Hurma bulamadim, o kadar soguk ki pazar bile kurulmamis, bulunca baslayacam. Ozaman yazarim.
valla ben 3 kiloya da razıyım hem de lezzeti sevdiğim şeyler demek ki arada kaçamak yapsan da işe yarıyor süper en önemlisi de geri almamak teşekkürlerrrrrrrrr hurma alır almaz başlayacağım sonuçlarını da kesin paylaşırım herkese kolay gelsinirademe hakim olamadığım için arada kaçamak yaparak bozarak yaptım fakat 1 haftada 4 kiloyu çok güzel verdim ve sürekli yağlı vs yememe rağmen almadım hala, kalıcı veriliyor sanırım. Ayrıca dediğim gibi kolestrolüm çok yüksekti ciddi anlamda düşürdü.
Bu diyetle cevremde kilo veren çok kişi var.
Hacdan gelen hurmalar oluyor ya onlardan yeniliyor, medine hurması diye de geçiyor.
diyeti yapan arkadaşlar nasıl gidiyor?
7-7-7 hurma çok değil mi ? kuru hurma yerken de mi 21 tane yiyorsunuz? ve bu ikisi dışında hiçbirşey yememek mi gerekiyor?
Merhaba hanimlar kizlar ben yarin bu diäte basliyacagim ama sabah normal kahvalti edip (kalori asimina ugramadan) aksam vs. Hurma yogurt yiyerek bol bol da su tüketerek tam 7 gün sonra size sonuclari söyliyecegim viyanadan selamlar
Boyum : 1.65
Kilo: 55
Hedef: 51
heey destekçiniim :) bozarak yaptım 4 kilo verdim yinede. kolestrol hastasıydım kolestrolüm düşmüş doktor çok şaşırdı :) elime hurma geçsin yeniden yapcam ama takibindeyimm :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?