- 24 Ekim 2019
- 7.327
- 42.521
- Konu Sahibi Eeeeesmermelekkkkk
Klozete güvenemiyor, titizmiş haspam, duşakabine koyvermek daha mı titizce?!
Ay çok iğrenç yahu!
Ay çok iğrenç yahu!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Zaten bır daha gelmesin.bu tarz takıntıları olanlar bir zahmet evlerinde otursunlar.Alinir kirilir diye korkuyorumbir daha gelmek istemez diye ama cok sikintiliyim bu konuda da
dalga mi geciyosunuz bence oyle ne samimisi.yeni uyesiniz ben konudan ziyade sizin cumlelerinize takildimAma misafir. Beni de samimi goruyor kendine
Ne diyebilirim hayir diyemiyorum misafir gelmis klozette temizlenemiyorum diyor gel sana camasir suyu dokeyim nasil oluyor gostereyim diyorum yok eliyle temizlenecek guzelcene onu istiyor illaki
Teşekkürler iyi bir fikir Klozetin oldugu yerde dusakabinde var böyle yapabilir aslinda ononericem ona derim ki klozeti kullanmayi dene yapamazsan dusakabinde yikan usenmezsen
dalga mi geciyosunuz bence oyle ne samimisi.yeni uyesiniz ben konudan ziyade sizin cumlelerinize takildim
Çamaşır suyu ne alaka onu anlamadım?Ne diyebilirim hayir diyemiyorum misafir gelmis klozette temizlenemiyorum diyor gel sana camasir suyu dokeyim nasil oluyor gostereyim diyorum yok eliyle temizlenecek guzelcene onu istiyor illaki
Camasir suyu nereye dökülecek ?Ne diyebilirim hayir diyemiyorum misafir gelmis klozette temizlenemiyorum diyor gel sana camasir suyu dokeyim nasil oluyor gostereyim diyorum yok eliyle temizlenecek guzelcene onu istiyor illaki
Gayet gercek bi durum anlattimCamasir suyu nereye dökülecek ?
Bu yorumdan sonra konu ciddiyetini kaybetti bende
Bu kadar da olmaz gibi geliyor
Camasir suyuyla temizleyeyim her yeri istersen oyle gir diyorum istemiyorÇamaşır suyu ne alaka onu anlamadım?
Öyle olmazBunu teklif etmesi bile çok kötü. Evinize gelmesin mümkünse.