hurma ve yoğurt diyeti ne dersiniz 7 günlük yapalım mı?

Bayanlar ben başlıyorum gün belirleyip hepberaber başlayalım.
Hurma meyve olan değil, medine hac hurması. Kuru ve yaş hurma diye geçiyor. Kuru hurmanın kalorisi daha yüksek tabi.
Kuru hurmayla yapan arkadaşımda vermiş ama.
Aktarda satılıyor.
Hurmayı araştırırsanız internettede içinde neler olduğu yazıyor vitaminler karbonhidrat protein vs hepsi var ve dinç tutuyor.
6 gün denedim fakat sürekli bozarak, öğlenleri hep bozdum ağır şeyler yedim
Yine de 2 kilo verdim. Şimdi tam yapmak istiyorum
Bayanlar??

ve start vermiş bulunmaktayım:)
yalnız değilsiniz:)

ilk olarak merhaba. burda bahsettiğiniz hurma turuncu olan dimi? böyle büyük trabzon hurması olarak da geçiyor. ?

selamlar,konu geride kalmış ve topiği takip edenlerde uğramamışlar.uygulayanlar varsa sonuçlarını merak etmekteyim,bilgilendirirseniz sevinirim.

selamlar,konu geride kalmış ve topiği takip edenlerde uğramamışlar.uygulayanlar varsa sonuçlarını merak etmekteyim,bilgilendirirseniz sevinirim.

irademe hakim olamadığım için arada kaçamak yaparak bozarak yaptım fakat 1 haftada 4 kiloyu çok güzel verdim ve sürekli yağlı vs yememe rağmen almadım hala, kalıcı veriliyor sanırım. Ayrıca dediğim gibi kolestrolüm çok yüksekti ciddi anlamda düşürdü.
Bu diyetle cevremde kilo veren çok kişi var.
Hacdan gelen hurmalar oluyor ya onlardan yeniliyor, medine hurması diye de geçiyor.

tebrik ederim cnm kaçamaklar olmasa heralde 6 kilo fln verirdin ama olsun o kadar

günlük 21 hurma diyor cnm sen düşünebiliyor musun o turuncu hurmadan 21 adet yediğini büyük ihtimalle küçük hurmadır

yalnız yazıda "Yani hurma ile zayıflamayı düşünüyorsanız yaş hurma tüketmenizde fayda var diye düşünüyorum. Ama diğer yandan da kurutulmuş hurma, şeker bakımından çok daha yoğun olduğu için kan şekerini yani kandaki glisemik düzeyi dengelemekte ve açlığı bastırmaktadır. " diyor. kafam karıştı. konunun sahibi cevap verse de anlasak:|

kızlar benimde fazlalığım var veremiyorum başlıycam yaş hurma nasıl bişey bildiğimiz ramazanda yediğimiz hurmamı ayrıca kilo veren arkadaşlar verdiğinz kilolar kalıcımı yoğurt ve hurmayı arka arkayamı tüketcez çay yeşil çay serbestmi
cevaplandırırsanz svinirim

cevap veren yok ama bu diet benim kafama yattı bugün tartıldım ve başladım inşallah devam ettirebilirim gelişmeleri gün gün yazıcam

ben bu dieti 21 hurma ve ayran diye duymustum, yagurt ayran fark etmez cok
2 hafta yapılıyor maxımum demıstı bana dıetı anlatan ameliyat oncesi kılo verme amaclı yapmıs o da
ben de yapacagım burdki sonucları gorunce gaza geldim :)

1 haftada kaçamaklarla 4 kilo verdiğimi söylemiştim. Bazen her öğün sonrası yoğurt yedim bazende yatmadan önce. Günde 2 kase falan. Şekersiz içecekler serbest zaten bitki çayı normal cay vs. Bol bol su içmiştim. Verdiğim kilo gerçekten kalıcı oldu :) Ve dinç uyanıyordum halsiz kalmadım hiç. Diyetin süresi 21 gün normalde, ama ne kadar yaparsanız yine karlı çıkarsınız herkesin sonucunu takip ediyorum bu arada başarılar kızlar eminim çok güzel verceksiniz :)

kızlr 4 günde tam uyamadığım halde 1,5 2 kilo vermişim farkedildi hemde simtlerim göbeğim çekildi devam gelişmeleri paylaşıcam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…