ikinci bebeğine hamile olanlar ya da ikinci bebeği düşünenler...

• Konu Sahibi Konu Sahibi hnk
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Merhaba, 8 yaşında oğlum var. 9 yıllık evliyim. Annem ilk bebeğime baktığı için çok rahat çalıştım. İşim gayet güzel muhasebe ve finans müdürüyüm. İş güzel olunca 2. bebek hep ertelendi. Fakat geçen yazdan beri 2. bebeği düşünüyoruz artık. Tabi biz bu kadar erteleyince sanırım o da bizi erteliyor :) Şaka bir yana herhangi bir sağlık problemim yok hatta korunmayı bırakmadan önce kadın doğum doktoruna gidip tüm tahlillerimi yaptırdım, genel kontrol oldu. Hiç bir sıkıntım yok. Neden olmadığını anlayamadım. Eşimde gitti onda da bir problem yok. Hiç çocuğum olmasa anlayacağım ama ilk bebeğime hemen hamile kaldım. O da planlı olmuştu.İkinci bebeğine geç hamile kalan var mı?

Bende 2 bebek dusunuyorum oğlum 2013 doğumlu .ona soğan suyu içerek hamile kaldm hayırlısı

bende 2.bebek düşünüyorum... 2014 doğumlu bir oğlum var.. her ay acaba oldu mu diye beklemek insanı çok kötü etkiliyor :( hayırlısıyla hayırlı zamanda olur inşAllah:dua:

Bende 2 bebek dusunuyorum oğlum 2013 doğumlu .ona soğan suyu içerek hamile kaldm hayırlısı

Benimde kızım var 2013 doğumlu bazen ikinciye geç mi kaldım diye düşünüyorum yeni başladık istemeye bakalım Rabbim hayırlısıyla nasip etsin.. soğan suyu içmeyi düşünüyorum ama adet olmadım bu ay daha...testler negatif ama adette yok bakalım bekliyorum

Bencede geç kaldk beni yasda 32☺ben 2 gün içip bıraktım malesef umursamadm galiba yeni düşünmeye başladık die

Merhaba 17 yaşında kızım var 2. Bebeğe hamileyim benim gibi uzun süre ara veren varmı acaba bir ara istedik olmadı demek vakti saati buymuş bu arada 41 yasindayim

Back