merhabalar..
benim 18 aylık bir oğlum var ve şimdi ikinci bebeğe karar verdik eşimle. Sizin cocuklarınız kaç yasında? eşimde bende cok istiyoruz ama uzmanlarda 4 yas öneriyor diye kafam karısıyor bir taraftanda.
merhabalar..
benim 18 aylık bir oğlum var ve şimdi ikinci bebeğe karar verdik eşimle. Sizin cocuklarınız kaç yasında? eşimde bende cok istiyoruz ama uzmanlarda 4 yas öneriyor diye kafam karısıyor bir taraftanda.
benimde 8 yaşında kızım var şuan 2. ye 2 aylık hamileyim annelik en kutsal duygu biliyosun canım...
Benim de 3 yaşında bir oğlum var ve 2. bebeğe 1,5 aylık hamileyim canım, ben de senin gibi düşünenlerdenim ikisi arkadaş gibi büyüsün istiyorum. Siz karar verdikten sonra bence uzmanlar ne demiş önemli değil. Çevremden duyduklarım da hep ara verme ikinci de olsun daha iyi olur dedimerhabalar..
benimde 8 yaşında kızım var şuan 2. ye 2 aylık hamileyim annelik en kutsal duygu biliyosun canım...
valla uzmanlara hiiiç bakma sen, bir çok konuda olduğu gibi bu konudada fazla araştırma yapılmamış
pek çok kişinin de dediği gibi ikinciyi hemen yap ikisi birden büyüsün,
ben tek çocuğunu büyütüpte okula gönderdikten sonra ikinciyi düşünenleri hiç onaylamıyorum ,hatta kızıyorum
istisnalar kaideyi bozmaz tabiii,(olmaz vs)
arkadaşımın özel kreşi var ,tek olarak büyüyen çocukların kıskanç, bencil ,uyum sağlamakta zorlanan vs
iki kardeş ,yada yakınında başka çocuklarla birlikte büyüyenlerin çocukların ise,uyumlu paylaşımcı arkadaşcanlısı vs olumlu özelliklere sahip çocuklar olduğunu söylüyor, ve bence de çook mantıklı,
ben ilk çocuğum tuvaletini öğrensin öyle ikinci olsun dedim ,şimdi pişmanım
keşke sütten kestikten sonra düşünseydim ,aralarında 3 yaş var 2 yaş yeterliymiş
şimdi 3. yü ve 4. yü düşünüyorumyani 3. sütten kesilsin öyle inşallah
geç anne olanların çok zorlandığını duymuştum ,bu konudada istisnalar vardır elbet
bu benim kendi kanaatim kimse üzerine alınmasın tabiii
kaç gündür böyle bir konu başlığı arıyorum. işyerinde olduğum için pek dikkatli bakamadım ama şimdi görünce ne yalan söyleyeyim çok sevindim. 32 yaşındayım.4,5 yaşında bir oğlum var çalışıyorum ve artık 2. çocuk için vaktin geldiğini düşünüyorum. inşallah burada bol bol yazışarak beraber vakit geçiririz.
Benim de 3 yaşında bir oğlum var ve 2. bebeğe 1,5 aylık hamileyim canım, ben de senin gibi düşünenlerdenim ikisi arkadaş gibi büyüsün istiyorum. Siz karar verdikten sonra bence uzmanlar ne demiş önemli değil. Çevremden duyduklarım da hep ara verme ikinci de olsun daha iyi olur dedi
benim de 2 yaşına 3 gün önce giren bi oğlum var ikinci bebeğe 2.5 aylık hamileyim aralarında 2.5 yaş olacak bence çok iyi olacak inşallah ara verince zor oluyomuş.ben daha erken bile yapardım ama oğlumu emzirdiğim için bekledim.
cok sevindim.. sizin içinde hayırlısı olur insallah.. evet burdan yazısarak devam edebiliriz.bakalım ne zaman gelecek miniklerimiz:)
cok sevindim.. sizin içinde hayırlısı olur insallah.. evet burdan yazısarak devam edebiliriz.bakalım ne zaman gelecek miniklerimiz:)
ayy annadım cnm hakkında hayırlısı olsun inşallah.. belli olmaz umutsuz aylarda insan daha güzel sonuç alabiliyor bazen. psikolojik olarak belkide.. ne zaman bıraktın korunmayı canım bide nasıl korunuyordun
İnşallah canım sağol. haklısın, bu ay pek umudum yok açıkçası kendini çok sıkmak istemiyorum. ama bellide olmaz dediğin gibi belkide vardır bir şeyler. psikolojik olayları ilk evladım için çok yaşamıştım,üst üste yaptığım düşükler bu konuda yani psikolojik olarak artık nasıl davranmam gerektiğini anlamamı sağladı. ama uygulayabilir miyim? pek sanmıyorum açıkçası.:44:
korunma olayını eşim üstlenmişti. ben pek ilaç ya da vs kullanma taraftarı olmadım. eylül ayında da yani adet bitiminden 14-16 gün sonra yani yumurtlama döneminde çalışmaya başladık. ama pek düzenli bir çalışma olmadı açıkçası.yalnız bugün gerçekten çok fazla bel ağrısı yaşıyorum, ya bel fıtığı başladı yada başka bir şey var. ilk defa adet dönemimde böyle bel ağrısı çekiyorum. hamile değilimdir diye düşünüyorum, yani ne bileyim 1 sefer yapılan çalışma ne kadar tutar ondan da emin değilim açıkçası.
valla uzmanlara hiiiç bakma sen, bir çok konuda olduğu gibi bu konudada fazla araştırma yapılmamış
pek çok kişinin de dediği gibi ikinciyi hemen yap ikisi birden büyüsün,
ben tek çocuğunu büyütüpte okula gönderdikten sonra ikinciyi düşünenleri hiç onaylamıyorum ,hatta kızıyorum
istisnalar kaideyi bozmaz tabiii,(olmaz vs)
arkadaşımın özel kreşi var ,tek olarak büyüyen çocukların kıskanç, bencil ,uyum sağlamakta zorlanan vs
iki kardeş ,yada yakınında başka çocuklarla birlikte büyüyenlerin çocukların ise,uyumlu paylaşımcı arkadaşcanlısı vs olumlu özelliklere sahip çocuklar olduğunu söylüyor, ve bence de çook mantıklı,
ben ilk çocuğum tuvaletini öğrensin öyle ikinci olsun dedim ,şimdi pişmanım
keşke sütten kestikten sonra düşünseydim ,aralarında 3 yaş var 2 yaş yeterliymiş
şimdi 3. yü ve 4. yü düşünüyorumyani 3. sütten kesilsin öyle inşallah
geç anne olanların çok zorlandığını duymuştum ,bu konudada istisnalar vardır elbet
bu benim kendi kanaatim kimse üzerine alınmasın tabiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?