-
- Konu Sahibi Yokuspokus
Hoş geldin aramıza. Bizler ruhlari evliliğe kurban edilen özgür bedenler olarak seni aramizda görmekten onur duyuyoruz. Kaç kişiyiz ben de bilmiyorum. Ben de varım... Bu forumda okuduğum en güzel yazıydı. Önce bunu belirteyim. Tadı damağımda kaldı.
Birçok kişi için basit bir dert hatta belki dert bile değil. Lakin ben seni o kadar iyi anlıyorum ki. Ruhum çekiliyor benim de. Tek farkla, ben artık kabullendim ev kocasını. İçimden gelmiyor bu duruma itiraz etmek bile. Umarım sen benim durumuma gelmeden bir şeyleri degistirebilirsin.
Biraz moral bozacagim ama maalesef gerçek bu. Yanlış tercihler ruhu öldürüyor arkadasim. Ben açıkça söylüyorum eşim benim için yanlış bir tercihti. Emekliliği için gün sayan ruhu Darülaceze koridorlarında Fink atan bir adamla evliyim. Tahmin edebilecegin üzere sevgiliyken böyle değildi ve ben böyle olmayan haline aşık oldum. Birçok kişi için bu bir boşanma sebebi değil ama ben bunu sıklıkla düşünüyorum...
Umarım siz benim gibi vazgeçmeden bir şeyleri yoluna koyabilirsiniz. Umarım...
Benim eşim de aşağı yukarı bu durum da geçen kaplıcalara gidelim dedi (32 yaşında ) az öncede emeklilik için gün saymaya başladı hiç seni çekemem huzurevine yerleşicem falan dedi şakayla karışık
Köye yerleşelim diyor sürekli
Hergün yaşını düşünüyor .
Size verecek bi tavsiyem üzgünüm ki yok
Takipteyim .
Canım sana bosan diyemem bu ikinizin karari sadce seni çok iyi anlıyorum ben de yaşadım
Önceden işte o dediğim adam 3 yil sonra bir öküze dönüştü artık ruhum duramıyordu yanında . Ama çok çabaladım değiştirmek için elinden geleni yaptım bana dediği şu oldu
Evet haklısın ilk başta heyecan vardı ama şimdi sevgi var
Yani evet seviyor ve seviliyorsun ya bunu kabul edip devam edeceksin
Ya da sen yoluna ben yoluma diyeceksin
Elinden geleni yap sonuçta çocuğunuz da var ama bazen olduğu gibi kabul etmek en güzeli
Ha bana gelince ben ayrıldım pişman değilim kendisi gibi monoton biriyle evli şimdi :)
Ne diyim bilemedim
Bir Bunalım olabilir mi ? Ya da zor bir dönemden etkilenmiş falan ?
İnşallah ya... Valla elle tutulur bir şey bile yok ortada dışarıdan bakıldığında; ama işte, durumu özetlemişsin evliliğe kurban edilmiş özgür ruhum sanırım.
Böyle olmayabilirdi evliliğimiz, çok keyifle götürebilirdik, kimse karışamazdı, toplum baskısından kurtulmuş olarak istediğimiz yere karı-koca girer çıkardık. Evde oturmaya mı evlendim diyorum bazen, birbirimizin suratına bakıp durmaktan daha eğlenceli şeyler var, hayat var, akıyor... Biz oturup karşılıklı koltuklarda meyve soyuyoruz.
Yakında benimki de başlar. Ruhundaki diline vurur, az kaldı.
Biraz benim önüme geçebilse, benden daha kıvrak davranarak evliliğimizi eline alıp, beni de peşi sıra sürükleyebilse, ne güzel olacak... Böyle bir sebepten de boşanılır mı? İçim daraldı iyice.
Halinden o kadar memnun ki, ben bunalıyorum. Ben bunalımda olabilirim artık, o gayet mutlu koltuğunda.
Bana deseler ki trust hadi kalk gidiyoruz.
Saat kaç olursa olsun hop diye kalkar idim.
Benim de kafa özgürlükçü.
Atlayayım,gideyim. Yeni yerler göreyim.
Bir sabah güneşin doğuşunu bir dağın tepesinden izleyeyim.
Bir öğlen gidip egenin köşede kalmış kıyısını keşfedeyim.
Olmadı bir ören yerini bulayım.
Bineyim motora,arabaya o yollarda çürüyeyim.
Ama nerdeeeeee...
Evde çürüyorum.
Eşim aksi gibi hiç evden çıkmayayım,
Oturayım. Elime telefon önüme çay koysunlar burada öleyim der.
