Ailesine uzak bir akdeniz şehri ve aynı saatlerde bir karadeniz şehri söyledim derdi mesafe mi aile mi esasinda diye.Ikisi de ona 9 saat. Akdeniz olana tamam diyor karadenize bir sürü kulp buluyor anlamadım gittim. Evet en çok da benim cabamla mi ilerleyecek ne zamana kadar ben sürdurecegim diyorum haklısiniz☹
Paylaşcagim gelismeleri ben de merakla bekliyorum hayatimio zaman bu antalya konusundan sonraki gelişmeleri de burda paylaş.. cidden ilginç bi adamla karşı karşıyayız :)
Yok karadeniz bana yakinay coğrafyam şaştı iç anadolu, doğu, karadeniz, akdeniz derken
önüme bir türkiye haritası alıp bakmam lazım :)
yani tabi ki ben de olsam aynı uzaklıkta karadenizi değil akdenizi tercih ederim.
yani adam akdeniz istiyorken, öyleyse hepimize uzak olsun karadeniz olsun demeniz bana da garip geldi gerçekten.
Yok karadeniz bana yakin
Inanin benim de öyle telefonun bi yerinde harita açıp acıp bakiyorumay coğrafyam şaştı iç anadolu, doğu, karadeniz, akdeniz derken
önüme bir türkiye haritası alıp bakmam lazım :)
yani tabi ki ben de olsam aynı uzaklıkta karadenizi değil akdenizi tercih ederim.
yani adam akdeniz istiyorken, öyleyse hepimize uzak olsun karadeniz olsun demeniz bana da garip geldi gerçekten.
Haklısınızya yazın şu şehirlerin hepsini açık açık daha güzel anlayalımş
Yok ailemden uzakta değilim. Ama uzaklaşmakta bir sorun görmedim son yıllara kadar. Şimdi sağlık sorunları var izmirden çıkmam gerekirse ya benimle gittiğim yere gelecekler ya ankaraya ablamın yanına gidecekler. Sağlık sorunları, ilgilenilmesi gereken bir durumları yoksa aileden uzak kalmam olayını çok anlamıyorum ben.Bunu da düşunüyorum ama bi kafasi tutuyor gitmem bi yere ya mersin ya da baska yerde yasayamam diyor o da beni karistiriyor. Siz ailenizden uzakta misiniz?
Evet çok haklisiniz ama durum biraz şartlarimi kabul edersen varim yoksa yok mevzuu olduğu icin saskinim. Bu normal mi diyeDeniz kenarında büyümüş insanlar için çok absürt bir beklenti değil. Benim eşim de İstanbul'da yaşıyordu. Benim için Ankara'ya yerleşmeyi teklif etti ama ben istemedim. Çünkü deniz olan yerde yaşayanlar iç anadoluda sıkılırlar gerçekten. Şimdi bana sorsan anadoluda büyümüş biri olarak benim için de deniz ilk tercih olur. Mersin güzel bir şehir diye biliyorum ama içinize sinmiyorsa belki kendi istediğiniz deniz kenarında olan bir şehri önerebilirsiniz.
Onun ailesine yakın olmak da kötü bir şey değil. Hatta birinizin ailesine yakın olmanız sizin için fayda sağlar diye düşünüyorum.
Kendi ailenize olan mesafeyi de o kadar dert etmeyin derim. Gider gelirsiniz. Ulaşım artık dert değil.
Bence değil. Bu kadar net çizgiler çizebiliyor olması garip. Siz kendinizden fedakarlık yapmaya hazırsanız o da hazır olmalı.Evet çok haklisiniz ama durum biraz şartlarimi kabul edersen varim yoksa yok mevzuu olduğu icin saskinim. Bu normal mi diye
Ondan da biraz olsun duygusal bakmasini bekledim ama yapmadi bu duruma geldigimize cok uzgunumNe istediğini biliyor ve bunu açık açık ifade ediyor, bunun sevgisizlikle bir alakası yok, bence mantıklı bir hareket. Sanırım sen biraz duygusal yaklaşıyorsun şu an ama senin de ne istediğini net bir şekilde karar vermen gerekir şu durumda.
