Liseden beri istekliydim ama dediğim gibi kimseyle yakinlasmadim inancımdan dolayı. Tabiki benim isteklerim onemli ama karşılanmıyor işte. Onun istediği zaman ve sıklıkta sadece. Napayım ki anlamadım takmamaktan başka
bakire olarak evlemişsin ve daha cinselliğini yeni buluyorsun. hemen bebek girmiş araya çünkü.
bunları evlenmeden önce bilemezdin ki hatta o zaman iştahlıymış adam, iyi olur sanmışsın. naif ama mantıksız da değil yani.
takmamak ancak cinselliği arka plana atmayı kabullenerek olur.
bunu kabullenmek zorunda değilsin, ne münasebet. ha olsun ben böyle de mutluyum diyebilir bazı kadınlar kendileri bilir, ama sen belli ki cinselliğini yaşamak istiyorsun bu da çok normal.
ben sevgilim dönse yatsa vallahi arıza çıkarırım. gece 2-3 kere birliktelik yaşıyoruz sabah erken kalkıyorum ben, ona bile trip atıyorum çünkü 3-4 saat bekliyorum ki o uyansın birlikte olalım diye. 10 gün beklesem o yatağı yakarım ben. adam bazen beni giydiriyor 1 dakika sonra tekrar soyuyor kendi elimle soyacam diye, neden ben de öyle seviyorum çünkü. ve bunları hep konuşuyoruz biz. senin soyman hoşuma gidiyor diyorum mesela. bunu dediğimden beri özellikle dikkat ediyor.
bunların hepsini konuşabilmeniz lazım. nasıl seviyorsun ne istiyorsun, ben senin karınım seninle birlikte olmak istiyorum, bundan daha normal ne olabilir ki türünde konuşmayı dene. ama ağlama. ağlayacak bir şey yok ki.
neden evlendin ki o zaman? dimi? elbette sen istediğinde de, çok büyük bir engel yoksa ortada, birlikte olacaksınız. ya ne olacaktı? neden karısı oldun o zaman?
ilişki olduğunda sertleşme sorunu erken boşalma vs. var mı?
bir de öpüşmemek neden? öpüşünce da banyo yapmak gerekmiyo ki? yeni evli sayılırsınız siz yahu.
dahası yaz günü banyonun ne zorluğu var? erkek için hele? günde 8 kere duşa giriyor çıkıyor insan yeri gelince. havalardan.