• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İçki şişesinde yansımada kız var mı

Kimi evet bi kadın var diyecek kimi yok diyecek
Bunu en iyi sevgili bilecek
Oda söylemeyecek

Eee bu şüpheyle yaşamaktansa güvende yoksa viski şişesi buraya konu oluyorsa

Demek ki var bir sorun en iyisi ona sor verdiği cevap seni tatmin etmezse yol ver gitsin

Öğğğ şöyle ilişkim olacağına yalnız kalayım bu nedir bu ne avamlıktır şu hareketi biri bana yapsa onu yerin dibine sokar sokar çıkarır öyle ayrılırım özgüven yerlerde
neden ve kime bu kadar kızdın

Hatta kusmalara kalktın 👍

'Bu fotoğraftaki şişeye yansıyan alana bakıldığında, belirgin bir insan veya kız silueti gibi görülebilecek bir şekil fark ediliyor olabilir. Ancak, bu tür yansımalar genellikle ışık kırılmaları, objelerin şekilleri veya çevredeki nesnelerin rastgele yansımalarından kaynaklanır. Kesin olarak bir insan figürü olup olmadığını söylemek zor, ancak optik illüzyon veya pareidolia (insan beyninin anlamlı şekiller görme eğilimi) nedeniyle böyle görünüyor olabilir.'

Chatgbye sordum

Ama güvenmediğiniz kişiyle birlikte olmayın. Çok yorucu ne gerek var, genceciksiniz yapmayın bunu kendinize

Son düzenleme:
Erkek arkadaşım erkek ardaşıyla içmeye gidecekdi bana bu fotğrafı attı okun ucunda ben askılı kıyafet giymiş arkası dönük saçı ensede bağlanıp ikiye ayrılmış bi kız görüyorum yanılıyor muyum yardım eder misiniz
Hamilelik şüphesi yaşadığınız ilişkinize adamın sizinle aynı ciddiyetle yaklaşmadığını düşünüyorsanız, şişelerden mekandaki insanları görmeye çalışacağınıza adamdan ayrılın.

26 yaşında 2 çocuğunuz varken, güvenmediğiniz bir adamla da görüşmeyin.

Hamilelik şüphesi yaşadığınız ilişkinize adamın sizinle aynı ciddiyetle yaklaşmadığını düşünüyorsanız, şişelerden mekandaki insanları görmeye çalışacağınıza adamdan ayrılın.

26 yaşında 2 çocuğunuz varken, güvenmediğiniz bir adamla da görüşmeyin.
Şermin yine modunda noktayı koymuşsun :KK49:

Yıllar yıllar önce boyle bir konu vardı bilmem hatırlayan var mıdır :) günlerce kız var mı ojesi şöylemi böylemi diye yazıldı çizildi sonunda konu sahibi çok salaksinız sadece sizle dalga geçmiştim dedi gitti :70: ulan neler görmüşüm bi sitede bide terlik vardı puhahahahaha
Ben şeyi hatırlıyorum evde takma tırnak bulan abla vardı yatakta mı bulmuştu abu

Kız var mı yok mu bilmiyorum ama bana foto fake geldi cappy kutusundaki anormalliği kimse fark etmedi mi? Bi de bardak da sanki ortama sonradan konmuş gibi duruyor bir tuhaf. Benim mi gözlerim bozuk

Back