• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ikinci bebeğine hamile olanlar ya da ikinci bebeği düşünenler...

• Konu Sahibi Konu Sahibi hnk
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kızlaar nasılsınzz ??? az önce gecikmelide olsa kırmızıları görenlerden biride benim:14:tam 4gün gecıktı aslında yıne ii geldı daha fazla gecıkmesını beklıyordum acıkcası. allahtan fazla gecıkmedı ne dıyım bunada şükür gecıkme uzasaydı ay acaba hamılemıyım deyıp kendı kendımı yıyecektım kesın:27::9:

hnk cim canımm =) yenı bat 8 mayıs hadı hayırlısı ınsaallah...bakalım mayıs ayı neler göstercek bıze:32:

Her şeyde vardır bir hayır canım... Artık umut mayısa kaldı inşallah güzel haberi de mayısta alırız:34::16:

aramıza yeni katılan arkadaşlara hoş geldiniz diyorum ve hepimiz güzel haberlerimizi alırız inşalah dün bende dok gittim kimyasl gebeliğin nedeni progestron eksikliğinden olmuştur diyor ve onun için günlük ilacı verdi 19 gün gel dedi yumurtaya bakacak bakalım hayırlı

Her şeyde vardır bir hayır canım... Artık umut mayısa kaldı inşallah güzel haberi de mayısta alırız:34::16:

amin canım benım ınsallah :49::1: dedıgın gıbı herseyde var bır hayır...kadın olmak ne zor yaa demi :44:

Slm kizlar ben bisey sorcam benim sat 28 martti bat buyuk olasilikla 26 nisan bu gun benden afedersiniz peceteye silince fark ettigim kahve rengi lekelenme oldu yanliz cok az ve kasiklarim ve belim feci agriyor daha once hic boyle olmamistim korktum ne yalan soyleyim Dr gitsemmi ki acaba ters biseyler olmus olabilirmi sanki adet olacakmis gibi sislik ve agri var kasiklarimda boyle biseyle karsilasan varmi :(

Slm kizlar ben bisey sorcam benim sat 28 martti bat buyuk olasilikla 26 nisan bu gun benden afedersiniz peceteye silince fark ettigim kahve rengi lekelenme oldu yanliz cok az ve kasiklarim ve belim feci agriyor daha once hic boyle olmamistim korktum ne yalan soyleyim Dr gitsemmi ki acaba ters biseyler olmus olabilirmi sanki adet olacakmis gibi sislik ve agri var kasiklarimda boyle biseyle karsilasan varmi :(

cnm yumurtlama döneminde olabilirmisin .bende yumoş zamanı akıntı kahve lekeli olabiliyor.daha çok var batına çünkü bence telaş etme çalışmaya baaşla :4::4::4:

kızlar günaydın nasılsınız??

Canlarım benim bat dündü ama olmadım bugün de daha olmadım hiç gecikmezdi saati saatine olurum aslında..
Dün öğleden sonra test yaptım negatifff...
Ama hala gelen giden yok ama belirtiler yok da değil belim ve bacaklarım ağrıyor acaba mevsim değişikliğinden mi nedir bu gecikme
Öbür türlüsü de aklıma geliyor ama umutlanmak istemiyorum..

amin canım benım ınsallah :49::1: dedıgın gıbı herseyde var bır hayır...kadın olmak ne zor yaa demi :44:

Zor ki ne zor... çoğu heyecanı tek başına yaşıyoruuuz .. malum aman duymasın kimse bebek olmadan testleri diye di mi yaniii :27::6:

Canlarım benim bat dündü ama olmadım bugün de daha olmadım hiç gecikmezdi saati saatine olurum aslında..
Ama hala gelen giden yok ama belirtiler yok da değil belim ve bacaklarım ağrıyor acaba mevsim değişikliğinden mi nedir bu gecikme

