bana da baglanir diye mi dusunuyorsun?
o dogmamis yavrucaga da yazik degil mi? annesinin mutsuzlugunu gorecek hergun...

dahacoook gencsin...bunlari dusunmek yerine ayrilip sana deger veren ve evin sorumlulugnu alabilecek birini cocugunun babasi yapsan daha mantikli degil mi?

madem iararcisin tamam bu adami gozlemle, fajat sakin cocuk dusunme...
en azindan evliligniz otursun1-2yil bekle.[/QUOTE]
doğru kapıdan görebilirdi bahanesi çocuk dışarı çıkmıyormuş vs vs. ben çocuğu onu bağlamak için düşünmüyorum. çok seviyorum çocukları ve iyi bir anne olurum düşüncesiyle istiyorum. bi de sonuçta eşimi herşeye rağmen çok sevdiğim için en azından aşık olduğum adamdan çocuk yaptım derim. ama bu mesele ertelenmeli doğru en azından biraz gözlem ve maddiyatın düzelmesi lazım

QUOTE="justholdmetight, post: 36615489, member: 459681"]herhalde kk'da hiçbir konuya bu kadar uzun, detaylı, emek vererek yazmamışımdır..[/QUOTE]
çok teşekkür ederim gerçekten mantıklı doğru dürüst birşey yazan oldu. SİZ. gerçekten biraz zihnim rahatladı hakkınızı helal edin söyledikleriniz çok doğru uygulamaya çalışcam hakkımda hayırlısı olsun. çok teşekkür ederim

çok teşekkür ederim gerçekten mantıklı doğru dürüst birşey yazan oldu. SİZ. gerçekten biraz zihnim rahatladı hakkınızı helal edin söyledikleriniz çok doğru uygulamaya çalışcam hakkımda hayırlısı olsun. çok teşekkür ederim

dilerim hayırlı olur tabi işe yarar..

Esin 6 aydir nafaka veremiyor yani esin evlendikten sonra 2 ay verip birakmis, eski es 2 ay sabretmis, sonra da cocuk mevzusu baslamis. Kadin da bu adam evlendi cocugu unuttu diye bileniyordur, hele ki doldurusa da geliyorsa. Salla o yuzden laflarini, koynuna alma derdi olsaydi kadinin zaten bosanmazlardi. Ama sen de lutfen aklini basini topla, annenle arani duzelt kocani biktirmadan is konusunda sıkıştır. Biz burda bilgisayari, telefonu kapattiktan sonra anlattiklarini sadece sen yasamaya devam edeceksin unutma. Duygularinin aklini golgelemesine izin verme. Pisman olacagin seyleri yapmaktan ancak bu sekilde kacinirsin.

hem akıl isteyip hemde gerçekten iyiliğiniz için yapmanız gerekeni söyleyene böyle bir eşi savunacak bir cevanız var,bnm asıl anlamadığım madem ki kafanızdaki doğrunuz sabitse neden burda insanlardan akıl istenir...

konu sahibi verdigin diger yanitlari yeni gordum,
esin cocuklari gormek ister elbette bu ugurda her seyi de yapar.
fakat o kadinin goreceksen buraya geleceksin deme hakki yok.
velayet davasi acsin esin.

elbette anneden ayirmazlar cocuklari fakat bu sayede esin yasal hakki oldugu surece eski es baski uygulayamaz.
Kapidan cocuklari alir, disarda veya sizin evde haftasonlari beraber vakit gecirir.
diger akrabalarin onunla gorusmelerinin nedeni yine aynidir, torun-yegen .
olan arada kalan cocuklara oluyor...

Cocuklari ne kadar sevsen de, iyi bir anne olsan da bir cocugun babaya da ve saglikli ev ortamina da ihtiyaci var... sen de farkindasin zaten.
O yuzden kesinlikle korun, bu isin hatasi olmasin artik.

Anladigim kadariyla esin senden yana tavir almis ama bu durum uzun surmez cunku cok buyuk kozlari var, cocuklar baba gel dedi mi her seyi unutur gider, yapmasi gereken de bu zaten.
Fakat gittikten sonra o eve girmeyecek, sana da bir daha soguk davranmayacak.
Bu sorunu ancak yasal hak taninmasi ve bunu kullababilmesiyle ortadan kaldirirsiniz.
Asil gozlem de bundan sonra baslasin...

Pes vallahi pes!Adam eski karısı yüz verse dönecek sen gidiyosun ailen kabul ediyor geri dönüyorsun.Bence çalışmayan babaya hemen bir çocuk yap birlikte çekin hey Allahım ya çocuklara yazık

Bu ne hız ya hu. 21 yaşında evlilik, kürtaj, baba evine dönme.
Ben mi geç kaldım, sen mi acele ettin.
Bunları kendine neden yapıyorsun? Kendinden bu kadar mı nefret ediyordun da, kendinden kaç yaş büyük ve uygun olmayan birine kaçtın?

