• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ikinci bebeğine hamile olanlar ya da ikinci bebeği düşünenler...

• Konu Sahibi Konu Sahibi hnk
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
burcuuuuuuuu varya halimi görsen gülmekten ölürsün seni merak ettiğimden iki arada bir derede girdim :52::52::52::52::52:
sonucu hala yazmamışsın inanılmaz merak ediyorum hadi inşallah hayırlı haberlerle gel :49::49::49::49::49::49::49:

hnk nasılsın cnm seninki belli oldumu ikimziynmiş senin minik onuda merak ediyorum :49:

cnm halen tam bilmiyorum netlesince yazacagım mutlaka:) salı gittik işte 4+2 idi sadece keseler göründü iki taneydi ama bazen hemotom denen birşey olabiliyormus. haftaya salı gel dedi bu salı tekrar gidicem. o zaman netlesecek bakalım:) ama büyük olasılıkla cogul dyor cunkü 5200 dü 4+2 de yani 6 nisanda battan iki gün sonra cogul gebeliklerde bhcg yüksek olur dedi. göreceğiz bakalım:) ama işin aslı benim her iki türlüde kabulum. ikiz olursa süpriz olur tek olursa da kolay olur cunku oglum 2 yasında daha oda bebek sayılır biiyorsunuz Rabbşm hayırlısı ne ise onu versin inşallah:)

cnm halen tam bilmiyorum netlesince yazacagım mutlaka:) salı gittik işte 4+2 idi sadece keseler göründü iki taneydi ama bazen hemotom denen birşey olabiliyormus. haftaya salı gel dedi bu salı tekrar gidicem. o zaman netlesecek bakalım:) ama büyük olasılıkla cogul dyor cunkü 5200 dü 4+2 de yani 6 nisanda battan iki gün sonra cogul gebeliklerde bhcg yüksek olur dedi. göreceğiz bakalım:) ama işin aslı benim her iki türlüde kabulum. ikiz olursa süpriz olur tek olursa da kolay olur cunku oglum 2 yasında daha oda bebek sayılır biiyorsunuz Rabbşm hayırlısı ne ise onu versin inşallah:)

salıya inşallah alırız o zman haberlerini :)
haklısın ikizler zor oluyor bizim ailedede var arkadaşlarımdada var ikizler hep söyledikleri tek bebek gibi keyifli olmuyor diyorlar
sonuçta büyüyorlar inşallah hakkında hayırlısı yakında ailedenden birileri olursa yardım edeceklerdir inşallah hakkında hayırlısı olsun cnm :)

salıya inşallah alırız o zman haberlerini :)
haklısın ikizler zor oluyor bizim ailedede var arkadaşlarımdada var ikizler hep söyledikleri tek bebek gibi keyifli olmuyor diyorlar
sonuçta büyüyorlar inşallah hakkında hayırlısı yakında ailedenden birileri olursa yardım edeceklerdir inşallah hakkında hayırlısı olsun cnm :)

canım işte maalesef yok ben gurbetteyim ailem bursada oglumu yalnız büyüttüm o bile zordu şimdi iki olursa nolur bilmem:))

canım işte maalesef yok ben gurbetteyim ailem bursada oglumu yalnız büyüttüm o bile zordu şimdi iki olursa nolur bilmem:))

hımmm benim gibisin desene :26:
oğlun azcık büyük olsaymış :44: aman be canımmmm sağlıcakla gelsinlerde büyürler elbet evet kolay olmayacak ama rabbim verdiyse vardır mutlaka bir hayır :49:
büyüdüklerinde alırsın mükafatını inşallah üç çocuk olur evin içinde 2 taşla üç kuş :emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

ayyy cnm cok teşekkür ederim allah razı olsun cnm benim

İnşallah hepimizin gönlünde ne istediği varsa rabbim kabul etsin...

Zaman geçmiyor diye evi toparlamaya çalışıyorum bi sürü iş çıkardım kendime :1:[/QUOTE]

sendende razı olsun tatlım =) amiin ınsallah. bende öle evı topluyorum dalmışım işe saate baktım hemen sen geldın aklıma suanda burdayım meraktan catlıcam kızların dedıgı gıbı umarım güzel haberlerle gelırsın heyecanla beklıyoruzzz :33::9:

Son düzenleme:
ayyy cnm cok teşekkür ederim allah razı olsun cnm benim

İnşallah hepimizin gönlünde ne istediği varsa rabbim kabul etsin...

