günaydın kızllllllllaaaaaaaaaar :)) benim umudum yoktu malum bu ay hamiş olacağıma dair.. nitekim yanılmadım ilaç yarın bitecek ama ben bugün gördüm kırmızılarıyeni bat ilaca göre hesapladığımdan 28 nisan.. ayy aynı ayda 2. kez olcam şaka gibi yaaaaaa artık mayısa inşallaaaaaah
merhaba canım bugün benım bat ama bende tıkyok işin kötüsü hiç belırtım yok anlıcagın adet düzensızlıgının getırısını yasamaktayım bakalım nezman gelecek kırmızılar özlemle beklemekteyımmzaten yavastan bahar temızlıgıne basladım bu yorgunluklada nasıl calısma yaparım bılmıom
ben bugün regl oldumçok heyacnalıyım
günaydın kızlar:))
oglum ben ve minik bebişimiz hepimiz iyiyiz cok şükür hastalıkları atlattık:) önümüzdeki salı ufaklıkla tanısmaya gideceğiz doktorumuza. ya kızlar size söyliyim belirtilere takılmayın benşm gecen aylarda hep belirtim vardı bu ay yoktu ama birtek bu ay hamileyim:))) valla ahala hiçbir belirti yok bende test yaptırmasam bhcg artmasa dicem hamile diilim:))) birde kızlar unutun stres yapmayın bu işin tek yolu bu inanın ev o kdr kalabalıktı ve tek ilişki ile üstelik yumurtlama dnmimmi diil mi ondan bile emin diilken hamileyim. kaç aydır bosa ugrasmısız:)
kızlarrr tekrar kanda bhcg testi yaptırdım ve 1958 olmus:)))) yani çok şükür sanırsam herşey yolunda:)))) şimdi tek salı oglumuzla tanısmak kaldı geriye:)
cok haklısın hayatım ya dogru söze ne hacetbız sabırsızların kanında bişe dolasıo sankı ılla hemen olsun dıyen bizi heyecanlandıran nasıl dur demek lazım bılemıyorum dogrusu:44: ama süreklı baska işlerlerle mesgul olmak sanırım en iyi çözüm de...süreklı temızlık yapamazsın süreklı yemek yapmakta olmuo bisüre sonra bıtırıosun onları kıtap okumak desen cocuklar ızın vermıo okumaya oyy oyyy bılemedım bn bu işi
Hnk gozunaydin allah tamamina erdrsin darisi haziranda benim basima ins :)
Itiraf ediyorum bu ay calusmadim ve yeni bat 5-6 mayis oldu :))
kızlarrr tekrar kanda bhcg testi yaptırdım ve 1958 olmus:)))) yani çok şükür sanırsam herşey yolunda:)))) şimdi tek salı oglumuzla tanısmak kaldı geriye:)
ya öyle cnm çok iyi anlıyorum bende ynı dertten müzdariptim aralıktan beri anca tuttu işte oda oglumun dgünü telasesi hastalık derken onu mecbur komple aklımdan cıkarmıstım..
bızdede bı telaş varbuara kaynıma kız ıstıoruz hazırlıklar v.s derken tutarmı dersınbaskabı ugras olursada artık kısmet... bızde martta basladık calısmalara gercı cok erken daha bakalım mayıs 3 randevum var dr da o güne kadar gebe kalırıyım
buarada agız alıskanlıgı oglum demişsin bakalım oğluşmu gelecek bu seferde =) rabbım hayırlı evlat versın ınsaallah canım =)
merhaba aranıza yeni katıldım bende 2, cocuğuma hamileyim 3,5 yaşında bir kızım var 1,5 aylık hamileyim hayırlsı sabırzıkla bekliyoruzzzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?