İdrarini banyoma yapmak isteyen misafir

Gelmesin..duşakabine yapılır mı bi cok kisi sölemiş bende soleyim gusül alıñan yere idrar yapılmaz .ayrıca niye ebeveyn banyosu diğer banyonuzda duş yokmu hani orası olur demiyorum ama madem izin veriyon yatak odana sokacagına oraya sok..allahım neler duyacaz daha bilmiyom ki

Direk Hayır deyin allah aşkına bu normal bir istek mi siz orda duş alıyorsunuz duş ötesi var mı hastalık kaparsiniz . Hayır demek hayatta en büyük erdemlerden ve böyle durumlarda kesinlikle tek cevap hayırdır. Kocanizi falan bahane etmeyin olmaz orası rahatsız oluyoruz duş alırken bu tuvaleti kullan kendi evinde temizlenirsin artık deyin . Ayy ben daha neler duycam bu sitede ya

Ne diyebilirim hayir diyemiyorum misafir gelmis klozette temizlenemiyorum diyor gel sana camasir suyu dokeyim nasil oluyor gostereyim diyorum yok eliyle temizlenecek guzelcene onu istiyor illaki
Teşekkürler iyi bir fikir ☺️Klozetin oldugu yerde dusakabinde var böyle yapabilir aslinda ononericem ona derim ki klozeti kullanmayi dene yapamazsan dusakabinde yikan usenmezsen 😟

dalga mi geciyosunuz bence oyle ne samimisi.yeni uyesiniz ben konudan ziyade sizin cumlelerinize takildim

Ben de hiç inanmadım

Herkesin evinde böyle mi yapıyor bu kişi? Herkes buna izin vermez ki. Ben de bazen klozette temizlenmeyi rahat yapamam , aslında yapılır, ama ben de evdeysem bazen tuvaletten sonra bazen belden aşağı soyunup duşta temizlenirim. Ancak bunu asla başkasının evinde yapmam. Eve gidene kadar beklerim. Hem banyoya tuvalet yapmak ne? kuvetin içine mi yapmak istiyor doğru mu anlıyorum? Bu iyice abes bir durum. Açıkça konuşun. Olmadı eşim çok titiz çok sinirleniyor vb bir şey diyin eşinize atın suçu. Yapmasın böyle bir şey. Başka takıntıları da vardır bunun psikolojik tedavi görsün.

Ne diyebilirim hayir diyemiyorum misafir gelmis klozette temizlenemiyorum diyor gel sana camasir suyu dokeyim nasil oluyor gostereyim diyorum yok eliyle temizlenecek guzelcene onu istiyor illaki
Çamaşır suyu ne alaka onu anlamadım?

İzin vermem. O ne öyle ya öyle bir saçmalık mi olur? Birde yatak odasında ki banyoya. Orası benim özelim girmesine izin vermem birde pis bırakıyor... yaşlı falan olsa tamam derim ama öyle bişey de yok. Başka birisi de mi söylemiyor ayıp diye

Camasir suyu nereye dökülecek ?
Bu yorumdan sonra konu ciddiyetini kaybetti bende
Bu kadar da olmaz gibi geliyor 😑

İzin verilir mi ya? Kırılırsa kırılsın. Hayır demeniz yere evet demişsiniz, daha çok Bi yerlerinize çişinizi yaparlar. Bir kere banyonun yerine işerken sagına soluna her yerine sıçrar o, duvar felan kalmaz ya iğrenç. Onuda geçtim çamaşırı felan berbat olur. Auy valla miğdeme bulandı

X