Aslında adam isteklerini açıkça söylüyor. Bu iyi bir şey. Siz de gel yola çıkalım bi sonra bakarız diyorsunuz. Evlenmeden önce her şey net konuşulmalı, istekler belirtilmeli. Evlendikten 3 sene sonra yaşayacağınız yer konusunda kavga ve sorun çıkmasından iyidir.Ailesi doğudan ama göcmüşler akdenize. Birazcık ılimlı olsa ben buna da varım. Gidelim gezelim. Elbet bizim de colugumuz cocugumuz olacak onceliklerimiz degisecek ama buna gelmiyor bu cok üzucu
Sonra bakariz kısminda ben zaten onun isteklerine de raziyim ki sadece bana zorla bir sey yaptiriyor hissi icimi bunaltiyo birkac yerimiz olsun sece begene gidelim. Tabi hayat normal seyrederse. Gunumuzde ne olur bilmiyorum. Hayat öyle bir sey verir ki ben senin sehrine gitmem derken belki ben diyecegim yiyecek ekmegimiz orda kalk gidelim diye. Ama bu konuda bana diyor ki ic anadoluda nefes alamam. O kadar buyuk konuşmalari basimiza dert açar Allah bununla sinar biraz ılımli konus dememe ragmen çok dikAslında adam isteklerini açıkça söylüyor. Bu iyi bir şey. Siz de gel yola çıkalım bi sonra bakarız diyorsunuz. Evlenmeden önce her şey net konuşulmalı, istekler belirtilmeli. Evlendikten 3 sene sonra yaşayacağınız yer konusunda kavga ve sorun çıkmasından iyidir.
Çok şey kaybetmiyorsun asla böyle düşünme hepsi birer tecrübe. Önemli olan ders çıkarabilmek. Evet bu yüzden çok iyi düşünüp taşınman lazımInsallah hakkimizda hayirlisi olsun. Bi konusayim ne kaybederim diye basladigim ilk iliskimin yol ayriminda cok sey kaybediyorum. Umarım sonrasinda daha cok uzulecegim bi karar vermem ☹
Büyük konuşuyorsa o onun kendi derdi. Siz isteklerine razısınız sonra bakarız diyebiliyorsunuz ama o diyor ki ben razı değilim. Yeterince seviyor veya sevmiyor bir şey diyemem de bilemem de. Ama baştan her şeyi konuşup ilerlemek istiyor bana doğrusu bu gibi geliyor sonra sorun cikmasindansa ki o zaman olsa boşanmak da kolay olmayacağına göre belki biriniz mutsuz olacaksınız. Olmuyorsa fikirler uymuyorsa ayrılalım demeye getiriyor bence.Sonra bakariz kısminda ben zaten onun isteklerine de raziyim ki sadece bana zorla bir sey yaptiriyor hissi icimi bunaltiyo birkac yerimiz olsun sece begene gidelim. Tabi hayat normal seyrederse. Gunumuzde ne olur bilmiyorum. Hayat öyle bir sey verir ki ben senin sehrine gitmem derken belki ben diyecegim yiyecek ekmegimiz orda kalk gidelim diye. Ama bu konuda bana diyor ki ic anadoluda nefes alamam. O kadar buyuk konuşmalari basimiza dert açar Allah bununla sinar biraz ılımli konus dememe ragmen çok dik
Bunu sadece yaşanacak yer ekseninden çıkartırsak daha anlaşılır olabilir. Çiftlerin evlenmeden önce açık konuşmaları sınırlarını anlatmaları iyidir.Büyük konuşuyorsa o onun kendi derdi. Siz isteklerine razısınız sonra bakarız diyebiliyorsunuz ama o diyor ki ben razı değilim. Yeterince seviyor veya sevmiyor bir şey diyemem de bilemem de. Ama baştan her şeyi konuşup ilerlemek istiyor bana doğrusu bu gibi geliyor sonra sorun cikmasindansa ki o zaman olsa boşanmak da kolay olmayacağına göre belki biriniz mutsuz olacaksınız. Olmuyorsa fikirler uymuyorsa ayrılalım demeye getiriyor bence.
Size gayet acik ve net neden anlamasi zor bazi insanlar için yaşamak istedigi yer katidir .sizde onun kadar net olun o zamn orada yasamk istemiyorsaniz ailenize yakinlik onemli ise sizde ona gore yol çizin kimse mutsuz olmasin.sizi kandirsa daha mi iyi sevmekle deger vermekle alakasi yok bunun bence gercekten mantikli olani yapiyor neden hayatindaki kisiyi sevsede yillarca istemedigi bir yerde yaşasınHayatın neresinde olursak olalım memleketimde yasamak isterim diyorsan ben o yoldan çocugumla da olsa dönerim dedim. O yüzden bu ihtimali göze alıp gidelim demiyor ama uzaklaşmak da istemiyor. Deniz aile huzurunuzdan daha mı kiymetli bu durumu kadın gözüyle açiklar misiniz bana lütfen? Merakımdan ve onu anlamak icin soruyorum bunu yanlış anlamayın. Etrafimda hic boyle dusunen yok. Neden ailemden uzak olmayım derdim de aile her seydir hep gelip gidemesem de yakında olmak ferahlatıyor. Hayatım boyunca hep uzakta yasadım lise üniversite çalıştiğım yer vs vs cenazeye hastaneye hastalığa iyi güne kötü güne yetişemediğim çok oldu bu yuzden istemiyorum.