Zaman geçmiyor diye evi toparlamaya çalışıyorum bi sürü iş çıkardım kendime :1:

senden razı olsun tatlım =) amiin ınsallah bende öle evı topluyorum dalmışım işe saate baktım hemen sen geldın aklıma suanda burdayım meraktan catlıcam kızların dedıgı gıbı umarım güzel haberlerle gelırsın heyecanla beklıyoruzzz :33::9:[/QUOTE]

burcu inşallah bu geçikmen sevinçtendir merakta bırakıyorsun bizi :26:
hadiiii :27::27::27::27::27::27:

hımmm benim gibisin desene :26:
oğlun azcık büyük olsaymış :44: aman be canımmmm sağlıcakla gelsinlerde büyürler elbet evet kolay olmayacak ama rabbim verdiyse vardır mutlaka bir hayır :49:
büyüdüklerinde alırsın mükafatını inşallah üç çocuk olur evin içinde 2 taşla üç kuş :emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

evet canım bakalım.. rabbim hayırlısını versin saglıkla sıhhatle kucagıma alıyım insallah.. ogluma da aynen Allah saglık sıhhat uzun ömürler versin. artık nasıl olursa kabulum. mutlaka vardır Rabbimin bir bildiği kolaylgını da verir diye düşünüyorum mutlaka onların acısını göstermesin yeterki bizlere...

Kızlar geldimmmmmmm sağlık ocağı yakın değil de ondan geciktim

ve söylüyorum hamileyiimmmmmmmm :49::49::49:

Beta hcg 204,87 bi iki gün sonra tekrar baktır dediler ama hamilelik var mış

hepinizi beklettim hakkınızı helal edin..

Allahım nerde bekleyen varsa herkese nasip etsin...

Ilk önce de sizlere inş.:1:

nasıl sevındım anlatamam canım valla tebrık ederım allah sağlıcakla kucağına almayı nasıp etsın ınsallah bızlerede dua ett hamişlerın duası kabul olur bılıosunn =) aglıcam sımdı valla okadar sevındımm :43: buarada hakkımda helal olsun nedemk =)

Son düzenleme:
şimdilik çıkıyorum kızlar komşularım evimi bastı :1:,

onlar da çok sevindi kendimi bi toparlayayım gelcem yine

görüşürüz..

nasıl sevındım anlatamam canım valla tebrık ederım allah sağlıcakla kucağına almayı nasıp etsın ınsallah bızlerede dua ett hamişlerın duası kabul olur bılıosunn =) aglıcam sımdı valla okadar sevındımm :43:

inşallah cnm benim..amin..
Etmezmiyim her namazımda her dua da sizler de varsınız bundan sonra da eksik etmem..

Cnm ağlama beni de ağlatırsın şimdi..

Ağlamayalım sevinelim gülelim eğlenelim dimi..:1:

ayyy ne güzel cok sevindim:)))) bir aralık annesi daha:) o zaman kısmetse aynı zamanlarda doguracagız :))) darısı diğer arkadaslarımızın basına insallah:)))) saglıkla al bebebğini kucagına insallah canım:)

ayyyy canım yaa çok sevindimmmmmmm :emir_bebek::nazar::nazar: maşallaaaah :))) Allah sağ salim kucağına da almayı nasip etsin canım:16::16:

burcu gözün aydın cnm hayırlı olsun allah tamamına erdirsin.bir aralık annesi daha oldu bakalım :16::16::16:

çok güzel bir haber maşalah darısı bizlere ve tüm bekleyenlere.kızlar çok kötü şekilde baş dönmesi vardı dok gittim boyun düzleşmesi var dedi son günlerde çok kötüydüm yolda yürürken yere düşecekmiş gibi oluyorum dok ilaç verdi dua edinde geçsin

Uzun zamandır giremedim İnternet'e artık sizinle de paylaşıyım istedim.hamileyim ikinci bebeğime 11 haftalık,beklemiyordum bir anda hayatıma girdi biraz alt üst oldum ama İyiyim şimdi:)) azıcık desteğinize ihtiyacım var.hamileliğimde biraz zor geçiyor umarım bir hafta sonra mide ağrılarım geçer daha da iyi olurum..allahım tüm isteyen çiftlere bu mucizeyi nasip etsin,doğum yapacakları da bir nefeste kurtarsın.....

Back