- 27 Ekim 2023
- 1.349
- 1.040
- 53
- Konu Sahibi yasemin suna
Ne masası kızlar, adam dağa çıkmış içmeye bu havada da askiliyla oturan bı kız varsa bu dağ başında yorum yok, montla olsa olabilirdi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kızın saçı alnından değil de kafasının ortasından başlıyorsa, burnu da yoksa evet, bir kız var. Ama yok yok, görünen şey bir kız değil bence, erkek arkadaşınız Voldemort ile içmeye gitmiş. Erkek arkadaşınız bir ölüm yiyen olabilir, bence bundan şüphelenin.Erkek arkadaşım erkek ardaşıyla içmeye gidecekdi bana bu fotğrafı attı okun ucunda ben askılı kıyafet giymiş arkası dönük saçı ensede bağlanıp ikiye ayrılmış bi kız görüyorum yanılıyor muyum yardım eder misiniz
Onu nasıl gördün hey maşalllah. Söyle bana Legolas elf gözlerin neler görüyor başka??Erkek arkadaşım erkek ardaşıyla içmeye gidecekdi bana bu fotğrafı attı okun ucunda ben askılı kıyafet giymiş arkası dönük saçı ensede bağlanıp ikiye ayrılmış bi kız görüyorum yanılıyor muyum yardım eder misiniz
Belki askılı kadınlar adamı dağa kaldırdı olamaz mıHamile olduğunuzu düşündüğünüz erkek erkek arkadaş mı bu? Püü askılı kadınlarla dağa çıkmış utanmadan.
Belki havadaki aşk kokusu yüzünden kızcağıza sıcaklık bastı çıkardı üstünü, olamaz mı? Bence oluru varNe masası kızlar, adam dağa çıkmış içmeye bu havada da askiliyla oturan bı kız varsa bu dağ başında yorum yok, montla olsa olabilirdi
Saçı ensede bağlanmış diyo oydar topuz olanlar dağa kaldırır.Belki askılı kadınlar adamı dağa kaldırdı olamaz mı
Bizden geçmiş bu işler anlayamadik belki de haklısınBelki havadaki aşk kokusu yüzünden kızcağıza sıcaklık bastı çıkardı üstünü, olamaz mı? Bence oluru var
Kusuruma bakma viski şişesine yansıyan kızlarla ilgili bilgim bu kadarSaçı ensede bağlanmış diyo oydar topuz olanlar dağa kaldırır.
+1Öğğğ şöyle ilişkim olacağına yalnız kalayım bu nedir bu ne avamlıktır şu hareketi biri bana yapsa onu yerin dibine sokar sokar çıkarır öyle ayrılırım özgüven yerlerde