ikinci bebeğine hamile olanlar ya da ikinci bebeği düşünenler...

• Konu Sahibi Konu Sahibi hnk
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

aynennn

Hiçççç beklermiyiz hahahahayyy çok güldümmmm zaten bi o hale bırakabilsek şimdiye belki çoktan göbekleri doldurmuştuk

Şaka bi yana insan umutlanıyor bacım... ne yapayım acaba demeden olmuyor..

Rabbim çok aratmaz inş. hepimizi[/QUOTE]

haklısın gerçekten ben bıle yenı başladım ama kanamam olmasına rağmen suan bıle acaba üstüne görürmüyüm dıorum salaklık ben de olurmu hiç dıorum sonra ... amiin tatlım amiin cok aratmasın rabbım

amaan maşallah ne güzel canım yaa allah bır ısterken ıkı verdı görüomusun. ınsallah ıkısıde tutunur annecıgıne sıkı sıkı hıc bırakmazlar. nasıp olursa sımdı 3 cocugun olucak heee bak allahın işine yaa çok şükür gerçekten sen bır ıste ıkı tane versın allahın rahmetı gerçekten sonsuz. hayırlısıyla ınsallah ıkısınıde sag salım kucağına alırsın canım benımmm

haklısın gerçekten ben bıle yenı başladım ama kanamam olmasına rağmen suan bıle acaba üstüne görürmüyüm dıorum salaklık ben de olurmu hiç dıorum sonra ... amiin tatlım amiin cok aratmasın rabbım[/QUOTE]

Yaa cnm burda öyle şeyler okuyoruz ki insanın aklına her şey geliyor amin amin cnm sağlıkla gelsinlerde çok bekletmesinler bizi..
Ben hala beklemedeyim gelen giden yok ama belirti falan yok bilmiyorum kafayı yiycem

aaa burcuelf inanmıyorum kan testi yaptırsana canım bir için rahatlar..

Cnm cesaretim yok idrar testlerim negatiff biraz daha bekleyeyim diyorum..

İnanmıyorum cnm maşallahhh ayyyy ne güzel iki tane mi kese gördünüz cnm ...
Kızz bi beklerken iki tane geliyor desene allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin gelişmeleri mutlaka bildir..
İnan çok sevindim ikizleri çok severim çok tatlı oluyorlar..

slm hepinize kızlar
hnk cnm okuduklarıma inanamadım çok sevindim inşallah hayırlısıyla alırsın kucağına sağlıcakla bize gelişmeleri an be an bildir cnm yazamasamda okuyorum mutlaka
burcum inşallah birdahaki aya sendende alıcaz güzel haberi umudumuz bir ay uazadı öyle bakalım olurmu üzülme tatlım

karamelcim nerdesin bacım sen gel ara sıra buralara tamam bende çok gelemiyom ama ara sıra da olsa iyiyim falan de merak ediyoruz seni

cnm benim adetim gecikti 3gün idrar testlerim negatiff bende sağlık ocağına gittim az önce ama sabah gel dedi kan testi yaptıracağim en azından kafamda soru işareti kalmasın diyorum içimde ümit yok desem yalan olur ama kendimi de kaptırmak istemiyorum

kesinlikle kısmet canım .. pco olupta adet görememek çok zor en azından kırmızıları bu durumda görmekte güzell.. son 4 günüm kaldı şu tedavi bitseydi.. çok gıcık oluyorum fitile yaaaaaaaaa:111::111::120:

Son düzenleme:
Kızlar elimde ovulasyon testlerinden vardı az önce yaptım kopkoyu iki çizgi ne yani ben yine mi yumurtluyom .....

Kızlar elimde ovulasyon testlerinden vardı az önce yaptım kopkoyu iki çizgi ne yani ben yine mi yumurtluyom .....

canım ovulasyon testinde gebe olduğunu anlamış biri ben internette okumuştum bir sitede.. 3 gün üst üste pozitif vermiş ovulasyon.. kan testi yaptır canım hamile olabilirsin :) ovulasyonu yapıp pozitifi gördükten sonra çizgilerin günden güne silikleşmesi lazım.. resim koyman mümkünse bi resim eklesen olur mu ? bir de gebelik testi alıp yap bakalım ne çıkacakk?? yaptığın testlerden farklı marka al bakalım

Son düzenleme:

İNŞALLAH CNM YAAA...
sABAH GEL DEDİ SAĞLIK OCAĞINDA Kİ KADIN AÇ KARNINA BAKACAĞIZ DEDİ
İÇİMDEN Bİ SEY DÜRTTÜ OVULASYON TESTİ YAPAYIM DEDİM HEMN KOPKOYU OLDU İKİ ÇİZGİDE
bİLMİYORUM CNM ŞİMDİ ECZANE UZAK SABAHI BEKLİYİM DİYORUM AYYY SEVİNSEM SEVİNMEYE KORKUYORUM HAKKIMIZDA HAYIRLISI
CNM

Hayırlısı olsun canım inşallah vardır bebiş:))) yarın yaptırcaksın testi sonucu pazartesi alırsın.. en azından benim burda böyle.. nasılsa kan testi yapılacak idrar testi yapma şimdilik.. bebek küçüktür ondan negatif çıkmıştır önceki testlerin.. ovulasyon daha hassas tabii.. hayırlısı bakalım canım.. haberlerini bekliyoruzz

YOK CNM SABAH VERİP ÖĞLEDEN SONRA 4 GİBİ SONUÇLAR GELİYOR BİZİM BURDA...

HAYIRLISI CNM HEPİMİZ İÇİN ALLAH NERDE İSTEYEN BEKLEYEN VARSA ONLARADA BİZE DE NASİP ETSİN CNM..

yARIN HABER VERİRİM CNM

Ö

İnşallah canım yaaa :) heyecanla bekliyoruz sonucunuuu :)))

ayy cok heyecanlandım canım ya acaba gebe olabılırmısın ki??? off su umutlanmak olmasa keşke üzülmenı üzülmemızı ıstemıyorum hiçç.

haberını bekliyorum bende heyecanla yarın evde olmaybılırım gelınce okurum ınsallah güzel haberle alırız amiinnn... =)

Son düzenleme:
ayy insallah burcuelf varya sırf oglumun onunden iki dk bilgisayarı alıp sana bakmaya girdim.. hayırlı haberler olsun insallah cnm ya:)

Canımcım inş. allah razı olsun...
Sen nasılsın cnm kesinleştimi ikiz oldukları bende hamiş olursam ikimizde aynı ayın mı anneleri olucağız cnm ayy ne güzelolur yaaa

valla enaz senın kadar heyecamlıyım bılıomusun :18: ınsallah gönlünün ıstedıgı olmustr canımm allahım dularımızı kabul etsın

ayyy cnm cok teşekkür ederim allah razı olsun cnm benim

İnşallah hepimizin gönlünde ne istediği varsa rabbim kabul etsin...

Zaman geçmiyor diye evi toparlamaya çalışıyorum bi sürü iş çıkardım kendime

burcuelif soru sormussun yenı gördum canım 15 aydır korunmuyorum demıstım 2 ay klomen çatlatma iğnesi 2 rahım fılımı bırınde tüpler kapalı diğeri anestezılı olarak çekıldım sonuç eşimdeymiş soun hareketlilik çok az yarın aşılamam var dua edın inşallah:18:

canım rabbim sağ salim bebeğini sana göndersin inş. stress yapma hayırlısını iste bi de cnm belki biliyorsundur

70.000 lem yelid çek allahım inş. icabet eder..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…