ikinci bebeğine hamile olanlar ya da ikinci bebeği düşünenler...

• Konu Sahibi Konu Sahibi hnk
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
günaydın kızllllllllaaaaaaaaaar :)) benim umudum yoktu malum bu ay hamiş olacağıma dair.. nitekim yanılmadım ilaç yarın bitecek ama ben bugün gördüm kırmızıları yeni bat ilaca göre hesapladığımdan 28 nisan.. ayy aynı ayda 2. kez olcam şaka gibi yaaaaaa artık mayısa inşallaaaaaah

Hayırlısı olsun cnm bende bugün erken gebelik testi yaptım nitekim beklenen oldu kocaman bi negatif
Artık yeni umutlar mayıs ayına diyelim inşallah..

İnş.bu sefer tutmuştur cnm ne diyim allah gönlümüzdekini biliyor vakti zamanı nı da yaaa nasippp

ben bugün regl oldum çok heyacnalıyım

Hadi bakalım hayırlısı cnm stress yapma çalışmalarda çok aklına getirmemeye çalış
Rabbim tez zamanda verir inş.

günaydın kızlar:))

oglum ben ve minik bebişimiz hepimiz iyiyiz cok şükür hastalıkları atlattık:) önümüzdeki salı ufaklıkla tanısmaya gideceğiz doktorumuza. ya kızlar size söyliyim belirtilere takılmayın benşm gecen aylarda hep belirtim vardı bu ay yoktu ama birtek bu ay hamileyim:))) valla ahala hiçbir belirti yok bende test yaptırmasam bhcg artmasa dicem hamile diilim:))) birde kızlar unutun stres yapmayın bu işin tek yolu bu inanın ev o kdr kalabalıktı ve tek ilişki ile üstelik yumurtlama dnmimmi diil mi ondan bile emin diilken hamileyim. kaç aydır bosa ugrasmısız:)

cok haklısın hayatım ya dogru söze ne hacet bız sabırsızların kanında bişe dolasıo sankı ılla hemen olsun dıyen bizi heyecanlandıran nasıl dur demek lazım bılemıyorum dogrusu:44: ama süreklı baska işlerlerle mesgul olmak sanırım en iyi çözüm de...süreklı temızlık yapamazsın süreklı yemek yapmakta olmuo bisüre sonra bıtırıosun onları kıtap okumak desen cocuklar ızın vermıo okumaya oyy oyyy bılemedım bn bu işi

Hnk gozunaydin allah tamamina erdrsin darisi haziranda benim basima ins :)

Itiraf ediyorum bu ay calusmadim ve yeni bat 5-6 mayis oldu :))

kızlarrr tekrar kanda bhcg testi yaptırdım ve 1958 olmus:)))) yani çok şükür sanırsam herşey yolunda:)))) şimdi tek salı oglumuzla tanısmak kaldı geriye:)

kızlarrr tekrar kanda bhcg testi yaptırdım ve 1958 olmus:)))) yani çok şükür sanırsam herşey yolunda:)))) şimdi tek salı oglumuzla tanısmak kaldı geriye:)

yanlız oglumuzla demişim ilki erkek diye agız alışkanlıgı habire oglum diip duruyorum:))

ya öyle cnm çok iyi anlıyorum bende ynı dertten müzdariptim aralıktan beri anca tuttu işte oda oglumun dgünü telasesi hastalık derken onu mecbur komple aklımdan cıkarmıstım..

Hnk gozunaydin allah tamamina erdrsin darisi haziranda benim basima ins :)

Itiraf ediyorum bu ay calusmadim ve yeni bat 5-6 mayis oldu :))

saol canım hayırlısı olsun insallah.. darısı tüm isteyenlerin basına:)

Süper Maşallahh maşallahhh :)) salı tanışın bakalım minnoş ile

hnk cnm allahmı söyletti yoksa belkide oğluş gelecek hayırlısı ne ise o olsun tabiki cnm .

