• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İçki şişesinde yansımada kız var mı

Höhh ama gerçekten pes diyorum. Bu şekilde yaşamak çok yorucu olmuyor mu?
Adama güvenmiyorsanız ayrılın, kendiniz güven ve kıskançlık problemleri yaşıyorsanız da gidin tedavi olun. Bu şekilde yaşanmaz çünkü.
40 yıl düşünsem o şişenin yansımasına bakıp acaba ne var ne yok diye bakmak aklımın ucundan dahi geçmez. Değişik kafalar.

Erkek arkadaşım erkek arkadaşıyla içmeye gidecekti. Bana bu fotoğrafı attı. Okun ucunda; askılı kıyafet giymiş, arkası dönük, saçı ensede bağlanıp ikiye ayrılmış bir kız görüyorum yanılıyor muyum ? Yardım eder misiniz?
Bütün konularınız silik çizgi var mı test şu bu ne erkek arkadaşı evli değil misiniz siz

Yıllar yıllar önce boyle bir konu vardı bilmem hatırlayan var mıdır :) günlerce kız var mı ojesi şöylemi böylemi diye yazıldı çizildi sonunda konu sahibi çok salaksinız sadece sizle dalga geçmiştim dedi gitti :70: ulan neler görmüşüm bu sitede bide terlik vardı puhahahahaha
Eee şeyi hatırlayan var mı biri de araç içinde öndeki sağdaki kadın mı cama yansıyan diye atmıştı

Ay yüreğine inecek kadınin yok ben görmedim bozuk gözüm göremedim attım kafadan ben .Bence bunu resim fotoğraf uzmanları var FB falan onlar çözer sonra ne olacak peki ?

Erkek arkadaşım erkek arkadaşıyla içmeye gidecekti. Bana bu fotoğrafı attı. Okun ucunda; askılı kıyafet giymiş, arkası dönük, saçı ensede bağlanıp ikiye ayrılmış bir kız görüyorum yanılıyor muyum ? Yardım eder misiniz?

Eki Görüntüle 3535287
Ay ben öyle bişey göremedim ya bende sorun var yada sende çok kiskanclık iyi değil kendine zarar ben sana diyim..

Fotoğrafın çözünürlüğü epey düşmüş anlamak zor. Saça benziyor evet ama başka hiçbir ayrıntı secilemiyor

Back