Günaydın canım... mevsimsel de olabilir bebişten de .. bence bir kaç gün sonra tekrarla testi belki geç döllenmedir olur olur :) İnşallah bebiştendir gecikme canım.. negatifte çıksa üzülmek yok elbet bir gün dolacak o göbecikler :49::49::71:

günaydın kızlar...burcuelf cnm dikkat ettinmi belki geç yumurtlamışsındır.inşallah bebiş vardır da saklıyordur kendini

iyiyim ben şükür canım kırmızılarla basbasayım bu ay :9: mevsimden olabılır canım stres de cok etkılıyor dıger ıhtımalde olabılır tabı ama sen yınede mevsımden yada stresten olduğunu düşün umutlanınca cook üzülüyoruz bellı etmesekde :26::26: hakkımızda hayırlısı rabbımızden ınsaallahh:85::70:

Zor ki ne zor... çoğu heyecanı tek başına yaşıyoruuuz .. malum aman duymasın kimse bebek olmadan testleri diye di mi yaniii :27::6:

valla aynen işte hep aynı dert o testı yapana kadar kimseyle paylaşamamak ıcınden gecenlerı cok zor. gecen gün oğluma gebe olduğumu ögrendıgım testı esıme tekrardan göstermeye nıyet ettım aklıma seytanlık geldı dedım kı bak ne var burda :1: gördü sasırdı aaaa ıkıncımı gelıo ne güzel dedı sarıldı okadar hoşuma gıttıkı anlatamam ılkınde bukadar tepkı vermemıstı ıkıncıdede ısteklı olmadığını düşünüyodum açıkçası onada söledım bunu nese şakayı uzatmadan yok dedım furkanın bu test maalesef benım bugün kanamm geldı dedım bıraz kızdı halıyle sakayla karışık :9: ama onun tepkısının bu denlı olumlu olduğunu görmek benı cok mutlu ettı . kandırmak ıstemezdım ama napim ıcımden geldı :9:
:111:

Günaydın canım... mevsimsel de olabilir bebişten de .. bence bir kaç gün sonra tekrarla testi belki geç döllenmedir olur olur :) İnşallah bebiştendir gecikme canım.. negatifte çıksa üzülmek yok elbet bir gün dolacak o göbecikler :49::49::71:

İnş. cnm hayırlısı diyim ya ne bileyim o kadar alıştırmışım ki kendimi bu 9 ay yine olmayacak diye hatta koca bi paket ped aldım bile benim hiç gecikmem olmazdı...Bir sey yoksa da canımız sağolsun cnm ne yapalım dimi yaa

günaydın kızlar...burcuelf cnm dikkat ettinmi belki geç yumurtlamışsındır.inşallah bebiş vardır da saklıyordur kendini

Cnm bu ay doğru düzgün hiç bi şey yapmadım ovulasyon testlerini de yapmadım inş. cnm gerçi testler negatif ama

iyiyim ben şükür canım kırmızılarla basbasayım bu ay :9: mevsimden olabılır canım stres de cok etkılıyor dıger ıhtımalde olabılır tabı ama sen yınede mevsımden yada stresten olduğunu düşün umutlanınca cook üzülüyoruz bellı etmesekde :26::26: hakkımızda hayırlısı rabbımızden ınsaallahh:85::70:

Öyle cnm yok bi şey diye geziniyorum sonuçta testlerim negatiff
Yani kasık ağrılarım da var her an olabilirim de biz mevsimsel diyelim de diğeri olursa ne alaaaa :1:

Yani kasık ağrılarım da var her an olabilirim de biz mevsimsel diyelim de diğeri olursa ne alaaaa :1:[/QUOTE]

evt canım kesınlıkle yok zaten bız beklemiyoruz bız olduğu halıne bırakıyoruz sonra zaten sürprız oluo bıze degılmı:9::9: bak hnk ye bı doğum günü telasına gırdı verdı haberı bıze. rabbım sağlıcakla kucağına lamayı nasıp etsın onada ınsallah allah bızede tez zamanda nasıp etsın ınsallah :10::1:

Yani kasık ağrılarım da var her an olabilirim de biz mevsimsel diyelim de diğeri olursa ne alaaaa :1:

evt canım kesınlıkle yok zaten bız beklemiyoruz bız olduğu halıne bırakıyoruz sonra zaten sürprız oluo bıze degılmı:9::9: bak hnk ye bı doğum günü telasına gırdı verdı haberı bıze. rabbım sağlıcakla kucağına lamayı nasıp etsın onada ınsallah allah bızede tez zamanda nasıp etsın ınsallah :10::1:[/QUOTE]

aynennn :1:

Hiçççç beklermiyiz :1: hahahahayyy çok güldümmmm zaten bi o hale bırakabilsek şimdiye belki çoktan göbekleri doldurmuştuk :1:

Şaka bi yana insan umutlanıyor bacım... ne yapayım acaba demeden olmuyor..

