• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İçki şişesinde yansımada kız var mı

Nerden aklınıza geldi şişeye o kadar dikkatli bakmak ? Asla aklıma gelmez benim.10dkdır ekran ışığını açıp zar zor gördüm ama görmüşken kızın karşısında bir erkekte gördüm

Erkek arkadaşım erkek ardaşıyla içmeye gidecekdi bana bu fotğrafı attı okun ucunda ben askılı kıyafet giymiş arkası dönük saçı ensede bağlanıp ikiye ayrılmış bi kız görüyorum yanılıyor muyum yardım eder misiniz
Kızın saçı alnından değil de kafasının ortasından başlıyorsa, burnu da yoksa evet, bir kız var. Ama yok yok, görünen şey bir kız değil bence, erkek arkadaşınız Voldemort ile içmeye gitmiş. Erkek arkadaşınız bir ölüm yiyen olabilir, bence bundan şüphelenin.

Erkek arkadaşım erkek ardaşıyla içmeye gidecekdi bana bu fotğrafı attı okun ucunda ben askılı kıyafet giymiş arkası dönük saçı ensede bağlanıp ikiye ayrılmış bi kız görüyorum yanılıyor muyum yardım eder misiniz
Onu nasıl gördün hey maşalllah. Söyle bana Legolas elf gözlerin neler görüyor başka??
Ben kadın görmedim, böcek gibi bir şey bar sadece 🤭

Hadi konu sahibi pimpirikli falan ulen beni niye görüyorum dağ başında askılı kadın ve karşısındaki erkeği
göz yanılması mı algıda seçicilik mi taş mı ağaç mı bilmiyorum ama gördüm😁 acaba arabada falan mı oturuyor bu yansıyanlar

Ne masası kızlar, adam dağa çıkmış içmeye bu havada da askiliyla oturan bı kız varsa bu dağ başında yorum yok, montla olsa olabilirdi 🤣🤣
Belki havadaki aşk kokusu yüzünden kızcağıza sıcaklık bastı çıkardı üstünü, olamaz mı? Bence oluru var 😃

Back