- 31 Mayıs 2007
- 14.882
- 4.543
- 423
Benim esimde kilolarini ver diyordu 8 kg. Verdim 65 ten 57 ye indim simdi kocamin keyfni bekliyorum
ben yazıflıyımda yan çizicek bahanesi kalamasın
şaka bir yana eşimin istememesinin nedeni korkularıydı konuşunca baya işe yaradı
hatta dün akşam isim düşünüyorduu
Merhaba kızlar nasılsiniz? Benimkide keyfim yok tam korunmayı bıraktık ki annemde beyinde damar tıkanmasına rastlandı. E oğluma annem bakıyor. Bizde annem iyi olasiya kadar tekrar korunmaya karar verdik.dua edin kızlar inşallah annem düzelir. Cok üzüldük cok korktuk yinde ana damar tıkanmadı diye şükrettik. Annemin saglıgı su anda cok önemli bizim icin.
Merhaba kızlar nasılsiniz? Benimkide keyfim yok tam korunmayı bıraktık ki annemde beyinde damar tıkanmasına rastlandı. E oğluma annem bakıyor. Bizde annem iyi olasiya kadar tekrar korunmaya karar verdik.dua edin kızlar inşallah annem düzelir. Cok üzüldük cok korktuk yinde ana damar tıkanmadı diye şükrettik. Annemin saglıgı su anda cok önemli bizim icin.
yaa bebişler bi gelsin de isimleri hazır bileee:)
geçmiş olsun canım önemli olan sağlık
inşallah biran önce sağlığına kavuşur annecin
geçmiş olsun canım sağlık herşeyden önemli anneciğin biran önce iyi olur inşallah ve herşey gönlüne göre olur...senin için zamanlama önemliydi diye hatırlıyorum hayırlısı olsun inş.
ben yazıflıyımda yan çizicek bahanesi kalamasın
şaka bir yana eşimin istememesinin nedeni korkularıydı konuşunca baya işe yaradı
hatta dün akşam isim düşünüyorduu
ya canim cok uzuldum.ALLAH acil sifalar versin.annelerimiz bizden ayirmasin
gözün aydın canım Allah analı babalı büyütsün darısı başımıza:) bayağı erken davranmış kuzenin iyide yapmış arkadaş olucaklar birbirlerinebizde şuan bi gelişme yok ayın 1ini bekliyorum heyecanla acaba gelicek mi kırmızılar diye:) ama muhtemelen gelirler :/ bekliyoruz bakalım
kıslar ben adet oldumm:44::44::44::44::44:
selam kizlar.size sorum var.ben simdi regl donemimdeyim.ve bu regl doneminden sonra korunmayi birakiyorum.folik asit kullanmam lazimmis.kizim 18 aylik ve emziriyorum.eger hamile kalirsam emzirmeyi biraktiricam insallah.yani sorum folik asit kullanmamin kizima bir zarari olurmu?lutfen cevablayin:44::44::44:
selam kizlar.size sorum var.ben simdi regl donemimdeyim.ve bu regl doneminden sonra korunmayi birakiyorum.folik asit kullanmam lazimmis.kizim 18 aylik ve emziriyorum.eger hamile kalirsam emzirmeyi biraktiricam insallah.yani sorum folik asit kullanmamin kizima bir zarari olurmu?lutfen cevablayin:44::44::44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?