• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İçki şişesinde yansımada kız var mı

Yıllar yıllar önce boyle bir konu vardı bilmem hatırlayan var mıdır :) günlerce kız var mı ojesi şöylemi böylemi diye yazıldı çizildi sonunda konu sahibi çok salaksinız sadece sizle dalga geçmiştim dedi gitti :70: ulan neler görmüşüm bu sitede bide terlik vardı puhahahahaha
Onları hatırlamıyorum ama zorunlunun fotodaki parmağı sevgilisinin organına benzetip bana bunu attı ne demek istiyor parmak mi bu ne diye konusu vardı

Millet fotoyu analiz ede ede bi kaldı 😄😄😄
Foto ters çevrildi sağa sola her çeşite girdi hahaha neler dendi neler:KK70::KK70:

Erkek arkadaşım erkek ardaşıyla içmeye gidecekdi bana bu fotğrafı attı okun ucunda ben askılı kıyafet giymiş arkası dönük saçı ensede bağlanıp ikiye ayrılmış bi kız görüyorum yanılıyor muyum yardım eder misiniz

Ekvatorda yaşamıyosanız dağda bayırda bu havada , ısınmak için yakılan ateşin vurduğu ortamda askılı elbiseyle oturan kadın akla mantığa nasıl sığdı?
Ben de kusan ördek görüyom o yansımada hadi bakalım skskdjdksk
Allah aşkına bu derece şeylerden şüpheleniyosan ayrılmaya ne dersin? Erkeksiz durabilirsin ya hani çocuğun da varmış bir de
Ay bir de sürekli şüpheli ilişkiden hamilelik diye konu açıp duruyosun derdin ne senin tam olarak? Sorumsuzluğun dibinde misin adamdan zorla hamile kalmaya mı çalışıyosun ben seni hiç normal bulmadım

adamı merak ettim yaaa kel göbekli değilse ben bisey bilmiyorum.
Bazen bazı şeyleri yazmak istemiyorum ama yeri geliyor napim misal ben yolumda dümdüz yuruyorum takmışım gozlüğü kimseyi gördüğüm yok ama bir kaç sefer beni görüp kocasının koluna koşan kadınları gördüm kocasını görsen valla bak dediğin gibi ulan bi güluyorum ki :70:

Yıllar önce böyle bir konu vardı.
Arabanın önünde oturan kız mı değil mi onu anlamaya çalışıyordu herkes :D konunun sonu saçma sapan bir yere bağlanmıştı sanırım hatırlayan var mı

Erkek arkadaşım erkek ardaşıyla içmeye gidecekdi bana bu fotğrafı attı okun ucunda ben askılı kıyafet giymiş arkası dönük saçı ensede bağlanıp ikiye ayrılmış bi kız görüyorum yanılıyor muyum yardım eder misiniz
Ya giydiği kıyafete kadar nasıl gördünüz 😂 ben sadece şişe görüyorum 😂

Bazen bazı şeyleri yazmak istemiyorum ama yeri geliyor napim misal ben yolumda dümdüz yuruyorum takmışım gozlüğü kimseyi gördüğüm yok ama bir kaç sefer beni görüp kocasının koluna koşan kadınları gördüm kocasını görsen valla bak dediğin gibi ulan bi güluyorum ki :70:
Ya seni görünce kocasının koluna girmeyen kadından şüphe ederiz be 😂😂

Narin davasına da elini atar mısın? Sende o ışık var , şu görüntüden kızı bulanın bu olayı çok rahat cozeceginden eminim.

işte ben de bunu demek istiyorum. 🤣🤣🤣🤣🤣

Back