Sosyallesme anlayisimiz evimizde arkadaslarimizi agirlamak ve aksamlari yurumek. Cafelere falan simdilerde mecburen gidiyoruz biraz vakit gecirelim diye yoksa ikimizde ev insaniyizBence aile yanı filan istemiyor. Kendinizi gaza getirmeyin. Akdeniz ile iç Anadolu veya karadenizi karşılaştıramazsınız. Akdeniz daha rahat, serbest. Özellikle kıyı şeridinde yaşıyorsanız kimse kimseye karışmıyor. Cafeler, barlar gırla. İşten çıkıp denize giriyorsunuz. Ben adamı anlayabiliyorum.
Sosyallesme anlayisimiz evimizde arkadaslarimizi agirlamak ve aksamlari yurumek. Cafelere falan simdilerde mecburen gidiyoruz biraz vakit gecirelim diye yoksa ikimizde ev insaniyiz
28 sene böyle yasadik kalanında ne isteriz bilinmiyor tabiio ev de bayıyor bir süre sonra
Çalısan bi insan oldugum icin ha deyince gelip gitmezler diye dusunmustum aslinda. Onun disinda ailesidir anasi babasi gelsin benimkiler de gelir dedimAilesi dogu kökenli oldugu için sürekli gelip gitmek ve içiçe olmak isteyecekler.Yaşayacagınız yerden çok ailesini de ölçüp tartmalısın. Çünkü aile ile de evleniliyor maalesef. Ailesi ataerkil kafada, kadını sadece hizmetçi ve dogurma makinesi mi görüyor yoksa kadına deger mi veriyor buna iyi dikkat etmelisin.
Bazı aileler maalesef çalışan falan dinlemiyor. Bence iki aileye eşit mesafede olsun uzaklık. Ailesine 1bucuk saat mesafede olursanız sürekli gıtmek ısteyebılırÇalısan bi insan oldugum icin ha deyince gelip gitmezler diye dusunmustum aslinda. Onun disinda ailesidir anasi babasi gelsin benimkiler de gelir dedim
O da onun rahatliginda istiyor orayi. Ne yardan ne serden diyor. Ama fedakarlik diyorsa bir seyleri goze almali. Ben de ayni sekildeBazı aileler maalesef çalışan falan dinlemiyor. Bence iki aileye eşit mesafede olsun uzaklık. Ailesine 1bucuk saat mesafede olursanız sürekli gıtmek ısteyebılır
Peki sizin isteğiniz ne .Neden Karadeniz istiyorsunuz.Karadeniz Akdeniz'de farkı ne .Ailesine uzak bir akdeniz şehri ve aynı saatlerde bir karadeniz şehri söyledim derdi mesafe mi aile mi esasinda diye.Ikisi de ona 9 saat. Akdeniz olana tamam diyor karadenize bir sürü kulp buluyor anlamadım gittim. Evet en çok da benim cabamla mi ilerleyecek ne zamana kadar ben sürdurecegim diyorum haklısiniz☹
Bilip tanidigim yerler kendimi yabanci hissetmeyeceğim. Ve kısmen daha yakin ve onun da deniz istegini karsiliyor.ikimizden de bir parca yaniPeki sizin isteğiniz ne .Neden Karadeniz istiyorsunuz.Karadeniz Akdeniz'de farkı ne .
Kilit nokta burası, adamın derdi fiziki şartlar değil, ailesine yakın ve birkac akrabasının olduğu şehri seçip sana seçenek şansı vermiyor, iyi düşün,ömür boyu çekilir mi hayır... çok benzerlerine yakın çevremde şahit oldum..Ailesine uzak bir akdeniz şehri ve aynı saatlerde bir karadeniz şehri söyledim derdi mesafe mi aile mi esasinda diye.Ikisi de ona 9 saat. Akdeniz olana tamam diyor karadenize bir sürü kulp buluyor anlamadım gittim. Evet en çok da benim cabamla mi ilerleyecek ne zamana kadar ben sürdurecegim diyorum haklısiniz☹
Çok söyledim gelemem diyor. Bahanesi de karadenizin havasi vs yollari kışin karli bile dedi. Insallah hayirlisi olur sag olunKilit nokta burası, adamın derdi fiziki şartlar değil, ailesine yakın ve birkac akrabasının olduğu şehri seçip sana seçenek şansı vermiyor, iyi düşün,ömür boyu çekilir mi hayır... çok benzerlerine yakın çevremde şahit oldum..
Kimin bitirdiği, vicdanının rahatı önemliyse, onun sana direttiği gibi sendr cvp olarak istediğin aynı uzaklıkta olan karadeniz şehrini şart koş bakalım ne diyecek, bence senin kadar düşünmeyecek ve kabul etmeyecek, e burdada sevgi yetmiyo demekki bişeyler için, hakkında hayırlısı olsun
Karadenizde Samsun demiştim ben ama sıcak bakmadı hatta yok dedi. Evet kesinlikle bir sehir mevzuundan bitirmek sacmalik ama altini baska seyler dolduruyor maalesef. Öğretmeniz tayinde sıkınti yasamiyoruz. Keske yasasaydik da bahtimiza nere gelirse deseydikAslında hangi şehirler olduğu da çok önemli Karadeniz'in bazı şehirleri gerçekten kapalı , Akdeniz biraz daha rahat . Ben olsam Akdeniz de yaşamak isterdim . Daha rahat geliyor . Bir de işleriniz neler bu kadar rahat şehir seçebiliyor musunuz ? Yakın bir arkadaşım Bursa'da sevgilisi İstanbul'da yaşamak istedikleri için ayrıldılar. Sonuç kız İstanbul'da çocuk Bursa'da yaşıyor . Hayat bu kadar net ve keskin değil bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?