• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İçki şişesinde yansımada kız var mı

Buda kim miş?
Aaa ben mişim :70:
images

Ben gördüm sizin tarifinizle alakası yok kabul olur mu benim gördüğüm

Ciddi ciddi cevaplayacağım. benim gördüğüm şu: Sandalyenin arkası görünüyor, sandalyede bir kız oturuyor, ve kız da arkadan görünüyor, omuz hizasının altında uzun düz sarı saçları var. Ancak bu yansımada kızın ve sandalyenin arkası göründüğü için kız bunların masasında değil arka masada oturuyor olmalı. Ayrıca bu zemin nedir böyle? masa desem değil, cappy kutusunun sol altı görünmüyor, gömülmüş dolayısıyla masa gibi düz bir zeminde duruyor olamaz. Ayrıca hem bu hem de zeminin görünen dokusu ve rengi dolayısıyla ben bu zemini toprak zemine benzettim, yani sanki açık havada yerde çekilmiş bu foto ama hem içki şişesi hem de bardak sonradan yapıştırılmış gibi duruyor. Yemedik.

Yani, ilk defa böyle bir soru görüyorum. Hayatimda daha sevgili oldugum erkegi hic bu kadar önemsemedim.🙄 Aldatmak isteyen her sekilde aldatir. Ruhunuz bile duymaz. Zaten bu derece güvenmiyorsam, o insanla alakam olmaz. 🤔Kafanizi bu sekil yormak zorundaysaniz, bence daha farkli sorunlariniz vardir esinizle. Onlara odaklanin derim.🫢

Ben de diyorum burda neden hiçkimse şaşırmıyor, meğer daha önce şaşıracak çok fazla şeyler yaşanmış. Şaşırma dozunu kat be kat yaşamışlar 😅😅😂😂

Fotoğrafı dikkatlice inceledim, ancak kesin bir yorum yapmak zor çünkü görseller bazen yanıltıcı olabilir ve detaylar net olmayabilir. Şişenin arka planında gördüğünüz şekil, ışık yansımaları, desenler veya çevredeki nesnelerden kaynaklanıyor olabilir. Öne çıkan şekiller insan figürü gibi görünebilir, ancak bu bir yanılsama olabilir.

Emin olmak için erkek arkadaşınıza fotoğrafı ve durumu daha açık bir şekilde sormanız iyi bir yaklaşım olacaktır. Bu tarz endişeler konuşarak daha net anlaşılabilir.

Fotoğrafı dikkatlice inceledim, ancak kesin bir yorum yapmak zor çünkü görseller bazen yanıltıcı olabilir ve detaylar net olmayabilir. Şişenin arka planında gördüğünüz şekil, ışık yansımaları, desenler veya çevredeki nesnelerden kaynaklanıyor olabilir. Öne çıkan şekiller insan figürü gibi görünebilir, ancak bu bir yanılsama olabilir.

Emin olmak için erkek arkadaşınıza fotoğrafı ve durumu daha açık bir şekilde sormanız iyi bir yaklaşım olacaktır. Bu tarz endişeler konuşarak daha net anlaşılabilir.
Konu dışı yorum olacak kusura bakmayın. Burda ilk kez yeşil renkli nick görüyorum. Neden yeşil peki

Erkek arkadaşım erkek arkadaşıyla içmeye gidecekti. Bana bu fotoğrafı attı. Okun ucunda; askılı kıyafet giymiş, arkası dönük, saçı ensede bağlanıp ikiye ayrılmış bir kız görüyorum yanılıyor muyum ? Yardım eder misiniz?
O içti sen sarhossun herhalde ...

Ortamdan ve kızın elbisesinden anladığım kadarıyla(bu havada hiçbir kadın askılı elbiseyle dağa içmeye gitmeyeceği için) erkek arkadaşınız cin düğününe gitmiş. Arkadaki kız da gelinin kız kardeşi.

Back