- 17 Nisan 2015
- 695
- 755
- 34
-
- Konu Sahibi Eeeeesmermelekkkkk
Bir laf vardır; yüz verdin ayıya geldi s.... halıya
Evet ne kadar dogru dedinizSabah sabah midem kalktı. Kendi evinde de mi banyoya yapıyormuş? Kendi evinde istersen salonun ortasına yap, başkasının evinde duşa yapmak ne demek? Bunu teklif etmesi bile ilgincken siz bir de kabul etmişsiniz. İğrenç ya. Madem derdi temizlik bunun yolu duşa kabine işemek mi? Ayrıca anlamıyorum yani orada ayağına sıçrar, bacağına sıçrar, idrarli eli ile bi yerlere dokunur... Bu daha pis. Klozete işesin sonra duş alsın mesela.
Cuk oturdu hakikatenCuk oturmus konuya.
Kız acık acık söyle valla çokta gider evineEve gelen bir misafirim var, klozet kullanamadigi icin saglik sorunu yok . Sadece kendi temizleyemedigini düşünüyor. idrarini ebeveyn banyoma yapmak istiyor. İki kere izin verdim. Hayir diyemiyorum. Ne yapabilirim?
Bunlari uygun bir sekilde dile getirmeye calisacagim böyle kesin ve sert olmaliyim sanirimBana böyle bir teklifte bulunulsa:
"Abdest alınan yere iş*nmez çarpılırsın "derdim.
Çok ısrarcı olursa eşimin ebeveyn banyomuzu kimsenin kullanmasını istemediğini kusura bakmaması gerektiğini söylerdim.
Küçük ilcedeyiz onlarda köyden yeni taskndi esimin is arkadasinjn esi beni de kendine yakin hissediyorMisafrin yakınlık derecesi nedir acaba ?
Bide madem böyle bi durumun var misafirliğe gitme yani.
Ben olsam izin vermezdim neolursa olsun beni ilgilendirmez yapamaması.
Hay Allahım. Psikolojik sorunları var bence. keşke tedavi olsa; Allah size sabır versin.Camasir suyuyla temizleyeyim her yeri istersen oyle gir diyorum istemiyor
Mecbur gidince camasir suyuyla yikiyorumİzin verilir mi ya? Kırılırsa kırılsın. Hayır demeniz yere evet demişsiniz, daha çok Bi yerlerinize çişinizi yaparlar. Bir kere banyonun yerine işerken sagına soluna her yerine sıçrar o, duvar felan kalmaz ya iğrenç. Onuda geçtim çamaşırı felan berbat olur. Auy valla miğdeme bulandı
Zaten var ilaclar kullaniyorHay Allahım. Psikolojik sorunları var bence. keşke tedavi olsa; Allah size sabır versin.
Niye bana takildiniz Allah Askiniza derdimi anlatmak icin girdim zaten nas anlatabilirim daha fazla acabaa siz anlatindalga mi geciyosunuz bence oyle ne samimisi.yeni uyesiniz ben konudan ziyade sizin cumlelerinize takildim
Küçük ilcedeyiz onlarda köyden yeni taskndi esimin is arkadasinjn esi beni de kendine yakin hissediyor
Evet psikolojik sorunlari var o yuzden bisey diyemiyorum bi r de ben kirmayayim diyeHerkesin evinde böyle mi yapıyor bu kişi? Herkes buna izin vermez ki. Ben de bazen klozette temizlenmeyi rahat yapamam , aslında yapılır, ama ben de evdeysem bazen tuvaletten sonra bazen belden aşağı soyunup duşta temizlenirim. Ancak bunu asla başkasının evinde yapmam. Eve gidene kadar beklerim. Hem banyoya tuvalet yapmak ne? kuvetin içine mi yapmak istiyor doğru mu anlıyorum? Bu iyice abes bir durum. Açıkça konuşun. Olmadı eşim çok titiz çok sinirleniyor vb bir şey diyin eşinize atın suçu. Yapmasın böyle bir şey. Başka takıntıları da vardır bunun psikolojik tedavi görsün.
Böyle işteYani böyle bi saçmalık görmedim. Yakınlık derecesinide sormamın sebebi hani nasıl böyle bi istekte bulunabiliyo onu merak ettim anne baba veyahut kardeşmi diye ama onlar bile yapmaz böyle bişey.
Banyonu kullanabilir miyim, senin tuvaletinde temizlenemiyorum, sanki cocuklarim da oraya girdiginde pis kaliyorlarBunu nasıl isteyebilir