• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ıkıncı cocugu dusunup kararsız olan anneler

ilk bebeyi 3 yasi oldugunda ikinci dogurmakda

• zorlandim cok uykusuz kaldim

OY: 2 12,5%
  • hayir arka arkaya cok guzel buyuduler

OY: 6 37,5%
  • bir az zor olsada cok iyi yapdim

OY: 8 50,0%

• Ankete Katılan
    16
  • Anket Kapalı .
bizim komşumuzun kızı evlendi kanadaya gitti orda ikizleri oldu 7 aylık doğdular ve annesi burdan gidene kadar çocuklar 2 aylık oldu bile bu süre içinde kendi ilgilendi bebekleriyle şimdi 1.5 yaşındalar 2 yaşına geldikleri zaman bir daha çalışmalara başlıycakmış kendi de eşide çocuk sevdalısı cesaretine hayranım bende

Ya ben esimi ikna edebilsem istiyorum da 9 ay evvel 5.5 aylik hamileyken kaybettim bir tane esim yanasmiyor o yuzden

bende çok istiyorum ama malesef eşim tam istemediği için olmuyacak sanırım bu ay korunmamıştık ama olmadıı
kısmet artık zaten tedavisiz bebek sahibi olamam ben

bende çok istiyorum ama malesef eşim tam istemediği için olmuyacak sanırım bu ay korunmamıştık ama olmadıı

selam canim.bende cok tedavi gordum.2 dusuk yapdim.sonra bikdim haliyle tedaviyi biraktim.2 ay sonra folik asit kullandim ve hamile kaldim.yani 9 ay tedavi gormedim.ama oldu.bence yanlis canim.tedavisizde kala bilirsin.ama yine de doktora git...........

Ya nedir bu eslerden cektigimiz sanki dokuz ay onlar tasiyacak sanki onlar doguracak sanki onlar gece uykusuz kalacaklar ne bu naz anlamadim bir tek tarlaya tohum atacaklar naza bak yaaa

Ya nedir bu eslerden cektigimiz sanki dokuz ay onlar tasiyacak sanki onlar doguracak sanki onlar gece uykusuz kalacaklar ne bu naz anlamadim bir tek tarlaya tohum atacaklar naza bak yaaa

sorma canım ya ama bu akşam bir daha konuşucam adam akıllı yaz sonuna kadar zaman vericem
kilomu vericem sigarayıda bırakıyorum bugün doktıor yumurtalıkların kist dolu polikistik over dedi yaşımı sordu 27 yaşındayım çok fazla bekleyemem kızım 3.5 yaşına geliyor çok fazla yaş farkı olsun istemiyorum artık karar versin ya yaparız yada bu konu tamamen kapanır

ay canim cok komiksin yahu:1::1:benim esimde baslarda en 3 sene bekliycem diyodu.istemiyorum falan.ama simdi hemen istiyor zamani uzadan benim.erkeklere akil si ermiyor:50::50::50:

sorma canım ya ama bu akşam bir daha konuşucam adam akıllı yaz sonuna kadar zaman vericem
kilomu vericem sigarayıda bırakıyorum bugün doktıor yumurtalıkların kist dolu polikistik over dedi yaşımı sordu 27 yaşındayım çok fazla bekleyemem kızım 3.5 yaşına geliyor çok fazla yaş farkı olsun istemiyorum artık karar versin ya yaparız yada bu konu tamamen kapanır

Bende e polikistik over vardi vardi diyorm artik doktorum yumrtaliklarin iyi calisiyor dedi ben sogan kuru yaptim polikstik overe birebir. İyi geliyor tavsiye ederim

Ya ben esimi ikna edebilsem istiyorum da 9 ay evvel 5.5 aylik hamileyken kaybettim bir tane esim yanasmiyor o yuzden

başın sağolsun canım zor bi durum 5.5 ay ona alışıp hissettikten sonra kaybetmek..Ama sen kendini hazır hissedebiliyosan eşin de kabul etmeli..Allah gönlüne göre versin canım....İsteyen herkese sağlıklı bebişler versin.....:49:

evet kizlar.bu soru bana ait acaba benim gibi karmakarisiq duygular icerisinde olan varmiiiiiiiiiii:44::44::44::44:

Ben istemiyorum , eşim istemiyor , kızım 10 yaşında oda istemiyor.AMa ben halen acaba kızım ileride yanlız kalır mı diye kararsızım.:26:

yaa sorma bende şimdi istemeye başladım ama iki aydan önce istemiyor eşim...bende anca olur şimdi başlayalım diyorum yok. bazen deniyorum bir iki sene daha ertelesek bebek işini diye hemen kabul ediyo gıcık oluyorum niyeti bozmaya başladım kandırcam onu galiba:9::9::9: :52::52::52:

yaa sorma bende şimdi istemeye başladım ama iki aydan önce istemiyor eşim...bende anca olur şimdi başlayalım diyorum yok. bazen deniyorum bir iki sene daha ertelesek bebek işini diye hemen kabul ediyo gıcık oluyorum niyeti bozmaya başladım kandırcam onu galiba:9::9::9: :52::52::52:

2 ay bişey değilki canım sabret birazcık daha
benim eşimin ne zaman isteyeceği bile belli değil
bu sene istese keşke ama yok bundan bir kaç yıl sonrada ben istemem

Merhaba güzel anneler;