Allahımmm çıldırmamak işten değil.
Ben de içime içime çıldırıyorum artık.
İnanın ki eskisi kadar hırçın tepkiler bile vermez oldum.
Adam evlilik içinde öldü, ben can çekişiyorum, yakında ben de ruhumu teslim ederim.
Edi ile Büdü gibi kah evde, kah bir iki çay bahçesinde, kah oğlanı götürdüğümüz parklarda robot gibi döner dururuz ondan sonra da.
Biz ki iki arkadaşken sahilde gün doğumunu beklerdik sabaha kadar, canımız sıkılır go kartta birbirimizle yarışır kaybedene nanik yapardık, luna parka gidip çığlık atar, sonra da hiç korkmadım ki diye saçma muhabbetlere dalardık. Şehir dışından gelen arkadaşlarımızı gönüllü rehber gibi gezdirir, geceyi gündüz ederdik. Yeni şarkılar keşfeder, deli gibi dans ederdik...
Özledim ya... O kadar özledim ki o adamı...
Akışına bırak biraz bunları surekli düşündukce bişey düzelmez kendini baska seylere ver spor vs bırak o sana gelsin bişeyler teklif etsin baktın olmuyor bi müddet sonra tekrar sen konuşursun
Bunu yaptım, 2-3 ay kadar bir fitness salonuna gittim. Kendisi de arkadaşları ile akşam koşularına çıktı bu süreçte, benden gaza geldi de. Zaten nasıl bir hamilelik süreciyse, benle birlikte adam da 15-20 kilo aldı, sonra kurtulduk fazlalıklardan, yine aynı tas aynı hamama bağladık.
Bu konuşarak çözülecek bir şey olmaktan çıkalı epeyce oluyor. Uzun zamandır akışında zaten, boğulduğumu hissedene kadar akışındaydı da. Şimdi işte otel bakınıyor... Belki ayarlayacağı tatil bir şeyleri değiştirmeye vesile olur, artık beklemedeyim.
Ben de sizin konu sahibine haksizlik ettiginize inaniyorum.Ben sizin esinize haksızlık ettiğinizi düşünüyorum.esas olgunlaşmamış olarak ve hala gençlik hevesi içerisinde olanda sizsiniz.bana eşiniz daha normal geldi.Ben mesela çocukları anneanne babanneye bırakıp ikimiz gezelim teklifinde asla bulunmam.nereye gideceksem yavrumuda götürmek isterim.biz çünkü üç kişilik bir aileyiz.yavrum olmadan eglenemem.sizin motordur,şudur budur heyecaninizida anlamış degilim.Neyse saygı duyuyorum ama bakış acinizi degistirin
Bende civil civil halimi kaybettim.bir sure sonra gulmeye bile cekiniyorum.o derece yani.adam kahkaha sesine bile ne guluyosun kimik biseymi var diyor.80 lik ninelere dondum.Bir benzeri de bende. Huyu suyu iyidir hoştur mutluyum Allah razi olsun. Ama az kafa yapısı farklı. Ben deli doluyum. Utanmadan sıkılmadan çocuklar gibi eğlenmeyi severim. Eşim daha oturaklı, ağır bir yapıda. Misal düğünümüzde, lastikli büyük balonlar var ya pat pat oynar çocuklar, elime ondan geçti, çocuk gibi az elime aldım 2 pat pat yaptım eşime baktım gülümser diye beklerken "Napiyosun aşkım allah askina cocuk gibi" dedi. Öyle çok göze batan bir an ve yer değildi de.. Gözlerim dolmuştu hiç unutmuyorum. Defalarca kaktım tabi başına
Gencecik yaşta ununu elemiş eleğini asmış dedeler gibi davranıyor bazen içim çürüyor. Biri hareketli biri durağan iki insan birbirini tamamlar derler ama bazen öyle olmuyor işte. Ben de eski yönümü kaybetmeye başladım. Törpülenmek bu sanırım.
Çok zor cok. İnsan anlamicam diyince valla zor.L Leyallim neden yadırgadınız insanlar hıc mi çocuğunu anneanne babaanneye emanet etmiyor onlar torunu ile hasret giderirken anne baba biraz dinlenmesinden baska doğal ne var ?
Herkes çocuğuna ilgili elinden geldiğince
Motor bi tutkudur ki neden insanlar tutkularını zevklerini gömecek mi evlendim diye
Veya basbasa bi yemek kucuk bir iki gün tatilden doğal ne var anlamadım cidden