kızlar sorulara cevap veriyorum, bende internette araştırdım yapan pek bulamadım, çevremde bi kaç kişi var ve twitterdan falan yapan bulup görüştüm. ama sağlığa hiç bi zararı yok hurmanın çok fazla faydası var, lifleriyle bağırsak tut, kolestrolü düzeltmesi, insülini düzenlemesi (şeker hastalığına iyi geliyor) tok tutmasına kadar bir sürü şey, çoğu diyetisyen kilo verdirmeyi hızlandırdığını da söylüyor.
günde 21 hurma yeme hakkın var sabah 7 hurma öğlen 7 akşam 7 hurma, ve 3 kase de yoğurt yeme hakkın var.
Protein eksik diyen olmuş, hurmada proteinde karbonhidratta var fakat hurmayla dengelendiğinde diğer vitaminlerde eklenmiş oluyor sağlıklı bir beslenme oluyor.
Diyeti 7 gün yapanlar 5-8 kilo arası veriyor, arada çorba da yedim diyeni de duydum açıkçası. Diyetin asıl süresi 21 gün ve 12-13 kilo verilebiliyor :)
soruları cevapladığıma göre başarılar kızlaar :)
he bu arada, aktarda falan satılıyor hacdan gelen hurmalardan böyle. çok büyük olmayan orta boy. Yaş hurma denilen cinside varmış arabistandan gelen hurmaların, onun kalorisi düşükmüş daha iyi verdirir diyorlar ama normal bulduğumla yapmıştım ben :) pek fark etmiyor yanii.
ve hurma-yoğurt- su'dan oluşuyor bu, suyu bol için 2 litre falan. başka içeceklerde içecekseniz şekersiz için