İdrarini banyoma yapmak isteyen misafir

İyi de böyle takıntısı olan insanlar kimsenin evine gitmez yapamıyacağı için bi saçmalık var burda.

Ben izin veremezdim hastalığı olmadığı sürece. O durumda bile bezi var kabı var.
Açıkça olmaz diye söyleyeme çekinicek bişey yok o çekinmeli bunu istediği için.

Hasbinallah...

İyi de böyle takıntısı olan insanlar kimsenin evine gitmez yapamıyacağı için bi saçmalık var burda.

Ben izin veremezdim hastalığı olmadığı sürece. O durumda bile bezi var kabı var.
Açıkça olmaz diye söyleyeme çekinicek bişey yok o çekinmeli bunu istediği için.

Hasbinallah...
Hakli olabilirsiniz ama yüze de söylenmiyor

Banyonu kullanabilir miyim, senin tuvaletinde temizlenemiyorum, sanki cocuklarim da oraya girdiginde pis kaliyorlar
Çok ayıp çocuklara bile sakın duşta yapmayın derim .Kendisi yapıyormuymuş evinde .
Gelmesin evime bu ne saçma ayıp yaaa.Markette orda burda ne yapıyorsa onu yapsın .
Markette tuvalete mecbur kalırsam evde duş alıyorum 🤦‍♀️
Hayır diyebilin artık birilerine .

Klozette nasıl temizlenemiyor anlayamadım? Hani ‘klozetin temizliğinden emin olamıyorum, rahat edemiyorum alçak tuvalet istiyorum’ dese tamam. Çok yakın mısınız? Yani sürekli gelen biri mi? ‘Müsait değil orası tıkandı’ deyin.

Ona tepki degil kendime care ariyorum
Valla siz de saçmasınız nasıl izin verdiniz en başta banyoya idrar yapılır mı iğrenç yani sonra nasıl içiniz alıyor giriyorsunuz orda duş alıyorsunuz? Peki dışkı işini nasıl yapıyor? İdrarın bile temizlenmediğini düşünüyorsa dışkı yaptığında çamaşır suyuna yatmak isteyecektir.

X