Farkli hayatlarin kesistigi yerde fedakarlik yapmak gerekiyor ben raziyim ama o degilse tek yol bitirmek gibi gorunuyor heraldeBence değil. Bu kadar net çizgiler çizebiliyor olması garip. Siz kendinizden fedakarlık yapmaya hazırsanız o da hazır olmalı.
Ama orta yolu bulmaya çalışıyorum
Antalya’yı kabul ediyor ve ikinizin ailesine de 9 saat uzaklıktaysa, derdi ille aileme yakın olayım değil. Akdeniz iklimini, doğasını seviyor, belki turizm ile ilgili bir şeyler yapmayı düşünüyor, belki ilerde bir tekne alırım balığa çıkarım diyor vs . Bence hemen kesip atmayın, benim ailem hem batı Karadeniz’in en güzel yerinde hem Ankara’da, eşimin ailesi de Ankara ve Doğu Karadeniz de , biz ankaradayız ve şu pandemi döneminde burdan iyice sıkıldık, bizim de hayalimiz Antalya ya yerleşmek. Hiç başka bir yer düşünmüyoruz, Yaşamak için Antalya gayet ideal benceEvet benim de mersine hayır diye diretmem bu sebeple. Ailesine yakinligi benimkilere uzakligi da degil. Ablam da diyor 70 milletten insan var nasıl çocuk yetistireceksin orda diye. Antalyaya gider misin dedim giderim benim icin fark etmez diyor. Ona 9 saat bana da. İnadinın ve bencilliginin agir basmadigini fark edersem bunu söyleyeyim
Samsuna tamam dese gel kurban olduğum evimin reisi diyecegimşimdi antalya ve mersin karışık dediği için arkadaşlar ben de muğlayı öneriyorum.
Çorum da karadenizin dibiymiş bak bak... Karadenizde de bence Samsun olabilir.
Tüm tanıdığım Samsunlular gayet modern insanlar, o nedenle Muğla ve Samsun olabilir.
Samsun size de yakın
Hep söyluyorumbu arada ben olsam aileme yakın otururdum, bu isteğimi gayet açık bir şekilde de söylerdim.
Ilerisi için dusunurum evet ama biraz olsun 6 7 sene bi ikisine de yakin olsun gelelim gidelim istiyorum. Bir sey soyleyince de sen benim ailemi simdiden istemiyorsun dedi. Halbuki o kadsr kultur farkina ragmen ailesine o kadar ılimlıyım ki özellikle annesini çok sevecegim gibi geliyordu banaAntalya’yı kabul ediyor ve ikinizin ailesine de 9 saat uzaklıktaysa, derdi ille aileme yakın olayım değil. Akdeniz iklimini, doğasını seviyor, belki turizm ile ilgili bir şeyler yapmayı düşünüyor, belki ilerde bir tekne alırım balığa çıkarım diyor vs . Bence hemen kesip atmayın, benim ailem hem batı Karadeniz’in en güzel yerinde hem Ankara’da, eşimin ailesi de Ankara ve Doğu Karadeniz de , biz ankaradayız ve şu pandemi döneminde burdan iyice sıkıldık, bizim de hayalimiz Antalya ya yerleşmek. Hiç başka bir yer düşünmüyoruz, Yaşamak için Antalya gayet ideal bence
Ailesi doğudan ama göcmüşler akdenize. Birazcık ılimlı olsa ben buna da varım. Gidelim gezelim. Elbet bizim de colugumuz cocugumuz olacak onceliklerimiz degisecek ama buna gelmiyor bu cok üzucuAilen iç anadolu da.onun ailesi doğu da..akdeniz de yaşıyorsa orada yaşamaya devam edin..akdeniz orta yer olmuyor mu?herşeyi geçtim.ben memur olsam Türkiye nin her yerini gezerim..sonra ege ye gidin.marmara ya gidin..çok da dert olmamalı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?