Şuan ikimizin de işe girip evimizi adam akıllı eksiksiz tamamlamak. sonra düğün ama annemler gelmeyeceği için akrabalarım da gelmeyecek. bu durumda düğün bir hayal olarak kalacak. bi süre eşimi izleyip sonra çocuk konusunu düşünebilirim. diyorum
Adacım bak bana. Yaşıtız senle, sana bir arkadaş tavsiyesi vereyim mi?
Tavuk dötü tövbe tutmaz der annem hep.
Bu herif 32 yaşına kadar düzelmemişte, senin için 6 ayda mı düzelecek?
Hemen işe girecek, ve o işten de sıkılıp kaçmayacak, sen de onu gözlemleyip ikna olacaksın öyle mi?
Peki zaman kriterin ne yine 6 ay mı? Peki sen ikna olduktan sonra bu herifin yine sapıtmayacağı ne malum?
Yine sana kürtaj yolları gözükürse napacaksın?
Valla yerinde olsam kendimi asla affetmezdim. İkinci bir bebeği öldürmeyi de göze alabilecek misin?
Ya da doğurdun diyelim ve bu herif yine sapıttı. Çocuğun berbat bir ailede dünyaya geldi, yokluk bir yandan, babasının edepsizliği öte yandan... Böyle bir ortamda nasıl çocuk yetiştireceksin?
Hadi boşandın bebeyle, baba evine döndün. Babasız çocuk yetiştirebilecek misin?
Neyi göze aldığını iyice bir düşün. Sen bile bile bir insanın hayatını karartmak için adım atıyorsun şu anda.
Sana samimi fikrimi söyleyeyim mi, bazen anneme neden beni doğurdun diyorum.
Keşke annem de az düşünseydi, sonuçta ben doğmayı istemedim, o istedi.
Çocuğun da karşına dikilip, neden beni doğurdun dediğinde ne diyeceksin?:KK14:

Merhaba 21 yaşındayım. 6 aylık evliyim. Ailem istemediği için kaçarak evlendim :KK43: Çünkü eşimin (32) ikinci evliliği ve bir çocuğu var 6 yaşında. Ben kabul ettim ve çok sevdiğim için evlendim. Maddi sıkıntılar o günden beri bitmedi. Sonra farkında olmadan hamile kaldım. Eşim hiçbir çaba göstermedi yani işe girmek için. Mecburen diyorum ağlaya aģlaya kürtaj oldum. Acısı hala geçmedi. Sonra ailemle barıştım fakat eşimi hala istemiyorlardı. bu süre zarfında eşim hiç çocuğunu aramadı görmedi. defalarca ara dedim. 2 ay önce dayısı ve yengesiyle eski eşinin evine gitti çocuğu görmeye. Ben de git dedim Özledin gör dedim ama 4 5 saat o evde kaldı:KK43: iki gün geçti kadın aradı evine çağırdı özel konuşacakmış bana geldiler.Benimle gideceksin dedim kadın aradiben açtım onu koynundan almasını bilirim dedi. Sonrada daha geçen gün herşeyi bırakıp gidelimmi diye ağzımı yokladın dedi eşime. sinir krizi geçirdim hastanelik oldum. Eşim bana o günden beri öyle kötü davranıyor ki benimle uyumuyordu bile. Ama sorduğumda bunlar yalan yuva yikmak icin yapıyor dedi. ispatla dedim o zaman gidip onu aramış benden gizli. Bende duydum hepten geldiler evi terk edip anneme gittim. Dava açacaktm beni kabul etti ailem çok iyi davrandılar. Ama hala eşimi çok seviyordum.Herşeyi göze alıp tekrar geldim evime ailemi bırakıp. Şimdi hatları değiştirdik artık sorun olmayacak dedi ama kadın lanet. ya napayım ben allah aşkına hangi birine yanayım gelinlik bile giyemedim yavruma kıydım ailem yok napiyim :KK43: okuduysanız lütfen bir akıl verin çıldırıcam :KK43: :KK43: :KK43:
aşkın gözü kör işte...bekar bir kadın bekar ile evlenmeli..ilk karısı kendi boşansa bile erkek evlendiği takdirde erkeği rahat bırakmıyor kıskanıyor..olan sen ve senin gibilere oluyor..arada çocuk var..çocuk bağı kopartamaz..allahtan çocuğun yok..yine evlenir çocuk sahibi olursun...herşeyin üstüne bir çizgi çek kapat yeni bir sayfa aç...hatları değiştirsenizde o kadın yine bir şekilde bulur..kıskançlık herşeyi yaptırır..ne kendi alır ne sana yar eder..zaten matah birşeyde değil sanırım eşin..çalışmıyormuş..boş veeeer silbaştan yap..hayat kısa ama aksinede uzun..

ah be canım
herkes herşeyi söylemiş
eski kadın eski eş
kocan çok mu melek sanki
neysee
bencede bi çocuğun daha günahına girme
korunuyormusun napıyosun bilemem
ki çocukta düşünme şimdi
1 önce kocanın iş problemini
2 sonra eski eş problemini
3 sonra çocuklarla olan durumunu
4 sonra sana olan saygısını
5 ailenle olan durumunu
bu liste daha çok
önce bunları hallet

kendini sevmeyen insana hiçkimsenin sevgisi olmaz.kendine saygısı olmayan insanada kimsenin saygısı olmaz

Back