- 3 Kasım 2024
- 223
- 355
- 18
- Konu Sahibi yasemin suna
Abla bu nasıl kafada kurma örneği şaştım kaldım valla, bi erkek için bu kadar paranoya yapmaya değer mi bilemedim.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Zegsili bir kadın olduğunuz için millet kör topal kocası bakmasın diye uğraşıyor işte ya ciddi konuşursam da cidden o kadar komik oluyorlar ki keşke uzaktan nasıl göründüklerini bilselerYav benle hiç alakası yok biliyor musun kimi gorseler bu benim kocam al bak diye yapişiyor koluca çok çiğ
Harry Potter' ın Ruh emicisine benziyor
Eeee yuh gecenin vakti ne yansıması. Betimlemeye hayran kaldım yeminleErkek arkadaşım erkek ardaşıyla içmeye gidecekdi bana bu fotğrafı attı okun ucunda ben askılı kıyafet giymiş arkası dönük saçı ensede bağlanıp ikiye ayrılmış bi kız görüyorum yanılıyor muyum yardım eder misiniz
Siz evli değil misiniz? Burda erkek arkadaşım demişsinizErkek arkadaşım erkek ardaşıyla içmeye gidecekdi bana bu fotğrafı attı okun ucunda ben askılı kıyafet giymiş arkası dönük saçı ensede bağlanıp ikiye ayrılmış bi kız görüyorum yanılıyor muyum yardım eder misiniz
Kuzey Kore füzesi geldi konu sahibineHamilelik şüphesi yaşadığınız ilişkinize adamın sizinle aynı ciddiyetle yaklaşmadığını düşünüyorsanız, şişelerden mekandaki insanları görmeye çalışacağınıza adamdan ayrılın.
26 yaşında 2 çocuğunuz varken, güvenmediğiniz bir adamla da görüşmeyin.
Bazen bazı şeyleri yazmak istemiyorum ama yeri geliyor napim misal ben yolumda dümdüz yuruyorum takmışım gozlüğü kimseyi gördüğüm yok ama bir kaç sefer beni görüp kocasının koluna koşan kadınları gördüm kocasını görsen valla bak dediğin gibi ulan bi güluyorum ki
Bir olay anlatayım yıllar önce sabit ev telefonları varken ve cep telefonları motorola falan yeni çıkmışken annem babamı evden arıyor telefonu bir kadın açıyor üstelik kadın uykulu, annem şok oluyor hemen babamın adını söyleyerek nerede onu ver telefona diye kızıyor kadına oda tanımıyorum siz ne diyorsunuz diye karşılık veriyor ve kapatıyor, annem tekrar arıyor yine ama sabit telefonlarda son numarayi direk arayan tuş çevirmene gerek kalmayan bir tuş vardı ya ona basıyor uğraşmamak için o kadın açıyor laf sayıyor babama , kadın kapatıyor derken annem bu sefer babamın numarası tekrar tuşuna basmadan yazıyor babam çıkıyor, hemen yarım saat içinde evde ol diye bağırdı kapattı, babamın gelmesi 10 dk babamın evde av tüfeği vardı annem onu boğazına dayamış parmağı bile yetişmiyor ateşleme mandalına tabi babam o an ki panikle farketmiyor adam bir panikle odaya geldi kaldı kapıda, annem ağlıyor falan babam yok öyle birşey diye yalvarıyor ikna etmeye çalışıyor o sırada bir boşlukta elinden alıyor, sonra anlaşılıyor ki annem başta numarayı yanlış çevirmiş tekrar tusunanada basınca aynı kadın çıkıyor, son aramada numarayı yeniden tuslayinca doğru oluyor babam çıkıyor, adamın da kadınında günahını almış oldu
Puu yazıklar olsun. Üç tane gören de var.Keşke Bi tane olsa ben üç Kız göruyorum
Grup mu yaptı acaba
Annemin şimdi ki aklı olsaydı hiç umursamazdi kendine yapar der kapıyı gösterirdi sadece ama işte bu olay olalı 20 seneden fazla olmuş, onunda işte cahilliği, gülerek hatirladığımız bir anı olarak kaldıAnnenizde kendimi gördüm. Ama yok ya insanın kendini egitmesi lazım çok korkunç şeyler de olabilir ya. Ders niteliğinde.
Annemin şimdi ki aklı olsaydı hiç umursamazdi kendine yapar der kapıyı gösterirdi sadece ama işte bu olay olalı 20 seneden fazla olmuş, onunda işte cahilliği, gülerek hatirladığımız bir anı olarak kaldı
Yapma annem yapma ama sen otururken benim dediğim adamın arkasından falan yüruyor mesela bi bakıyor etrafta tehlikeli kadınlar hop koşup yapışıyor kapıcam çünkü göbekli kocasınıOf bibi ya bi ara otururken eşimin koluna giresim geliyordu bir anda sonra etrafa bakiyordum biri kiskandi der mi diye KK zararlari.
Buda kim miş?Ya dalga geçmeyi bırakın da kimse şu sütun bacaklı hatunu görmedi mi? Memeler de füze. Eki Görüntüle 3535226