• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

hurma ve yoğurt diyeti ne dersiniz 7 günlük yapalım mı?

Bende baslamak istiyorum cuma gunu basliycam bana destek olan varmi ...

ben çarşamba başlayabilirm anca. lahana diyeti yapıyorum şu an. kafamı tek karıştıran protein in eksik olması onu da ben eklerim öğlen menüsüne haşlama et falan koyarım sadece

ben şu an 64 üm . boyum 170. 38 bedeb giyiyorum ama yani toparlanmam lazım.sporla da desteklemeye çalışıcam artık bi şekilde

Bence sen zayıfsın ya keske bende öyle olsam hıc uğraşmam dıyetle falan benim tüp bebk yaptırmam için 10 kilo vermem lazım en az işim çok zor benim :((( :18:

Bence sen zayıfsın ya keske bende öyle olsam hıc uğraşmam dıyetle falan benim tüp bebk yaptırmam için 10 kilo vermem lazım en az işim çok zor benim :((( :18:

canım ben polikistik over hastasıydım... tabii o zamanlar 72 ye kadar çıktım... doktor dedi ki mutlaka kilo vermen lazım. yarım kilo bile senin için çok önemli... sonra 60 lara düştüm işte..doğum kontrol hapı da kullandım. şimdi çok şükür düzene girdi. 1 buçuk senedir düzenli.. en son doktora çıktıgımda ultrasonla baktılar. polikistik görüntüsü kaybolmuş sizde bişey yok dediler.

canım ben polikistik over hastasıydım... tabii o zamanlar 72 ye kadar çıktım... doktor dedi ki mutlaka kilo vermen lazım. yarım kilo bile senin için çok önemli... sonra 60 lara düştüm işte..doğum kontrol hapı da kullandım. şimdi çok şükür düzene girdi. 1 buçuk senedir düzenli.. en son doktora çıktıgımda ultrasonla baktılar. polikistik görüntüsü kaybolmuş sizde bişey yok dediler.

Aaaa iyi masallah ya benimde polikistik over hastasiyim adet goremiyorum ilacla oluyo sadece belki benimkide duzene girer

kızlar sorulara cevap veriyorum, bende internette araştırdım yapan pek bulamadım, çevremde bi kaç kişi var ve twitterdan falan yapan bulup görüştüm. ama sağlığa hiç bi zararı yok hurmanın çok fazla faydası var, lifleriyle bağırsak çalıştırmasından tut, kolestrolü düzeltmesi, insülini düzenlemesi (şeker hastalığına iyi geliyor) tok tutmasına kadar bir sürü şey, çoğu diyetisyen kilo verdirmeyi hızlandırdığını da söylüyor.

günde 21 hurma yeme hakkın var sabah 7 hurma öğlen 7 akşam 7 hurma, ve 3 kase de yoğurt yeme hakkın var.
Protein eksik diyen olmuş, hurmada proteinde karbonhidratta var fakat hurmayla dengelendiğinde diğer vitaminlerde eklenmiş oluyor sağlıklı bir beslenme oluyor.
Diyeti 7 gün yapanlar 5-8 kilo arası veriyor, arada çorba da yedim diyeni de duydum açıkçası. Diyetin asıl süresi 21 gün ve 12-13 kilo verilebiliyor :)
soruları cevapladığıma göre başarılar kızlaar :)
he bu arada, aktarda falan satılıyor hacdan gelen hurmalardan böyle. çok büyük olmayan orta boy. Yaş hurma denilen cinside varmış arabistandan gelen hurmaların, onun kalorisi düşükmüş daha iyi verdirir diyorlar ama normal bulduğumla yapmıştım ben :) pek fark etmiyor yanii.

ve hurma-yoğurt- su'dan oluşuyor bu, suyu bol için 2 litre falan. başka içeceklerde içecekseniz şekersiz için

Son düzenleme:
kızlar sorulara cevap veriyorum, bende internette araştırdım yapan pek bulamadım, çevremde bi kaç kişi var ve twitterdan falan yapan bulup görüştüm. ama sağlığa hiç bi zararı yok hurmanın çok fazla faydası var, lifleriyle bağırsak tut, kolestrolü düzeltmesi, insülini düzenlemesi (şeker hastalığına iyi geliyor) tok tutmasına kadar bir sürü şey, çoğu diyetisyen kilo verdirmeyi hızlandırdığını da söylüyor.

