ıkıncı cocugu dusunup kararsız olan anneler

ilk bebeyi 3 yasi oldugunda ikinci dogurmakda

• zorlandim cok uykusuz kaldim

OY: 2 12,5%
  • hayir arka arkaya cok guzel buyuduler

OY: 6 37,5%
  • bir az zor olsada cok iyi yapdim

OY: 8 50,0%

• Ankete Katılan
    16
  • Anket Kapalı .
Benim esimde kilolarini ver diyordu 8 kg. Verdim 65 ten 57 ye indim simdi kocamin keyfni bekliyorum

ben yazıflıyımda yan çizicek bahanesi kalamasın
şaka bir yana eşimin istememesinin nedeni korkularıydı konuşunca baya işe yaradı
hatta dün akşam isim düşünüyorduu

Merhaba kızlar nasılsiniz? Benimkide keyfim yok tam korunmayı bıraktık ki annemde beyinde damar tıkanmasına rastlandı. E oğluma annem bakıyor. Bizde annem iyi olasiya kadar tekrar korunmaya karar verdik.dua edin kızlar inşallah annem düzelir. Cok üzüldük cok korktuk yinde ana damar tıkanmadı diye şükrettik. Annemin saglıgı su anda cok önemli bizim icin.

geçmiş olsun canım önemli olan sağlık
inşallah biran önce sağlığına kavuşur annecin

geçmiş olsun canım sağlık herşeyden önemli anneciğin biran önce iyi olur inşallah ve herşey gönlüne göre olur...senin için zamanlama önemliydi diye hatırlıyorum hayırlısı olsun inş.

bende de gecikmeler oluyodu şimdi düzeliyo gibi korunmayı bıraktık eğer olmazsa bebiş,tekrar gidicem doktora şimdilik oluruna bıraktım
isim konusunda bende çok kararsız biriyimdir ama son kararımı verdim artık kız da olsa erkek de olsa belli:) yeterki olsun.....

geçmiş olsun canım önemli olan sağlık
inşallah biran önce sağlığına kavuşur annecin

geçmiş olsun canım sağlık herşeyden önemli anneciğin biran önce iyi olur inşallah ve herşey gönlüne göre olur...senin için zamanlama önemliydi diye hatırlıyorum hayırlısı olsun inş.

Sagolun kızlar. İyi dilekleriniz icin tesekkur ederim.
Yarın Dr.a götüreceğim inşallah iyileşme olmuştur.

ben yazıflıyımda yan çizicek bahanesi kalamasın
şaka bir yana eşimin istememesinin nedeni korkularıydı konuşunca baya işe yaradı
hatta dün akşam isim düşünüyorduu

evet bizde bazen isim dusunuyoruzerkek ismi belli.ama kiz hayiraman yeterki olsunda.onu sonrada dusunuruz

ya canim cok uzuldum.ALLAH acil sifalar versin.annelerimiz bizden ayirmasin

selam kizlar.ne var ne yok.dun cok sevindigim bir haber aldim.dayimin kizi dogum yapmis.bir kizi olmus.bu arada ilk kizi 14 aylik.insallah darisi basimiza

gözün aydın canım Allah analı babalı büyütsün darısı başımıza:) bayağı erken davranmış kuzenin iyide yapmış arkadaş olucaklar birbirlerine bizde şuan bi gelişme yok ayın 1ini bekliyorum heyecanla acaba gelicek mi kırmızılar diye:) ama muhtemelen gelirler :/ bekliyoruz bakalım

evet oyle yapmis.insallah hayirlisi olur canim senin icin.esinede surpriz olur..........artik topikimiz hamislerle dolsun insallah..............

hadi bakalım inşallah bu arada ben sürekli hamilelikle ilgili rüyalar görüyoum hayırdır inşallah...

kıslar ben adet oldumm:44::44::44::44::44:

selam tatlim.zaten doktorlar.korunmadan sonra ilk 8 ay hamile kalamamayi normal buluyorlar.insallah bende adet olurum.bekliyorum.bu aydan baslamak istiyorum.uzatmanin bir anlami yok gibi.zaten ne zaman kalacaz o belli diyil............bn

evet zaten bekliyordum hatta erken oldu ben ona şaşırdım:) zaten evimin hali karışık dün boya yapıldı bugün temizlik daha çok işim var bebiş çalışmaları bu hengameye sıkışmamış oldu:))

selam kizlar.size sorum var.ben simdi regl donemimdeyim.ve bu regl doneminden sonra korunmayi birakiyorum.folik asit kullanmam lazimmis.kizim 18 aylik ve emziriyorum.eger hamile kalirsam emzirmeyi biraktiricam insallah.yani sorum folik asit kullanmamin kizima bir zarari olurmu?lutfen cevablayin:44::44::44:

ben olucağını sanmıyorum canım ama bence doktora git bir muayne ol folik asidide sorarsın

ben olucağını sanmıyorum canım ama bence doktora git bir muayne ol folik asidide sorarsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…