Rabbim çok aratmaz inş. hepimizi

valla aynen işte hep aynı dert o testı yapana kadar kimseyle paylaşamamak ıcınden gecenlerı cok zor. gecen gün oğluma gebe olduğumu ögrendıgım testı esıme tekrardan göstermeye nıyet ettım aklıma seytanlık geldı dedım kı bak ne var burda :1: gördü sasırdı aaaa ıkıncımı gelıo ne güzel dedı sarıldı okadar hoşuma gıttıkı anlatamam ılkınde bukadar tepkı vermemıstı ıkıncıdede ısteklı olmadığını düşünüyodum açıkçası onada söledım bunu nese şakayı uzatmadan yok dedım furkanın bu test maalesef benım bugün kanamm geldı dedım bıraz kızdı halıyle sakayla karışık :9: ama onun tepkısının bu denlı olumlu olduğunu görmek benı cok mutlu ettı . kandırmak ıstemezdım ama napim ıcımden geldı :9:
:111:

:1::1::1::1: alemsin sende kızzzz :))) yazık adama... bende saklamıştım oğlumunun testini ama sonra attım amaann dedim sonuçta idrar mikrop vs. olur ufaklığın eline geçmesin diye attım.... bu ay aklımda falan yok benim tedaviden dolayı olacağını da sanmıyorum.. kuzu kuzu batı bekliyorum ben :27:

İnş. cnm hayırlısı diyim ya ne bileyim o kadar alıştırmışım ki kendimi bu 9 ay yine olmayacak diye hatta koca bi paket ped aldım bile benim hiç gecikmem olmazdı...Bir sey yoksa da canımız sağolsun cnm ne yapalım dimi yaa

Cnm bu ay doğru düzgün hiç bi şey yapmadım ovulasyon testlerini de yapmadım inş. cnm gerçi testler negatif ama

kesinlikle sağlıklı olmak en önemlisi... düşündükçe batların da günleri değişiyor... bence 1-2 gün daha bekle gelmezse kadın doğum doktoruna git bakalım ne çıkacak görürsünn en iyisii:34:

bu arada teyzeleri bzimde size haberlerimiz var.. dün doktora gittim 4+2 deyim su an bebeği diil ama keseleri gördük vee haftaya da bebeği diil bebekleri görme ihtimalimiz varmış:))) daha kesin diil gerçi bu da bize süpriz oldu.:)

bu arada teyzeleri bzimde size haberlerimiz var.. dün doktora gittim 4+2 deyim su an bebeği diil ama keseleri gördük vee haftaya da bebeği diil bebekleri görme ihtimalimiz varmış:))) daha kesin diil gerçi bu da bize süpriz oldu.:)

hadi ya ikiz mi rabbimin ne güzel işi var bak iki tane birden ailenizde var mı ikiz yada klomen falan mı kulandın sağlıkla büyürler inşalah

hadi ya ikiz mi rabbimin ne güzel işi var bak iki tane birden ailenizde var mı ikiz yada klomen falan mı kulandın sağlıkla büyürler inşalah

yok cnm kullanmadım klomen ama ailede var dedem ikiz, amcam halam ikiz, annemin teyze kızları üçüz, eşimin halaları ikiz ve eşim ikizmiş ama ikizi karnındayken ölmüş ailede var yani.. gerçi am kesin bişey sölemedi öyle düşünüyorum ailede var mı diye sordu haftaya daha net yorum yaparım dedi..

aaaaaaaaa çok güzelllllllllllll

ayyy çok güzell canım yaaaa :emir_bebek::emir_bebek::nazar: Maşallahhh :))) sürpriz güzel olmuş ama valla:nazar:

Back