günde 21 hurma yeme hakkın var sabah 7 hurma öğlen 7 akşam 7 hurma, ve 3 kase de yoğurt yeme hakkın var.
Protein eksik diyen olmuş, hurmada proteinde karbonhidratta var fakat hurmayla dengelendiğinde diğer vitaminlerde eklenmiş oluyor sağlıklı bir beslenme oluyor.
Diyeti 7 gün yapanlar 5-8 kilo arası veriyor, arada çorba da yedim diyeni de duydum açıkçası. Diyetin asıl süresi 21 gün ve 12-13 kilo verilebiliyor :)
soruları cevapladığıma göre başarılar kızlaar :)
he bu arada, aktarda falan satılıyor hacdan gelen hurmalardan böyle. çok büyük olmayan orta boy. Yaş hurma denilen cinside varmış arabistandan gelen hurmaların, onun kalorisi düşükmüş daha iyi verdirir diyorlar ama normal bulduğumla yapmıştım ben :) pek fark etmiyor yanii.

ve hurma-yoğurt- su'dan oluşuyor bu, suyu bol için 2 litre falan. başka içeceklerde içecekseniz şekersiz için

teşekkürler açıklama için canım sen nekadar verdin

Kızlar yaptıktan sonra geri alınıyomu vol korkuyorm ondan bide bozarak yaptım diyenler nasıl bozdu hergünmü

bi kaç kaşık ev yemeği aşırarak ya da kahvaltıda başka şeylerdende yiyerek. 2günde 1 falan bozdum galiba tam hatırlamıyorum . ama aylar geçmesine rağmen sadece 2 kilosunu geri aldım, ama hiç dikkat etmiyorum gece bile yemek yiyen fast food beslenen ekmek arası yiyen her gün çikolata yiyen birisiyim:) ayrıca kilo vermene çok sevindim hangi bölgende daha çook zayıflama oldu acaba

Bende yeni doğum yaptım sezeryan maalesef göbek duruyor :( emziriyorum ama faydası yok galiba bebeğe baktığım içinde tartılma imkanım olmadı hiç evimizde de yok :( ama en son 9 aylık hamileyken 82ydim .. Şimdi bebiş 53 günlük oldu , göbek biraz indi ama yine de var korse de kullanıyorum ama yinede mutsuzum çevremdekiler sürekli baskı yapıyor özelliklede annem :1: bu hurma olauı beni memnun etti yarından itibaren başlıyorum tartılıp burayada yazıcam :))))

aradan aylar geçtikten sonra 1-2 kilo olarak aldım ama gidip geliyor yani aylar geçti üzerinden ve düzensiz fastfood beslenen gece yiyen birisiyim ona rağmen eski kiloma dönmedimm.. bu diyet 21 gün yapılınca 13 kilo falan veriliyor diye biliyorum sen 7 gün mü yaptınn? valla dayanabiliyorsan uzat derim. nefsime hakim olamadığım için başlayamıyorum yoksa bu diyete yeniden başlamak istiyorum :(

bi de vücut sağlıklı beslenmeye, dışardan yememeye alışıyor o 1 hafta içinde galiba. bıraktıktan sonra eski iştahım kaçtı daha az yemeye başladım ve yağlı yediğimde mide bulantısı yaptı vücudum zararlı şeylere tepki vermeye başladı, sana olacak mı acaba olursa söyler misinn :) ve çok sevindim 4 kilo vermene tebriklerr :)

Cumartesi sabah başladım önümüzdeki cumartesi net sonuc yazıcam her yapan sonucunu paylaşsaydı ama keşke

bende denemek istiyorum yok mu başlayan motivasyon şart:56:

ben başlayacağım zaten notmalde yememden kıstım abur cubur olarak..kahvaltısız imkansız benim için gün,o nedenle kahvaltı yapacağım akşamda salata yiyeceğim eşimle aralarda da bunu tüketeceğim bakalım..zaten 1 saat kadar yürüyüş yapıyorum

çok kimse geri dönmemş ama ben dönmek istiyorum..inşallah bu dediğimden utanmam sonra :31::31:

Back