Benim 20. aylık bir kızım var hamileliğimin ilk 4 ayı berbat gecti devamlı kusma mide bulantısı vs...Doğumumun ilk ayı berbat gecti o dönemde 2. çocuk asla diyordum...Bebeğim 1 yaşına geldikten sonra istemeye basaladığımı farkettim...Şimdi 20 aylık oldu wc eğitimi yemek yeme alıskanlığı edinsin diye bekliyorum ama bir yandan da zamanını kaçırmak istemiyorum 2. bebeğin...Şimdi size sorum şu eylülde 2 yaşına girecek kızım ben ağustosta calısmaya baslamak istiyorum ki bahar-yaza gelsin kış bebeği sıkıcı eve kapanmak beni boguyor...bu arada bebesime wc eğitimi kazandırabilir miyim kendinni ifade edecek zamanını kaçırmış olmam dimi....Ne diyorsunuz kızlar...:nazar:

Merhaba güzel anneler;

Benim 20. aylık bir kızım var hamileliğimin ilk 4 ayı berbat gecti devamlı kusma mide bulantısı vs...Doğumumun ilk ayı berbat gecti o dönemde 2. çocuk asla diyordum...Bebeğim 1 yaşına geldikten sonra istemeye basaladığımı farkettim...Şimdi 20 aylık oldu wc eğitimi yemek yeme alıskanlığı edinsin diye bekliyorum ama bir yandan da zamanını kaçırmak istemiyorum 2. bebeğin...Şimdi size sorum şu eylülde 2 yaşına girecek kızım ben ağustosta calısmaya baslamak istiyorum ki bahar-yaza gelsin kış bebeği sıkıcı eve kapanmak beni boguyor...bu arada bebesime wc eğitimi kazandırabilir miyim kendinni ifade edecek zamanını kaçırmış olmam dimi....Ne diyorsunuz kızlar...:nazar:

selam tatlim.sen bebis benimkinden 3 ay buyuk.bende senin gibi dusunuyordum.wc egitimi tamamlasin falan filan.ama eltimin iki cocugu ard arda oldu.yani oglu benim kizimin yasidayken birde kizi oldu.oglu uc yasinda wc.egitimini simdi aliyor.eskiden istemiyordu.ama byudum dimi anne falan diyor.bence canim zaten bebek konusdukdan sonra wc.egitimi koyaylasiyor.ben yaza dogum yapmak istiyorum.agustosa falan.kismet se tabi.ramazandan sonra calismalara basliycam kismetse.bebislerimizin kardesleri olsun sikilmasinlar dimi.bu arada canim kizin konusuyormu?:49::49:

Tam olarak düşüncemiz aynı aslında çok haklısın bende ramazan çıksın doğum bahara yaza gelsin istiyorum hazır bünye uykusuzluğa bebek olaylarına alısmısken ;) iste tek dert kızım..onun durumu...peki biz cok mu ince hesap yapıyoruz bir yandan da onu düsünüyorum Naz...ne diyorsun

Kızım tek tük kelimelerle ifade ediyor bir çok seyi yalnız çok iyi anlıyor konustuklarımızı sanırım birden sökecek tam konusmayı :) 20.aydan sonra genelde konusmaları netlesiyor...

Tam olarak düşüncemiz aynı aslında çok haklısın bende ramazan çıksın doğum bahara yaza gelsin istiyorum hazır bünye uykusuzluğa bebek olaylarına alısmısken ;) iste tek dert kızım..onun durumu...peki biz cok mu ince hesap yapıyoruz bir yandan da onu düsünüyorum Naz...ne diyorsun

evet qaliba biraz fazla yapiyoruz.be n dert ediyorum ya psikolojisi bozulurusa ya sevmesse.eltim falan delimisin diyor.ben bunlari hic dusunmeden dogurdum.simdi biri birilerinden ayrilmiyorlar.insallah hemen hamile kaliriz.bu paranayoklarimizdanda kurtuluruz.:1::1::1:

Kızım tek tük kelimelerle ifade ediyor bir çok seyi yalnız çok iyi anlıyor konustuklarımızı sanırım birden sökecek tam konusmayı :) 20.aydan sonra genelde konusmaları netlesiyor...

ah canim benim.kizimda babacim onu orda gidelim vs.boyle tek tuk seyler soyluyor.ama endisemin yersiz oldugunu her kes soyluyor.:20::20:

2 ay bişey değilki canım sabret birazcık daha
benim eşimin ne zaman isteyeceği bile belli değil
bu sene istese keşke ama yok bundan bir kaç yıl sonrada ben istemem

iki ay birşey değil dee içten içe istemiyor bir iki sene hatta daha fazla ertelesek deyince yüzünde güller açıo bende buna kızıyorum onun da benim kadar çok istemesini istiorum aslında.....

iki ay birşey değil dee içten içe istemiyor bir iki sene hatta daha fazla ertelesek deyince yüzünde güller açıo bende buna kızıyorum onun da benim kadar çok istemesini istiorum aslında.....

Offf offf bende kiziyorum ya o modelden bende de var daha hazir degilim deyip duran uyuz bir koca ama yaz sonuna kadar sure verdim ona hazir olur olur olmadi kondomlarini delecem yada spiral takdirdim diye kandiracam Tabi en guZeli ben bu yollara basvurmadan onun istemesi insallah ister

evet qaliba biraz fazla yapiyoruz.be n dert ediyorum ya psikolojisi bozulurusa ya sevmesse.eltim falan delimisin diyor.ben bunlari hic dusunmeden dogurdum.simdi biri birilerinden ayrilmiyorlar.insallah hemen hamile kaliriz.bu paranayoklarimizdanda kurtuluruz.:1::1::1:

Çok haklısın onları düsünüyoruz derken iyice paranoyak olduk :)) yapalım gitsin yahu biri demis topikte 2. cocugu niye yaptım diyeni duymaddım diye ne kadar da doğru demiş ;) peki çin takvimine bakıyor musun :))

Back