İdrarini banyoma yapmak isteyen misafir

Yanlis mi anliyorum banyo yapilan yere yapiyor yani oylemi?yani oradaki baska bir tuvalete degil?
Bir de akrabalik dereceniz nedir?
şöyle ki benim eşimin iş rkdaşının eşi bıe geliyolar benı des sevıyor sen cok ıyısın fılan dıyor arkadasım dıyemem ortak hıcbır noktamız yok ama kendınce ıyı bır ınsan fazlasıyla takıntılı ve baen bu benı cok yoruyor evıme gelen ınsana tepki veremıyorum veremem

Yatılı ya da değil bu tarz takıntısı olan kimselerin tedbirini kendisi düşünmesi gerekir. Bence saygisizlik. Karton lazimlik alip tek kullanimlik kullanip atabilir evet ama kendisinin bunları düşünüp ona gore hareket etmesi lazim. Artik alaturka tuvalet azaldi 2 tane olsa bile cogu evde ikisi de klozet olabiliyor. Aklı ermiyor mu?

Kimdir bu abla? Nasil absürd bir istek? Kalsin koyde işesin dağlara, ovalara elinde bidonla.

Koy diyoruz da kimse musade etmez bu istege ne koylu ne şehirli.
Mesele temizlik usül erkan yahu.

Valla boyle bir tiple gorusmem ben olsam.
Yuz verdik ayiya geldi sicti haliya derler bizim oralarda.
köyde tuvaleter dıasarda alaturka daha rahat tabi ama böylede olmamalı

şöyle ki benim eşimin iş rkdaşının eşi bıe geliyolar benı des sevıyor sen cok ıyısın fılan dıyor arkadasım dıyemem ortak hıcbır noktamız yok ama kendınce ıyı bır ınsan fazlasıyla takıntılı ve baen bu benı cok yoruyor evıme gelen ınsana tepki veremıyorum veremem

O zaman mecbur çekeceksiniz. Ele bile tepki veremiyorsaniz ne yapabiliriz ki? Bende kv felan sandim

Yatılı ya da değil bu tarz takıntısı olan kimselerin tedbirini kendisi düşünmesi gerekir. Bence saygisizlik. Karton lazimlik alip tek kullanimlik kullanip atabilir evet ama kendisinin bunları düşünüp ona gore hareket etmesi lazim. Artik alaturka tuvalet azaldi 2 tane olsa bile cogu evde ikisi de klozet olabiliyor. Aklı ermiyor mu?
[/Q

sürekli dıyorum klozet daha temız namaz ıcın ıyı uzerıne sıcramıyor musugu var bır yerıne elını surmek zorunda kalmıyosun yok yok dıyor yenı evınde evs ahıbı banyoya klozet yaptırayım demıs yok yok ıstemem demıs dedım hasta gelır bısey olur ınsan hasta olur ne olcak yo yo k co pis dıyor ınsan da bısey dıyemıyor kendın bılırsın dıyorsun ama bır daha boyle derse ben de dıycem bız pis mıyız yanı canım oyle degıl mı b den namaz kılıyoruz kaldı kı hala alaturkdan daha temız olduguna ınanaıyorum klozetın ama onu ınandıramıyorum

Bak bu üyenin ismi de melek ve konu yine çiş🤔

Hanımefendi evinize gelen misafir banyo yaptığınız temizlendiginiz yere çişini yapıyor.
Sarı renkte baya pis kokan çişini atığını sizin banyonuza bırakıyor.
Ve siz durumun vehametini anlamıyor anlamak istemiyorsunuz.
Size olumsuz yorum yazan insanları tersleyip atar yapıyorsunuz ama banyonuza işemeye calisan ruh hastasi kadina ne münasebet diyemiyorsunuz !

Sorunlu olan takıntılı olan o.Dolayisiyla bu durumu çözmesi gereken de o.
Evden çıkmadan tuvaletini yapacak size gelince de bi bardak çay içip cisi gelirse de çişini tutacak evine bırakacak tuvalet işini.
Elalemin banyosuna işemeyecek.
Veya hasta bezi takacak bezine yapacak çişini.
Veya sizi çok seviyor hasretinize dayanamiyorsa o size gelmeyecek kendi evine davet edecek.

Bakin bu 3 çözüm yolu da sizinle ilgili değil o kadınla ilgili.
Olması gereken bu çünkü.

X