Bende spiralimi çıkardım ve tam yumurtlama zamanımda bir kere ilişki oldu eşimin spiralden haberi olmadığından olan oldu ve eşimin korunmayacağı tuttu bakalım tutacak mı tutarsa çook mutlu olurum
Hormonlarıma bakıldı hepsi normalıktı çok şükür birde yumurta kalitesini ve sayısını çoğaltan bir ilaç verdi femara diye bugün son kullanacam onu 5 gün kullan demişti

Son düzenleme:
slm kızlar herkes iyidir inşalah bende kırmızı kartı gördüm bu ay erken oldu bir daha ki bat 6 mayıs yarın dok gidecem bakalım nasıl bir durumdayım

selam arkadaşlar..malum ben yeni üyeyim aslında daha önceden üyeliğim vardı ama neyse ben uzatmayım.konu dikkatimi çekti,zaten ben de bu aralar aynı düşünceleri yaşadım ama benim düşündüğüm 2.bebeğe hamile kalmamaktı.öyle bir şüphem oldu adetimin üzerinden 20 gün geçti ve ben 21.gün adet oldum.benim 13 aylık bir kızım var,inanın anne olmak o kadar güzel bir duygu ki bu anlatılamaz ama ben yine de 2.çocuğu hemen düşünmeyenlerdenim.çünkü ben doğum yaptığımdan beri yanımda kimsem yoktu çok eziyet çektim.Allah sağlık versin tabi ama çok da huysuz bir çocuktu.inanın şu ana kadar gece uykusu yaşayamadım ve hala yaşayamıyorum.anne olmak kolay değilmiş..,çocuklarıma gerekli ilgiyi alakayı herşeyi onlara tam anlamıyla verebileceğimi düşündüğüm anda olsun istiyorum.takdir rabbimin ama banim fikrim bu.

Bende ikinci bebek icin karar aldim aslinda benim ilk bebegimde 7 yil sonra olmustu ve ben nasil olsa tedavisiz olmuyo die hic korunmadim ama afederainiz iliskiden sonra hemen kalkip banyoya kosuyodum bu korunma yontemi olabilirmi bilmiyorum ama kizim suan 5.5 yasinda ve ben hic hamile kalmadim bu surede iki aydir calismalara basladik ama maalesef yok Dr gittim hersey normal hsg istedi malum zorlugunu bildigim icin cektirmedim suan bekliyorum bi kac ay daha bekliycem Rabbim kimseyi bunaltmadan gonlunun muradini versin ...

kızlar selamm. naslsınız uzun zamandır yoktum. ben bu ay kırmızılarım gelsin çalışmalara başlıyorum artık. şimdi kayınvalidem burda haftaya gitcek. tam onun gideceği sıra ben hasta olcam sonra da sıkı bi çalışma. inşaallah mayıs ayında ben de size güzel haberler veririrmmmm. nolur dua edin bana da. öpüyorum Allah hepimize nasip etsin inşaallahhhhhhhhhhh

kızlaar nasılsınzz ??? az önce gecikmelide olsa kırmızıları görenlerden biride benimtam 4gün gecıktı aslında yıne ii geldı daha fazla gecıkmesını beklıyordum acıkcası. allahtan fazla gecıkmedı ne dıyım bunada şükür gecıkme uzasaydı ay acaba hamılemıyım deyıp kendı kendımı yıyecektım kesın

hnk cim canımm =) yenı bat 8 mayıs hadı hayırlısı ınsaallah...bakalım mayıs ayı neler göstercek bıze

Ay ben bati soylemeyi unutmusum benim batda 26 nisan bakalim ne olacak bide ben bu ay hic dikkat etmiyorum valla iliski tamamda oyle yastik koy amuda kalk onlari biraktim artik olacaksa olacak cunku ben kizimdada kendimi cok yiprattim Allah nasip eder insallah bu ay sitres yapmamaya calisiyorum gecen ay sitres yaptim midem bulandi adetim gecikti tam 6 tane evde test yaptim adete 5 gun kala kan testi yaptirdim 1.80 cikti Dr supheli adet gecikince yine yap dedi gecikti yine yaptim 0 cikti tamamen sitresten kendi duzenimi bozdum bu ay yoluna biraktim Rabbim en guzelini en hayirlisini nasip etsin insallah herkeste gonlunun muradina nail olsun kizim 7 yil sonra oldu neler yasasim ben Allah var esim hic sorun cikarmadi ama ailesinden yeterince incindim hatta hamile kalsigimda babannesi inanmiyorum ezogelindeki gibi yastik baglamistir karnina bile demisti o yuzden kendimi artik ezdirmeyede yipratmayada niyetim yok allaha sigindim ay basinizi agrittim kusura bakmayin kizlar napim ya derdimi kimseye anlatamiyorum

merhaba aranıza yeni katıldım bende 2, cocuğuma hamileyim 3,5 yaşında bir kızım var 1,5 aylık hamileyim hayırlsı sabırzıkla bekliyoruzzzz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…