evt canım kesınlıkle yok zaten bız beklemiyoruz bız olduğu halıne bırakıyoruz sonra zaten sürprız oluo bıze degılmıbak hnk ye bı doğum günü telasına gırdı verdı haberı bıze. rabbım sağlıcakla kucağına lamayı nasıp etsın onada ınsallah allah bızede tez zamanda nasıp etsın ınsallah
alemsin sende kızzzz :))) yazık adama... bende saklamıştım oğlumunun testini ama sonra attım amaann dedim sonuçta idrar mikrop vs. olur ufaklığın eline geçmesin diye attım.... bu ay aklımda falan yok benim tedaviden dolayı olacağını da sanmıyorum.. kuzu kuzu batı bekliyorum ben
bekle babam bekle bat gelsın bat gıtsın ohhhbızım gıbı olanların adetı düzenlı gelmesı bıle cok sevındırıcı ben sevındım bu ay ne yalan söleyım 4gün gecıkmelıde olsa dedım aman cok şükür uzayıpda paranoyalara kapılmama sebep olmadı .kısmet ca ..
kıs
bu arada teyzeleri bzimde size haberlerimiz var.. dün doktora gittim 4+2 deyim su an bebeği diil ama keseleri gördük vee haftaya da bebeği diil bebekleri görme ihtimalimiz varmış:))) daha kesin diil gerçi bu da bize süpriz oldu.:)
aynennn
Hiçççç beklermiyizhahahahayyy çok güldümmmm zaten bi o hale bırakabilsek şimdiye belki çoktan göbekleri doldurmuştuk
Şaka bi yana insan umutlanıyor bacım... ne yapayım acaba demeden olmuyor..
Rabbim çok aratmaz inş. hepimizi
aaa burcuelf inanmıyorum kan testi yaptırsana canım bir için rahatlar..
bu arada teyzeleri bzimde size haberlerimiz var.. dün doktora gittim 4+2 deyim su an bebeği diil ama keseleri gördük vee haftaya da bebeği diil bebekleri görme ihtimalimiz varmış:))) daha kesin diil gerçi bu da bize süpriz oldu.:)
slm hepinize kızlar
hnk cnm okuduklarıma inanamadım çok sevindiminşallah hayırlısıyla alırsın kucağına sağlıcakla bize gelişmeleri an be an bildir cnm yazamasamda okuyorum mutlaka
burcum inşallah birdahaki aya sendende alıcaz güzel haberi umudumuz bir ay uazadı öyle bakalım olurmu üzülme tatlım
bekle babam bekle bat gelsın bat gıtsın ohhhbızım gıbı olanların adetı düzenlı gelmesı bıle cok sevındırıcı ben sevındım bu ay ne yalan söleyım 4gün gecıkmelıde olsa dedım aman cok şükür uzayıpda paranoyalara kapılmama sebep olmadı .kısmet ca ..
kıs
Kızlar elimde ovulasyon testlerinden vardı az önce yaptım kopkoyu iki çizgi ne yani ben yine mi yumurtluyom .....
canım ovulasyon testinde gebe olduğunu anlamış biri ben internette okumuştum bir sitede.. 3 gün üst üste pozitif vermiş ovulasyon.. kan testi yaptır canım hamile olabilirsin :) ovulasyonu yapıp pozitifi gördükten sonra çizgilerin günden güne silikleşmesi lazım.. resim koyman mümkünse bi resim eklesen olur mu ? bir de gebelik testi alıp yap bakalım ne çıkacakk?? yaptığın testlerden farklı marka al bakalım
İNŞALLAH CNM YAAA...
sABAH GEL DEDİ SAĞLIK OCAĞINDA Kİ KADIN AÇ KARNINA BAKACAĞIZ DEDİ
İÇİMDEN Bİ SEY DÜRTTÜ OVULASYON TESTİ YAPAYIM DEDİM HEMN KOPKOYU OLDU İKİ ÇİZGİDE
bİLMİYORUM CNM ŞİMDİ ECZANE UZAK SABAHI BEKLİYİM DİYORUM AYYY SEVİNSEM SEVİNMEYE KORKUYORUM HAKKIMIZDA HAYIRLISI
CNM
Hayırlısı olsun canım inşallah vardır bebiş:))) yarın yaptırcaksın testi sonucu pazartesi alırsın.. en azından benim burda böyle.. nasılsa kan testi yapılacak idrar testi yapma şimdilik.. bebek küçüktür ondan negatif çıkmıştır önceki testlerin.. ovulasyon daha hassas tabii.. hayırlısı bakalım canım.. haberlerini bekliyoruzz
YOK CNM SABAH VERİP ÖĞLEDEN SONRA 4 GİBİ SONUÇLAR GELİYOR BİZİM BURDA...
HAYIRLISI CNM HEPİMİZ İÇİN ALLAH NERDE İSTEYEN BEKLEYEN VARSA ONLARADA BİZE DE NASİP ETSİN CNM..
yARIN HABER VERİRİM CNM
Ö
Kızlar elimde ovulasyon testlerinden vardı az önce yaptım kopkoyu iki çizgi ne yani ben yine mi yumurtluyom .....
Kızlar kan verdim sonuçlar 15:30 da dedi meraktan çatlıycam
Kızlar kan verdim sonuçlar 15:30 da dedi meraktan çatlıycam
ayy insallah burcuelf varya sırf oglumun onunden iki dk bilgisayarı alıp sana bakmaya girdim.. hayırlı haberler olsun insallah cnm ya:)
valla enaz senın kadar heyecamlıyım bılıomusun :18:ınsallah gönlünün ıstedıgı olmustr canımm allahım dularımızı kabul etsın
burcuelif soru sormussun yenı gördum canım 15 aydır korunmuyorum demıstım 2 ay klomen çatlatma iğnesi 2 rahım fılımı bırınde tüpler kapalı diğeri anestezılı olarak çekıldım sonuç eşimdeymiş soun hareketlilik çok az yarın aşılamam var dua edın inşallah:18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?