Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hnk nasılsın cnm seninki belli oldumu ikimziynmiş senin minik onuda merak ediyorum![]()
cnm halen tam bilmiyorum netlesince yazacagım mutlaka:) salı gittik işte 4+2 idi sadece keseler göründü iki taneydi ama bazen hemotom denen birşey olabiliyormus. haftaya salı gel dedi bu salı tekrar gidicem. o zaman netlesecek bakalım:) ama büyük olasılıkla cogul dyor cunkü 5200 dü 4+2 de yani 6 nisanda battan iki gün sonra cogul gebeliklerde bhcg yüksek olur dedi. göreceğiz bakalım:) ama işin aslı benim her iki türlüde kabulum. ikiz olursa süpriz olur tek olursa da kolay olur cunku oglum 2 yasında daha oda bebek sayılır biiyorsunuz Rabbşm hayırlısı ne ise onu versin inşallah:)
salıya inşallah alırız o zman haberlerini :)
haklısın ikizler zor oluyor bizim ailedede var arkadaşlarımdada var ikizler hep söyledikleri tek bebek gibi keyifli olmuyor diyorlar
sonuçta büyüyorlar inşallah hakkında hayırlısı yakında ailedenden birileri olursa yardım edeceklerdir inşallah hakkında hayırlısı olsun cnm :)
canım işte maalesef yok ben gurbetteyim ailem bursada oglumu yalnız büyüttüm o bile zordu şimdi iki olursa nolur bilmem:))
ayyy cnm cok teşekkür ederim allah razı olsun cnm benim
İnşallah hepimizin gönlünde ne istediği varsa rabbim kabul etsin...
Zaman geçmiyor diye evi toparlamaya çalışıyorum bi sürü iş çıkardım kendime![]()
hımmm benim gibisin desene :26:
oğlun azcık büyük olsaymış :44: aman be canımmmm sağlıcakla gelsinlerde büyürler elbet evet kolay olmayacak ama rabbim verdiyse vardır mutlaka bir hayır
büyüdüklerinde alırsın mükafatını inşallah üç çocuk olur evin içinde 2 taşla üç kuş![]()
nasıl sevındım anlatamam canım valla tebrık ederım allah sağlıcakla kucağına almayı nasıp etsın ınsallah bızlerede dua ett hamişlerın duası kabul olur bılıosunn =) aglıcam sımdı valla okadar sevındımmKızlar geldimmmmmmm sağlık ocağı yakın değil de ondan geciktim
ve söylüyorum hamileyiimmmmmmmm
Beta hcg 204,87 bi iki gün sonra tekrar baktır dediler ama hamilelik var mış
hepinizi beklettim hakkınızı helal edin..
Allahım nerde bekleyen varsa herkese nasip etsin...
Ilk önce de sizlere inş.![]()
nasıl sevındım anlatamam canım valla tebrık ederım allah sağlıcakla kucağına almayı nasıp etsın ınsallah bızlerede dua ett hamişlerın duası kabul olur bılıosunn =) aglıcam sımdı valla okadar sevındımm![]()
Kızlar geldimmmmmmm sağlık ocağı yakın değil de ondan geciktim