İçinden çıkamıyorum bir yol gösterin

Ya hocam Samsunu baya yüksek kapattı , arkadaşım isteyecekti bence samsun çok güzel . Akdeniz şehri hangisi . Aslında şöyle bile yapılabilir , iki şehirden de güzel okullar yazılır şansınıza :) ya şehirden dolayı ilişki bitmez ya . Başka arkadaşım 5 Edirne 5 Muğla yazdılar . Edirne olsa orada yaşayacaklar. Yaşlar kaç bilmiyorum ama her zaman doğru düzgün birileri karşımıza çıkmıyor . Sevgilinizle daha yapıcı konuşun gerçek hislerini öğrenin

Alanimiz o kadar rahat ki nokta atısı gidiyoruz maalesef Bu avantaj kiminr gore ama bence hic hic degil. Kabul etmiyor ki dedigi sey sonra daha cok problem olur. Evlilikte mutsuz olmak disincesi cok baskin ama insanin karsisina her zaman tam tamina uygun kisi cikmiyor bunun farkinda degil. Beni gorusmeye razı edebilmek icin cok ugrasti hayallerini anlattiginda eş hayali icin kendimi goruyordum acikcasi. Aile ve yuva kavramini keske biraz daha ayrintili dusunse.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…